reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Ja dzis jak zwykle do pracy na 14, ładna pogoda więc sie nie chce, ale trudno, jeszcze rok i znowu bede sie obijać na L-4 :-)
Mam do Was pytanko...czy była z Was może któras w Egipcie? Jesli tak to mozecie mi cos polecic?

A tak z innej beczki to Martyna w dzień czasami potrafi spac jeszcze 4 h <szok>
I nie wiem co lepsze, czy jak spi w dzien i mam czas np na gotowanie obiadu, ale wtedy idzie ok 22 spac, czy jak nie spi ( bo tak tez sie zdarza) i mam luz juz po 19. Hmmm....
A drugie moje pytanko to czy Wasze maluszki piją jeszcze mleko modyfikowane?? Bo Martyna dwie butle na dobe. Mleka krowiego jej jeszcze nie dawałam.
Milego dnia Kobitki.
Zmykam na podwórko z małą.
pa.

Dzień Dobry,

Zdjęcia basenu wkleję napewno, ale pogoda się "zpsuła", nalaliśmy wodę, a tu dupa blada, mam nadzieję, że jutro lepiej będzie, bo dziś R jedzie po naszą znajomą, którą zaprosiliśmy min na basenowe szaleństwa ;-)...a basen kupiliśmy INTEX na stelażu, ten z mniejszych, a i tak jest wystarczająco duży, R stwierdził, że jak już zagospodarujemy ogród, wtedy kupimy taki ogromny, ten ma 305 cm średnicy i 78 cm wysokości

aniusia, Amela pije modyfikowane mleko, ale już mało, uzupełniam jej "braki", kaszkami i danonkami i innym rodzajem nabiału

Co do spania, Amela już nie śpi w dzień, jest taka godzina, gdzie widać przełom, bo jest najzwyczajniej w świecie męcząca :dry:, ale wolę ją przetrzymać, bo o 19:30 już smacznie śpi, a jak śpiw dzień to męczy się z zaśnięciem, więc wolę opcję wolnego wieczorku niż chwili wolnej w ciągu dnia, tymbardziej, że i tak wszystko robimy razem :tak::-)

Miłego Dnia

Witam.U nas nadal piekna pogoda:tak::cool2:wczoraj caly dzien siedzielismy w ogrodku,Mamy tam sporo cienia wiec było idealnie.
Moja Klaudia nie spi w dzien tez i wtedy wczesniej zasypia wieczorem ale jak rano wczesnie wstanie to czasami ja usypiam ,ale tylko wtedy jak zasnie przed 13tą zeby po 14ej najpozniej ja wybudzic:tak:
Mleka jako takiego samego to nie pije juz chyba z rok,ale je czasami dwa razy dziennie kaszke mleczno ryzowa. Dawałam juz jej np do kanapeczek kakao z mleka krowiego:tak::tak::tak:je serko danio,serki wanilowe z rolmleczu te co kiedys były za naszych czasow,dla mnie najlepsze;-) danonki,jogurty,sery żołte.Mleka pije takie ze słomka smakowe:tak:

Miłego dnia:-)

Witam
Dotkass przesylam ci troche slonka na ten basen:tak:
Aniusia Konrad tez juz mleka nie pije.w sumie jesli chodzi o picie ale jadal z kaszkami.teraz je z kaszkami ale zwykle mleko daje,juz od dawna.Teraz nawet nie rozwadniam,tylko troszke.do tego jogurty i serki.Jesli chodzi o Egipt ja nie pomoge,wiem ze teraz to odradzam bo jest goraco,za goraco na dzieci:no:
Iwonka Konrad nie je serow:no:nie moge wmusic:no:

Uciekaam do parku zeby pobiegal bo wczoraj nie spal a i tak nie zmienia tego zeby poszedl spac wczesniej:sorry:

kwiateczku, dziękuję słonko już jest...

...wiaterek też, pranie wisi i schnie, korzystam z okazji, że moich ancymonów nie ma i ogarniam górę- wreszcie wypakowałam książki z kartonów, przygotowałam pokój gościnny na przybycie gościa...teraz robię sobie kawkę, wypije ją na ogródku i dalej do sprzątania, dziś mam wenę :tak::-)

Witam się!
Zaraz teściowa znowu wyjeżdża na 4 dni więc będę mieć luzik.
Hania pije 2 x mleko 210 ml, 2 x kaszka 200-220 ml. Sama się upomina bo bardzo lubi. Prócz tego jogurty, danonki.
Nie śpi też w dzień, wstaje o 5:30-6:30 a zasypia ok 19:00-19:30.
Jutro mam wizytę u ginekologa, może dowiemy się jaka płeć, choć się nie nastawiam, bo idziemy na gorszy sprzęt USG. Na ten lepszy dopiero na połówkowe, ale spróbujemy coś się dowiedzieć, a nóż widelec.

Anusia twoja corcia to gada jak rozpetana:-)super:-)mam tu znajoma ze slaska,ma taki sam akcent jak ty:tak:a jak gada z babcia to za cholere nie wiem o czym:sorry:
Hannah to trzymam kciuki zebys sie dowiedziala:tak:
Dotkass ;-)

Kondzio spi a ja robie watrobke:-p dawno nie jadlam.lubie ale ten zapach to nie bardzo:sorry:

reklama
witam ja na pelnych obrotach ale dzis mam troszeczke spokoju :-)chlopaki u dziadkow a ja leniu****e w domu zajdam sie czeresniami

anusia slicznie Martynka nie tyle co mowi ale rozmawia

Ha NN aH no trzymam kciuki co chciala bys chlopaka ?

kwiateczek kurcze ja nie lubie watrobki ale ta cebule od niej z patelni tak

Do góry