reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam
Dziekuje za zyczenia.Grill sie udalŁ:tak:
Keyko odpoczywaj wiecej,dbaj o siebie,poczatki sa najwazniejsze.
Posprzatalam dom,nie wiem po co mylam podlogi wczoraj bo tyle nanosilismy ze szok:sorry:wkleje fotke mojego torciku:-pspod sie troche nie udal,mialo byc kruche ciasto i nie bardzo bylo:sorry:

reklama
Witam.Dwa dni nikt tu nie zaglądał:sorry2:no tak weekend.My byliśmy w Parku Łazienkowskim i jakoś nam szybko też dzien zleciał a w sobote na zakupach tradycyjnie:tak:Vanesska w przedszkolu ostatnie 3 dni.:tak:

Witam się słonecznie.
Siedze sobie z kawką, M wczoraj kupił mi ricore, ale to nie to samo, chociaz smakuje jak zbożowa, a to mi przypomina początki macieżyństwa;-)
Nie wyspałam się, codziennie śnia mi się koszmary. A to, że kłucę się z mamą, a to że kurier nie dostarczył mi łóżeczka dla Miśki, a poprzednie jest już zajęte, no i najgorsze, po wizycie u gina śniło mi się że straciłam fasolkę:dry:.

Iwonka zazdroszczę takiego spaceru po Łazienkach.

Dobra czas zrobić porządek z sobą i w mieszkaniu i pójść kupić jedzenie dla futer, bo juz dno w miskach.

Witajcie dziewczyny

Ja tak na chwile przywitac sie dzis ostatni dzien z mezem wiec trzeba korzystac:-:)-(
Adas moj chodzi goly normalnie nie chce sie ubuierac:rofl2::rofl2: wysprzatalam sobie mieszkanie i zostaly mi podlogi do umycia i w sumie jak bede wyjezdzac zostawie czysciutkie mieszkanko.. obiad juz wstawiony w zyciu nie mialam takiego powera jak dzisiaj od rana:-D:-D

u Nas podgoda super wreszcie zrobilo sie cieplo bo to zimno juz meczylo:baffled::baffled:

keyko- Jej nie zamartwiaj sie moze tak wszystkim bo pewnie stad te sny albo bardzo zmeczona jestes:confused: wszystko bedzie dobrze :tak::tak:

Iwonka - to mala bedzie juz w domu ale teraz bedziesz miala wesolo :tak:Jedziecie w tym roku gdzies?

Widzę że nie tylko ja mam wenę do porządków. Jutro teściowa wraca z miesięcznego urlopu i trzeba zrobić wszytsko na błysk. Chociaż jak znam życie i tak powie że nic nie robiłam i syf w domu i na ogrodzie. Normalka, przyzwyczaiłam się.
Pewnie już ostatni dzień jestem taka aktywna na forum, bo korzystam z teściowej laptopa. Nie mogę siedzieć codziennie bo powie że się obijam.

Keyko
ja czasem sobie walnę rozpuszczalną kawkę, ale na codzień nigdy nie piłam kawy, więc wystarczy mi z jednej łyżeczki i stawia mnie na nogi.

Hannah ale ja do tej pory piłam 2-3 kawy dziennie, takie sypane albo z ekspresu ciśnieniowego:cool2:. Rzopuszczalnej nie lubię. Właśnie oglądam na tvn style "między nami rodzicami" i mówią, że kawa w ciąży jest wskazana, ze względu na niskie ciśnienie ciężarnych. No a mnie odrzuca, a do tego mam już ciśnienie 140/110:dry:. Zazwyczaj mam ok 110-120/60-80. W poprzedniej ciąży na koniec miełam 180/120.

Ja sprzątać będę jutro. Planuje rozkręcić łóżeczko i powynosić pare rzeczy do piwnicy i garażu:tak:. Przydałoby się umyć okna, ale nie wiem czy jest sens, bo sucho jest, a dookoła są budowy.
A i odkryłam, dlaczego posiane zioła na balkonie mi nie rosną, a koci miętka i komarzyca strasznie wybujały. Zioła były posiane w takiej okrągłej donicy o srednicy 30 cm, a Laska stwierdziła, że to świetna kuweta i sikała tam:wściekła/y:

Witam
Ale cichutko bylo.myslalam ze musze nadrobic choc na bierzaco bo starego chyb anie dam rady a tu nic:sorry2:korzystajcie z pogody,ja korzystm bo ma byc do piatku a potem ponoc deszcze:baffled:
wzoraj bvylam w pracy ale tam tez kicha,placza bo anglia po meczu do domu,przegrali z kretesem:-D:-D:-D:sorry2:dobrze im tak bo jak to stwierdzil kibic za duzo gadaja i to prawda:sorry2:
Ide polozyc Kondzia bo dalej rozregulowany i wcalu mu si nie widzi spac:no:ooooo tatus poszedl:sorry2:
ale zmkam bo glodna jestem.slodkich snow i udanej nocy zycze wszystki,u nas znow budzenie kopanie i spanie z nami:baffled:paa

Witam dziewczyny

dzisiaj pierwsza z rana moj maz wlasnie wyjechal a ja siedze i mysle:dry::dry: Maly jeszcze spi wiec poserfuje w necie:-:)-( kurcze bardzo bede myslala co u niego smutno mi ale wierze ze sie zaczepi bo jest zdolny:tak:

wczoraj do mnie dzwonil gosc z serwisu medycznego bo zglaszalam do pracy na opieke do Monachium ale kurka odpada bo zlecenie moge dostac wszedzie nie koniecznie do Monachium:-:)-( ale cale szczescie mam inny namiar juz sprawdzony i facet powedzial ze moge w kazdej chwili przyjezdzac tylko jeszcze sprawdzian przed Niemka z jezyka:cool2::cool2: kurcze ale bym chciala juz jechac no ale najwczesniej jak sie uda to w pazdzierniku.

kwiateczek u nas od 2 dni dopiero cieplej sie zrobilo wiec dzisiaj idziemy na plac zabaw i chyba z tamtad nie zejde do 15 tej albo 17 tej...

keyko- wow ale cisnienie ja bym juz przy takim miala migrene albo co moje jest stale 120/70 w ciazy moje najwyzsze cisnienie bylo 130/70 trzymam kciuki za Ciebie i oczywiscie wielkie Gatulacje!!!:cool2::cool2:

Witam po weekendzie,

Mało było do nadrobienia, prawie żadna nie zaglądała...

keyko, nie stresuj się i dbaj o siebie

Mój R wziął sobie dwa tygodnie urlopu, jeden płatny drugi bezpłatny, luzuje się, szuka pracy, nie będę miała pewnie tyle czasu, by zaglądać za co Was przepraszam z góry :zawstydzona/y:...w każdym razie działamy, działamy i działamy, może coś z tego wyniknie- trzymajcie kciuki, bo R już zdołałam przekonać, choć nie pokładam zbyt dużych nadziei, bo o Amelę staraliśmy się pół roku :sorry2:

Robią nam schody, dziś już barierki montują, jeszcze tylko bramka na góre i Amela będzie mogła wreszcie spać u siebie w pokoju, w swoim łóżeczku, sama się nie może doczekać- zobaczymy jak będzie jak już będzie musiała tam spać

Buźka, miłego dnia Kochane

reklama
Witam
Kamilka pewnie ze lezakuj,trzeba korzystac ze sloneczka:tak:ja korzystam.dzis w nocy troche popadalo i jest mokro jeszcze,nie ma gdzie isc.chyba zaloze Kondziowi kalosze i do parku na trawke bo ja mam w ogrodku prawie po kolana,nie ma mi kto z kosic.Mowilam juz w agencji od ktorej mam mieszkanie i niby w czwartki jest facet ktory kosi.My mamy zylkowa kosiarke a trawa po 3 tyg tak urosla:szok:no ale jak caly czas padalo:sorry:

Dotkass luzuj sie luzuj:-)wtedy bedzie bach...:-)ponoc jak sie nie mysli to jest niespodzianka....

Uciekam glowe wysuszyc i na spacer,do sklepu:sorry:juz mam dosc tych sklepow.Z kondziem teraz to masakra jeszcze urwal mi podnoznik znowu odpycha sie nogami:no:ostatnio stoje przy bannkomacie,zablokowalam wozek,odwrocialm sie a on 2 metry dalej:szok:przeszylam sekunde grozy:no:

Do góry