reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2008

Iwonka, gratulacje dla Klaudusi, oby tak dalej...powodzenia z przedszkolem- trzymam kciukasy

kamilka, na lotnisku muszą sprawdzać, o wiele bardziej kontrolują, więc lepiej mieć dokument

Ja zabrałam się za malowanie płotu, bo poprzedni wlaściciele malowali go chyba raz w życiu i to z 6 lat temu- jest w strasznym stanie. Pomalowałam jedno przęsło i musiałam iść do domu, bo Amelii znudziło się siedzenie na dworzu...strasznie marudna jest ostatnio- muszę ją chyba położyć, a nie jest to łatwe, bo w ciągu dnia żadko śpi, a jeżeli już to na siłę

Ja właśnie ścinałam krzewy na kształt kulek. I przyznam się że wchodziłam na drabinę:zawstydzona/y: choć wiem że powinnam bardziej na siebie uważać, ale to już ostatni raz. Hania mi towarzyszyła całą godzinę. Chciała pomagać mamie i roznosiła po całym ogrodzie ścięte patyki.:sorry:

reklama
Hej dziewczyny ,narobiłyscie mi smaka tymi czeresniami :tak: Rano mówilam P. zeby kupil to sZuzia mu powiedzialą ze chce arbuza a mi zapomniał:no:
U nas tydzień znowu zaczął sie nieciekawie Zuzka strasznie gorączkowałą do poniedziałku ,byliśmy u lekarza ale na szczeście tylko lekkie zapalenie gardła i nie do końca wiadomo skad bylą ta goraczka na szczescie wpon. wszystko minelo jak reka odjał Tylko humorki znów sie zaczely .Wczoraj miałam dolą strasznego bo no-spa przestała mi wystarczać i niestety musiałam juz wlaczyć Feneterol :no: i ta obawa ze dopiero 6 miesiac co bedzie dalej? Do 20 tygodnia to mialąm tyle energii ,nawet nie wiedzialam że w ciaży jestem ,oprócz mdlości a teraz zaczyna sie sypać .Najbardziej żal mi Zuzki . No ale dziś to juz pozytywniej nastawiona jestem ,jakoś bedzie fenetrol odpukać dziala i zaczynam sie na maksa oszczedzać i jakoś przetrwamy .Zwląszcza że ten nasz braciszek taki towrzyski a Zuzka ciagle chodzi i mówi do brzucha Kocham Cie bardzo Cały dzień cie kocham dzidziuś
Sory za wyzalenie już nie bede ,ale troche mi ulżylo

Powodzenia z przedaszkolem
Kamilka z wyjazdami
Ja sobie planowalam że w lipcu gdzieś pojedziemy ale chyba nici z tego
Na razie tyle ,Zuzka spi ,moze sie poloże tylko obiad trzeba jakiś skombinować

sylwia, kochana, trzymajcie się jak najdłużej w dwupaku, oszczędzaj się i uważaj na siebie

Ha-NN-aH, oj Ty, żadnej wspinaczki mi tu nie uprawiaj :no:, a co do pomocy, Ami też pomocna, zawsze, sprząta ogród swoimi grabkami, albo inne pomysły do główki jej przychodzą :-)

Mam większy problem, Amela się chyba rozkłada, śpi już 3-cią h, przebudza się co chwila, teraz mam ją na rękach, temp nie ma, ale ma gluta, z buźki czuć smarkami, jest osowiała i drugi dzień ma rozwolnienie, a R będzie dopiero jutro- ja bez samochodu, bo nie kupiliśmy jeszcze drugiego :-(

witam
mam nadzieje ze u was wszystko ok.Nie mam nawet kiedy was poczytac ale jutro juz wracamy wiec wprzyszlym tyg wroce do normy:-)
Mam dwie wiesci jedna napisze tu.Kondzio robi a nocniczek:-)czesem mu sie jeszcze zdarzy posikac ale przewaznie wola bo jak sie posika to sie drze w nieboglosy:sorry:druga rzecz na zamknietym ale jak wroce:-)ide go budzic bo zapadl w sen.od 15 min wale,stukam i nic go nie rusza potem pojdzie spac o polnocy.papapa buziaki

Cześć Kwiateczku, gratulacje dla Kondzia :-)...a co to za druga nowinka??? czyżby...???;-) no cóż zobaczymy na wz, ale mnie ciekawość zżera :zawstydzona/y:

Pomalowałam 1/3 płotu, dzwoniłam do R, żeby jutro przywiózł mi lazurę, bo już mi się skończyła...boszzzzzz, jak dobrze, że płot do odmalowania mam tylko z przodu domu :sorry:

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry,

Witam się bez kawy, bez śniadania za to cholernie nie wyspana :confused2:, liczę na to, że jak R nie było od środy w domu to da mi "wolny" weekend...wolny od zajęć stricte domowych, bo malowanie płotu jeszcze na słoneczku toż to sama przyjemność

Idę zrobić sobie śniadanko i w ogromnym kubasie kawę

Miłego Dnia Kochane

Witam i ja ,tez mam kubek kawy .Nie spie od 5ej:sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze że słonće chociarz świeci i ma byc cieplutko bo weekend ma byc do d..:sorry:

Kwiateczku gratki dla Kondzia!!!!!!!!!!! Ja tez nie moge sie doczekac newsu nr 2:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Hannah uważaj na siebie:sorry::tak:
Buziole kochane !!!!!!!!!

witajcie dziewczyny
ja ze sniadaniem i kaaawa:confused2::confused2::confused2: moj maly wstal o 5 i "mama am am " "mama piciu" "mama oc":confused2::confused2::confused2: trzeba bylo wstac wkoncu ale moze i dobrze bo musze jechac po truskawki:)

Kwiateczek- super ze Konradek ci sika na nocnik u nas niestety kiepsko.. ja tez sie nie moge doczekac 2 info:-):tak::zawstydzona/y:

Dotkass- ja bym bez pytanmia zrobila sbie wolne.. nie ma co byc cigle na wariackich papierach:cool2::cool2::cool2:

Sylwia Hannah- wy sie lepiej pilnujcie i nie przesadzajcie :sorry::sorry:

No to widzę że nie tylko ja nie śpię od 5:sorry:
Moja córcia przyszła rano do nas, ja spałam i nie mogłam się dobudzić. I nagle przytulając się do brzuszka mówi "Kocham dzidziusia" i głaszcze mnie. Słodziak:-)

reklama
Ha-NN-aH, słodkie :-)

kamilka, ja nie mam zamiaru się pytać...liczę poprostu na to, że bez większych zgrzytów sam się zachowa, a znając Go tak pewnie będzie, w końcu stęsknił się za córcią, od środky jej nie widział :tak:

Do góry