reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Ja dzis jak zwykle do pracy na 14, ładna pogoda więc sie nie chce, ale trudno, jeszcze rok i znowu bede sie obijać na L-4 :-)
Mam do Was pytanko...czy była z Was może któras w Egipcie? Jesli tak to mozecie mi cos polecic?

A tak z innej beczki to Martyna w dzień czasami potrafi spac jeszcze 4 h <szok>
I nie wiem co lepsze, czy jak spi w dzien i mam czas np na gotowanie obiadu, ale wtedy idzie ok 22 spac, czy jak nie spi ( bo tak tez sie zdarza) i mam luz juz po 19. Hmmm....
A drugie moje pytanko to czy Wasze maluszki piją jeszcze mleko modyfikowane?? Bo Martyna dwie butle na dobe. Mleka krowiego jej jeszcze nie dawałam.
Milego dnia Kobitki.
Zmykam na podwórko z małą.
pa.

Dzień Dobry,

Zdjęcia basenu wkleję napewno, ale pogoda się "zpsuła", nalaliśmy wodę, a tu dupa blada, mam nadzieję, że jutro lepiej będzie, bo dziś R jedzie po naszą znajomą, którą zaprosiliśmy min na basenowe szaleństwa ;-)...a basen kupiliśmy INTEX na stelażu, ten z mniejszych, a i tak jest wystarczająco duży, R stwierdził, że jak już zagospodarujemy ogród, wtedy kupimy taki ogromny, ten ma 305 cm średnicy i 78 cm wysokości

aniusia, Amela pije modyfikowane mleko, ale już mało, uzupełniam jej "braki", kaszkami i danonkami i innym rodzajem nabiału

Co do spania, Amela już nie śpi w dzień, jest taka godzina, gdzie widać przełom, bo jest najzwyczajniej w świecie męcząca :dry:, ale wolę ją przetrzymać, bo o 19:30 już smacznie śpi, a jak śpiw dzień to męczy się z zaśnięciem, więc wolę opcję wolnego wieczorku niż chwili wolnej w ciągu dnia, tymbardziej, że i tak wszystko robimy razem :tak::-)

Miłego Dnia

Witam.U nas nadal piekna pogoda:tak::cool2:wczoraj caly dzien siedzielismy w ogrodku,Mamy tam sporo cienia wiec było idealnie.
Moja Klaudia nie spi w dzien tez i wtedy wczesniej zasypia wieczorem ale jak rano wczesnie wstanie to czasami ja usypiam ,ale tylko wtedy jak zasnie przed 13tą zeby po 14ej najpozniej ja wybudzic:tak:
Mleka jako takiego samego to nie pije juz chyba z rok,ale je czasami dwa razy dziennie kaszke mleczno ryzowa. Dawałam juz jej np do kanapeczek kakao z mleka krowiego:tak::tak::tak:je serko danio,serki wanilowe z rolmleczu te co kiedys były za naszych czasow,dla mnie najlepsze;-) danonki,jogurty,sery żołte.Mleka pije takie ze słomka smakowe:tak:

Miłego dnia:-)

Witam
Dotkass przesylam ci troche slonka na ten basen:tak:
Aniusia Konrad tez juz mleka nie pije.w sumie jesli chodzi o picie ale jadal z kaszkami.teraz je z kaszkami ale zwykle mleko daje,juz od dawna.Teraz nawet nie rozwadniam,tylko troszke.do tego jogurty i serki.Jesli chodzi o Egipt ja nie pomoge,wiem ze teraz to odradzam bo jest goraco,za goraco na dzieci:no:
Iwonka Konrad nie je serow:no:nie moge wmusic:no:

Uciekaam do parku zeby pobiegal bo wczoraj nie spal a i tak nie zmienia tego zeby poszedl spac wczesniej:sorry:

kwiateczku, dziękuję słonko już jest...

...wiaterek też, pranie wisi i schnie, korzystam z okazji, że moich ancymonów nie ma i ogarniam górę- wreszcie wypakowałam książki z kartonów, przygotowałam pokój gościnny na przybycie gościa...teraz robię sobie kawkę, wypije ją na ogródku i dalej do sprzątania, dziś mam wenę :tak::-)

Witam się!
Zaraz teściowa znowu wyjeżdża na 4 dni więc będę mieć luzik.
Hania pije 2 x mleko 210 ml, 2 x kaszka 200-220 ml. Sama się upomina bo bardzo lubi. Prócz tego jogurty, danonki.
Nie śpi też w dzień, wstaje o 5:30-6:30 a zasypia ok 19:00-19:30.
Jutro mam wizytę u ginekologa, może dowiemy się jaka płeć, choć się nie nastawiam, bo idziemy na gorszy sprzęt USG. Na ten lepszy dopiero na połówkowe, ale spróbujemy coś się dowiedzieć, a nóż widelec.

Anusia twoja corcia to gada jak rozpetana:-)super:-)mam tu znajoma ze slaska,ma taki sam akcent jak ty:tak:a jak gada z babcia to za cholere nie wiem o czym:sorry:
Hannah to trzymam kciuki zebys sie dowiedziala:tak:
Dotkass ;-)

Kondzio spi a ja robie watrobke:-p dawno nie jadlam.lubie ale ten zapach to nie bardzo:sorry:

reklama
witam ja na pelnych obrotach ale dzis mam troszeczke spokoju :-)chlopaki u dziadkow a ja leniu****e w domu zajdam sie czeresniami

anusia slicznie Martynka nie tyle co mowi ale rozmawia

Ha NN aH no trzymam kciuki co chciala bys chlopaka ?

kwiateczek kurcze ja nie lubie watrobki ale ta cebule od niej z patelni tak

Do góry