reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

U nas dziś okropnie jakby pózna jesień była wiatrzysko straszne ,zimno i leje .Gdzie to lato??
Ja znów mialam obawe o ciaże bo strasznie bolałą mnie jedna strona brzucha ,we wtorek wylądowalam przyspieszenie u lekarza ale na szczęscie naciągnelam tylko wiezadla macicy i mija pomału .Oczywiście nakaz" nie rzucania brzucha na lewo i prawo"
i czestego lezenia .Ale najważniejsze że z malym ok i jego domkiem:tak:

Chyba nie wszedzie dojrzano do zrozumienia kobiet w ciązy ,ostatnio pan w aptece prawie mnie przestawil ,bo on był pierwszy w aptece ale sobie wolniejsza kolejke wybrał:no: jedyne co to pani w przychodni dla Zuzi przemycila mnie bokiem do lekarza w 30 stopniowym upale. Poza tym już pisałam jak sie nasłuchałam jak to kobiety w ciazy sobie wyobrazaja ,nawet na wykładach. Teraz sie boje bo od jutra mam ostatni zjazd maraton na którym powinnam prawie wszystkim być bo zaliczenia najgorzej bedzie w niedziele bo wszystko ciagle i z niezbyt ugodliwymi prowadzacymi

Ha-Nn-aH powodzenia na rozmowie

reklama
Mi chyba będzie potrzebna superniania :dry:, Amela ostatnio jest tak nieznośna, że mam ochotę walnąć drzwiami i wyjść, moja cierpliwość wisi na włosku, tak bardzo Ją kocham, nie daję rady :-(

Moi teraz już śpią, Amela, Alister i R- padli wszyscy w moment, a ja zjadłam dziś mrożoną lasagne i strasznie mi po niej niedobrze było i zgagowało mnie...bleeeeee...teraz jem kanapeczki z serkiem białym i ogórkiem kiszonym i z dżemem truskawkowym i trochę mi lepiej :tak::-), oczywiście nie na jednej kanapce ogórek i dżem- żebyście nie pomyślały :sorry:

Miłej nocki, idę spać, bo padam na pysk

czesc
mozna jeszcze do Was dolaczyc? Jestem mama 2letniego Tomka i czekam na druga dzidzie , jutro koncze 17 tydzien ciazy:-)

Witam,

Ostatnio ciężko mnie zerwać z łóżka, pies mnie ściągnął dziś po 5:00, ale załatwił szybko swoje potzreby i położyliśmy się z powrotem spać...oczy mi się kleją, mój R też dziś zaspał- masakra jakaś

hałabała, witaj- kiedy urodził się Tomek??? napisz coś o sobie...a i gratuluję drugiej dzidzi :-)

Uciekam zjeść śniadanko i pokombinuję co by tu dziś zrobić, a mam co, tylko mi się nie chce :sorry2:

Miłego Dnia

Witajcie!

Kwiateczku, wszystkiego naj naj z okazji urodzin!!

Dotka, dlatego nie chciałabym mieć psa, bo chyba bym mu pampersy musiała zakładać :-D

Hałabała, witaj!

Aniusia, ale pytanie zadałaś dziewczyno :-D To chyba oczywiste że tak ;-)

reklama
Cześć aniusia :-), wczoraj właśnie dziewczyny wspominały te które zamilkły...zapraszamy ponownie, pisz co u Was słychać???...nie mów, że też zaciążyłaś, jak większość z tych które piszą ;-):-p

Migocia, w mieszkaniu też bym nie chciała, w domu to tylko zejdę na dół, otworzę mu drzwi, nie muszę się nawet ubierać i wychodzić,- sam wraca jak się załatwi :tak:

Do góry