reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Witam,

Ostatnio ciężko mnie zerwać z łóżka, pies mnie ściągnął dziś po 5:00, ale załatwił szybko swoje potzreby i położyliśmy się z powrotem spać...oczy mi się kleją, mój R też dziś zaspał- masakra jakaś

hałabała, witaj- kiedy urodził się Tomek??? napisz coś o sobie...a i gratuluję drugiej dzidzi :-)

Uciekam zjeść śniadanko i pokombinuję co by tu dziś zrobić, a mam co, tylko mi się nie chce :sorry2:

Miłego Dnia
Tomek urodzil sie 3 maja 2008;-)

obecnie nie pracuje bo wychowuje dziecko i czekam na drugie jak juz pisalam , termin porodu mam na 7 grudnia. Od wrzesnia 2006 roku jestem szczesliwa mezatka

reklama
Cześć dziewczyny.

Aniusia witaj, gdzie się podziewałaś?
Hałabała również witaj:-)

Dotkass, migotka mi też by się nie chciało wstawać rano, dlatego mam koty w mieszkanku;-).
Ale nie powiem, dzisiaj pobudka o 4, bo Laska miała ochote sobie pomiałczeć, bo balkon się zamknął. A jak juz się obudziłam, to naszła mnie taka ochota na duplo, że usnąć nie mogłam. M pyta się, czy ma jechać. Ale stwierdziłam, że jakoś wytrzymam. A jak już rano chciałam wstać, to mdli mnie strasznie. Zatem witam sie z maślanką:sorry2: zamiast kawy.
Dzisiaj wizyta u gina, nie mogę sie doczekać:-)

hałabała, pisz z nami :-), zapewne ciężko będzie Ci się "wkręcić", gdyż my się już trochę "znamy", ale nic nie stoi na przeszkodzie, byś i Ty się do nas "wkręciła"- pisz częściej, a nie będziesz mogła się oderwać :-)

keyko, zdaj koniecznie relacje po poworcie od ginka :tak:

Jejku jak mi sie milo zrobiło, że jeszcze pamietacie takie "nieaktywne" jak ja!!!
Przede wszystkim chcialam pogratulować Dziewczynom ktore juz teraz nosza cud pod serduszkiem, zazdroszcze Wam i życzę spokojnego oczekiwania i zdrowych maluszow.
A tym które sie staraja- owocnych zbliżeń :-) Trzymam za Was kciuki!!!
U nas wszysko ok, o drugą dzidzie będziemy sie starac, ale jeszcze nie teraz, tak sobie obmysliłam ze zaczniemy staranka latem przyszlego roku, czyli na wiosnę 2012 bedzie kolejna dzidzia :-) Martynka bedzie miala wtedy 4 latka, wiec bede miala czas dla maleństwa jak starsze dziecię bedzie w przedszkolu:-)
Od stycznia wrocilam do pracy, mała u rodziców, ale jeszcze rok popracuje i zmykam na kolejne L-4 ciążowe :-)
Jeszcze raz Dziewczyny dziekuję............tęskniłam za Wami!!!

Witam.W Warszawie nadal pochmurno i chłodno ale ponoć ida znów upały:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::-p
Aniusia ,już myślałam że zostawiłaś nas na zawsze..:sorry2:Witaj:-):-):-) Jak tam wasz nowy domek? Mieszkacie w nim? Jak Martynka? Zdrowa?Umie mówić? Odpieluchowałaś ją? :-p
Hałabała Witaj:tak:Zapraszamy do klikania:-D:-D:-D
Dotkass tak to Plac Hallera:tak:
Keyko powodzenia u gina:tak:

Kwiateczku 100lat!!
img.php

Ostatnia edycja:
Iwonka jeszcze nie mieszkamy w nowym domku, tu chodzi tylko i wyłacznie o kasę :-/ Ale wszystko jest na dobrej drodze, teraz mieszkamy w domu na pietrze u babci Marcina, mamy osobne wejscia, wiec jest luz :-) Tak jak juz wspomnialam na odpowiednim wątku Martyna juz nie wie co to pampers :-) Udalo mi sie i jestem z siebie dumna! Jeśli o chodzi o mowienie to z Martyna pogadam juz jak ze starą babą na targu :-) Mowi juz wszystko śpiewa, liczy do pięciu i powie jak sie nazywa i gdzie mieszka :-)Jak bede miec czas to sprobuje nagrać ją i wkleic filmik :-)

Jestem na etapie mycia okien, aż wstyd sie przyznac ale ostatnio na święta wielkanocne myłam...:-/

Witajcie dziewczyny

Ja od rana na nogach kawke wypilam i siedze z mama mam chwile bo bawi sie z Adasiem

aniusia- witaj kochana:tak::tak: Gratki dla Martynki ze juz bez pieluszek i super jak juz wszystko mowi:-)

halabala- Witaj i pisz z nami:tak::tak:

a my ostatnie chwile spedzamy razem piore ostatnie rzeczy sprzatam i gotuje zeby lodowke opustoszyc zeby nic nie zostalo:cool2::cool2: a od dzisiaj do niedzieli swieto Kielc wiec bedziemy na festynach na koncertach wiec moze juz do wtorku nie zajrze:-:)-(

upssssssss...kwiateczku, podpinam się pod bukiecik załączony przez iwonkę :zawstydzona/y:

aniusia, jaki wstyd??? ja mam tak zasyfione okna, że :szok:, dobrze, że na święta myłaś...ja już się boję co mnie czeka jak ekipa skończy elewację, chociaż osłonili okna, w domu mam jak w żółtej puszce, zamknięta jestem przed światem :sorry2:

Witam
Na poczatki Migotka,Iwonka i Dotkas dzieki:-):-):-)
Zabiegana od rana,ledwo po urlopie doszlam do siebie a tu dalej.Szykowalam miesko na grilla oczywiscie z Kondziem(bil kotlety:-)) a teraz skonczyklam moj letni tort:-pladnie ma wygladac i smakowac,okaze sie:sorry2:
Uciekam bo nawet na obiad nic nie ma tak sie zamotalam.Odezwe sie moze pozniej a jak nie to jutro.pokaze wam moje dzielo:sorry2:
milego dnia:tak:
Halabala witaj:-)
Anusiac ty rowniez,milo ze zajzalas do nas:-)
Cosmo dzieki:-)

reklama
Dziś przyjeżdża do nas moja Mamcia, boszzzzz jak się cieszę, nie widziałam jej z miesiąc czasu, a dla mnie to bardzo dużo, strasznie za nią tęsknię, zawsze miałam Ją blisko, a teraz codziennie po kilka razy na telefonie wisimy i tyle...jutro jesteśmy zaproszeni do znajomych na wieczór i sama nie wiem, bo mam tyle do pogadania z Mamcią, czy ją zostawić z Ami na kilka godzin, w sumie to wieczorkiem, więc i tak kładłyby się spać, no nic zobaczymy...ogarnęłam na szybko domek i czekam na R i Mamcię, więc pewnie w weekend nie zaklikam z Wami, więc miłego weekendu Kochane :-):-):-)

Do góry