reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Szopek wiem wlasnie i dlatego odpuscilam Blazeja:sorry:ale z drugiej strony co mnie oni opchodza,i tak tu wiecznie nie bedziemy.Mam nadzieje ze nastepna bedzie Dziewczynka i problem bedzie z glowy;-)uciekam do pracki.paaaaaa

Witam Was Kochane,

Na początek...

aenye GRATULACJE!!!

tinka, Witaj!!!

keyko, dbaj o siebie Kochana- o Was

Ha-NN-aH, cudownie- zbaczyłam na wejściu, że będzie dziewuszka, ale Ci zazdroszczę- po primo- ciąży, po drugie dziewuszki po raz secondo :tak::-), jak zobaczyłam imię nad suwaczkiem to aż się poryczałam

Przepraszam, jeżeli coś ominęłam, ale ostatnio nie mam głowy...Amela od dziś do wtorku u mojej Mamy więc mamy czas dla siebie z R, który napewno nam się przyda po ostatnich ostrych spięciach...a ja strasznie za nią tęsknię, miejsca nie mogę sobie znaleźć, czasem miałam jej dość, ale jak jej nie ma...ach same wiecie :-(

Ze mną też dzieje się coś nie halo, od tygodnia beczę z byle powodu, cholera mnie bierze, chyba zaczynam wariować, dziś np., rozbeczałam się na przysiędze naszego Prezydenta, gdy mówił "...nasz naród- Polacy" czy coś wtym stylu, masakra

Całuję Was Kochane, miłego weekendu

Szopek, Nadia ładne :tak:

Kwiateczek, Błażej mi się źle mi się kojarzy - kolega z podstawówki miał to imię w swoim nazwisku że tak powiem. Strasznie go nie lubiłam, bo przezywał mnie i dokuczał :confused2: Swoją drogą miał przy okazji Konrad na imię :-D

Iwonka, ale masz łobuzicę :-)

Szlag mnie trafi, Iga znów ma gorączkę :no: Oby nie trzecia choroba w ciągu 1,5 miesiąca:baffled:

p.s. Dotka, nie jesteś dziwna, mi też nie wiedzieć czemu świeczki w oczach stanęły w czasie przysięgi:eek:

Ostatnia edycja:
Przepraszam, jeżeli coś ominęłam, ale ostatnio nie mam głowy...Amela od dziś do wtorku u mojej Mamy więc mamy czas dla siebie z R, który napewno nam się przyda po ostatnich ostrych spięciach...a ja strasznie za nią tęsknię, miejsca nie mogę sobie znaleźć, czasem miałam jej dość, ale jak jej nie ma...ach same wiecie :-(

Ze mną też dzieje się coś nie halo, od tygodnia beczę z byle powodu, cholera mnie bierze, chyba zaczynam wariować, dziś np., rozbeczałam się na przysiędze naszego Prezydenta, gdy mówił "...nasz naród- Polacy" czy coś wtym stylu, masakra

Całuję Was Kochane, miłego weekendu

Dotkass
nie wpadaj w jakąś deprechę czasem!!! Może to właśnie z tęsknoty za Amelką.

Zapomniałam napisać że własnie wróciłam z ostrego dyżuru. Hania stłukła sobie nadgarstek, robiliśmy prześwietlenie i wyszło że tylko stłuczenie właśnie. Na szczęście, ale strachu się najadłam, bo nie ruszała ręką wogóle i płakała ze 2 godziny.

Ostatnia edycja:
witam się i ja o nie typowej dla mnie porze, ale spędzamy z Matim wieczór tylko we dwa, więc przysiadłam na chwilkę do kompa, bo Matuś ogląda Flinstonów...

Hannah - na początek gratuluję dziewczynki, sama chciałabym usłyszeć to samo w przyszłości :zawstydzona/y: , Basia to śliczne imię, jakoś też ostatnio nasze rodzime seriale sobie o nim przypomniały - M jak Miłość, Majka - tam też są śliczne małe Basieńki
Hania pewnie gdzieś szalała na dworze...nawet nie wyobrażam sobie co przeżywałaś...:-(
Tinka, witaj gapo :laugh2::laugh2:, napisz coś więcej o sobie...i jeśli możesz, to ujawnij z jakiej miejscowości jestes..
Cosmo, rzeczywiście zasiałaś ziarnko.....mi na myśl przychodzi Aurelka...
dotkass, nie łam się kochana, Amelka na pewno świetnie się bawi z Twoją mamą, a wy korzystajcie, dajcie szanse bocianowi....
my dziś w pracy śmiałyśmy się z koleżanką, że nas bocian szuka, bo kołował kilka razy nad naszym biurowcem...
Iwonka, fajny pomysł z tym przedszkolem przy markecie...szkoda, że w mniejszych miastach tego nie praktykują...:-( a jaką pościel kupiłas??? bo chyba nie jestem w temacie :zawstydzona/y:
Szopek, chyba fajna impreza Wam się szykuje w niedzielę...
jeśli chodzi o imiona, to dla chłopca nie mam jakieś szczególnego typu, a dla dziewczynki chciałabym Hanna Maria

oj dziewczyny, wystarczy, że przeczytacie posta Dotkass to już będziecie wiedzieć ;-)

Ha-nn-ah biedna Hania, dobrze, że to nie złamanie

Cosmo, o aenye juz wiemy :) jest kwietnióweczką 2011, ale Dotkass też ma ciekawe objawy :):)

iwonka, nadrobiłam - wiem juz o pościeli, i wcale się nie dziwię, ze Klaudii się podoba, sama chętnie bym się przytuliła do takiego klapoucha....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry