reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

A my dziś pospałyśmy do 9.00 :cool2: choć to ostatnio dziwne bo wstaje o 7 ostatnimi czasy .Ale i tak nie wiem czy przez to czy ogólnie ma mega zly dzień ale tak mi daje dziś w kośc że już nie mam sily sie denerwować ,taki ten tydzień ma. no nic popoludniu wyrywam sie na jedne zajecia i wpis no i do miasta choć na chwile wiec sobie odpoczne tylko zażyje sobie tabletki i juz mnie nie ma :tak:

Ha-NN-aH u nas tak samo Zuzka mówi czule do brzuszka po za tym opowiada mu jak to ona bedzie go karmić butelka ,pampy zmieniać, wózkiem lulać, gąseczki śpiewać...:-D aż sie boje . poza tym do tatusia mówi że braciszek bedzie Cyprian i koniec ,Franuś nie :tak:;-) moja szkołą

Dotkass możesz do mnie przyjsc na ogrodzenie po jednej starej stronie:tak: bo sasiedzi sie za to nie wezma na pewno

Kwiateczek czekamy z niecierpliwoscia

reklama
sylwia, uważaj na siebie, nie szalej w mieście za bardzo...Cyprian piękne imię, ja jak bym miała mieć chłopca to chciałabym Bruno, a co do ogrodzenia, chetnie bym Ci pomalowała, tylko czy sąsiedzi, by mnie wpuścili??? ;-), no i niestety nie mieszkamy w jednej wsi ;-):-D

Ja się wqrwiłam i wysprzątałam tą zasyfioną łazienkę na dole, tą roboczą, nie zrobioną jeszcze...mam dosyć ganiania na górę na kibelek teraz jest czysto i pachnąco, no może nie tak jak bym chciała, ale przynajmniej nie odrzuca już :sorry:

Nie nie bede szaleć ale chwile sobie nie odpuszcze ,tylko dwa sklepy mam w planie tzn. skarpetki kupić i może coś dla małego upolować na ciuchacholandzie takim z wieszakamii dla siebie na lato ostatnio fajna sukienke kupilam bo czsu coraz mniej a mam tylko kilka rzeczy
A sasiedzi to ..... teściowie tyle dobrze że za wielkim murem garazu i gospodarczego wiec nic nie widać ale ogrodzenie jest malowane przez mojego P. jakieś 15 lat temu .Tesc chcial zburzyć ale nigdy w zyciu
Ciesze sie że podoba ci sie Cyprian bo malo komu pasuje ,szwagier nawet skomentowal ze pomylona jestem a mi sie od zawsze podobalo i coraz bardziej jestem przekonana ze mały tak bedzie mial na imie ,już do brzucha tak mówie .Już pisalam ze podoba mi sie jeszcze Nataniel ,Natan badz Jonatan ale już tak do cypriana sie przyzwyczailąm że aż glupio zmieniać

sylwia, nie burzcie NIGDY W ŻYCIU!!!...co do imion, ja lubię takie wymyślne, mało popularne, choć Amelia miała być mało popularna, nagle się stała bardzo, ale jeżeli chodzi o chłopców to dużo jest imion, które są "wykręcone" w pozytywnym tego słowa znaczeniu...mi się jeszcze Alan podoba i Nolan, mogłabym wymieniać, przy ciąży z Ami nawet nie myślałam o imieniu dla chłopca, od początku zakładałam, że będzie dziewczynka, żadne imię męskie mi nie podchodziło- podobały mi się niektóre ale u innych, a teraz jakoś tak bardziej zastanawiam się nad imieniem męskim- sama nie wiem dlaczego, może dlatego, że jakby była druga dziewczynka to od zawsze miała być Matylda (oba imiona żeńskie są z filmów, które lubimy: "Amelia" i "Leon zawodowiec"- Matylda)

Ostatnia edycja:
Tylko nie Cypuś ;-) nie chce zdrabniać bo brzmi tragicznie Bedzie Cyprian ewentualnie Cyprianek
My tez wymyśliliśmy Zuzanne póki nie byla taka popularna a tu wysyp taki , ja tez nawet nie myślalam poważnie przedtem o imieniu dla chłopca ,pamietam rodziląm myśląc tylko nie rób niespodzianki ,bo jak ja chlopca nazwę:-D

Tylko nie Cypuś ;-) nie chce zdrabniać bo brzmi tragicznie Bedzie Cyprian ewentualnie Cyprianek
My tez wymyśliliśmy Zuzanne póki nie byla taka popularna a tu wysyp taki , ja tez nawet nie myślalam poważnie przedtem o imieniu dla chłopca ,pamietam rodziląm myśląc tylko nie rób niespodzianki ,bo jak ja chlopca nazwę:-D
Znając życie, w przedszkolu lub szkola będą wołać Cypek:cool2: ale mi się podobają wszelkie zdrobinienia od tego imienia.

Witam dzieczyny

Ja juz po sniadaniu z kawa ale spac mi sie chce nadal dobrze ze maly podjadl wiec mam spokoj na chwile:tak::tak:

widze ze wczoraj sprawy imion:-) ja to jak mialabym druge chlopcu dalabym na imie
Antos a dziewczynce albo Agatka albo Zosia:tak: zreszta ciezko mi wybrac dziewczece imie choc bardzo chcialam dziewczynke nigdy nad mienem sie niezastanawialam za to Adas to bylo odrazu wybrane imie podobalo mi sie od zawsze:tak::tak:

ja to dzisiaj korzystam ze pogoda do niczego i biore sie za sprzatanie bo normalne pobojowisko:sorry::sorry: z zabawkami musialam zrobic rzad teraz u nas trzeba ogarnac:crazy::crazy:

Ja też się witam z kawusią.

Kamilka, ja pamiętam jak u Ciebie Julia zamieniła się nagle w Adasia :-D Chyba wszystkie miałyśmy niezłą niespodziankę ;-)

Sylwia, Cyprian ciekawe imię. Ja osobiście miałabym problem z imieniem dla chłopca, bo mało które mi się podoba. Gdybym miała syna, to pewnie byłby Michał, bo na to godziliśmy się obydwoje z mężem, a mi się jeszcze podobało Szymon i Marcel.

reklama
panna migotka- masz racje ja bylam w szoku :-D:-D no ale coz moze sie jeszcze doczekam dziewczynki:confused2::confused2: hehe

Zmykam dziewczyny do sprzatania Milego Dnia

Do góry