reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Witam.W Waszawie poki co sa przygotowania do fali.... najbardziej chcą uchronic nasze ZOO które jest 100metrow od Wisły
Kwiateczek chyba Sylwia jeszcze z zagrozonych terenow,wklejala zdjecia zalanych łąk obok jej domu,...nie odzywała sie od tamtej pory chyba:sorry2:

reklama
Dzień Dobry,

U nas piękne słoneczko, jak narazie od wczoraj zero deszczu- przekazuję po kabelku odrobinę tej pogody najbardziej zagrożonym

Ha-NN-aH, jeszcze nie ubezpieczyłaś domu??? miałaś to zrobić w zeszłym roku...szybciutko ubezpieczajcie dom. Biorąc pod uwagę szkody jakie woda może wyrządzić, koszt ubezpieczenia domu nie jest taki wielki :tak:

Miłego Dnia

Witam
wSPOCZUJE TYM CO MIESZKAJA NAD WOADA:baffled:ubezpieczenie to podstawa w takich miejscach zagrozonych.
Hannah nie zekaj tylko sie ubezpieczaj.

Uciekamy na spacer zaraz:tak:poki co u nas caly tydz ma byc pieknie wiec trzeba wykorzystac.juz jest cieplutko:-)

HaNNaH nie wiem ile trwa ubezpieczenie domu, ale ja bym grzała odrazu no chyba ze jest wycena itd a wszytsko trwa dłuzej

Iwonka no ciekawe jak tam u nich oby nic do nich nie doszło bo przeciez nie dawno skonczyli ten domek swój, a u Ciebie jak tam Iwonka ?

Wiki mnie chyba nie zaleje,chóc do Wisly tez mam rzut beretem,ale te wszystkie działki co sa w pobliżu napewno,jak zawsze ze nawet dachow domkow nie bedzie widać:sorry2: i a tam jest duzó bezdomnych ktorzy tam koczują ,ciekawe czy ktos ich z tamtąd pogoni:eek: no i mam nadzieję że uchronią ZOO..........

Ja też mam nadzieję, że ZOO uchronią...

Wiki, nie ma żadnej wyceny, ubezpieczasz dom na ile chcesz+ na sprzęt w środku- sam wyceniasz, przynajmniej my tak robiliśmy i na podstawie tego oblicza się składkę ubezpieczenia- my płacimy rocznie...ale nie wiem ile jest okresu karencji i czy wogóle jakiś jest, musiałabym sprawdzić w umowie, ale teraz pewnie się jej nie doszukam

Dotkass kiedys jak ubezpieczaliscy auto pan sie pytal czy chcemy na mieszkanie wiem ze to kilkadzisiat złoty kosztowało. Pewnie to zadne wysokie ubezpieczenie i inne niz te co Ty masz. Ogladalam kiedys program w tv ze najlepiej miec zdjecia domu sprzetu, swiadkow paragony czy umowy

Iwonka mysle ze ich pogonia a z tym Zoo, a ciekawe czy beda tamowac czy ewakuowac ale wez tu zwierzaki przewoz !

Gdyby to odemnie zależało już dawno ubezpieczyła bym dom, no ale mój mąż tak zwleka, ja ciągle napieram. Teściowa też mówi że po co :/
Póki co wyłanczają nam wodę, ale mowa też o wyłączeniu prądu, także dzwoniłam do męża o baterie, świeczki.
Nie wiem co o tym myśleć, ale grożą wyższą falą powodzową niż w 97 roku, panika jest wśród ludzi. Ja staram się zachować spokój.

Jestem ,dzięki Kwiateczek za troskę :happy2: U nas na szczęscie woda pomalu opada deszczu prawie nie ma Tylko rano mzawka była Teraz juz nic nie leje. Wczoraj mialąm skok hormonów ,skończylo sie na tym że musialąm na godzine chociaz do supermarketu wyjechać.Dzis musialam zuzkę do mojej mamy zawiezc bo w sobote mam mega ciężki egzamin a przy niej nie dałabym rady sie nauczyć .I tak wychodzi na to że im starsza tym cięzej mi sie z nią rozstać zwlaszcza jak wczoraj mialą dzień czulościowy i chodzila przytulając sie mówila "mamusiu bardzo cie kocham" albo "cudowna jesteś" Oczywiście jak pokazuje humory to jest gorzej .Na razie Zuza wniebowzieta że u babci jest teraz trzymajcie kciuki za moje skupienie bo wypadaloby to zaliczyć teraz bo niestety pózniej róznie może być ,zwlaszcza ze zaczynam czuć sie gorzej .Mam nadzieje ze to tylko oznaka zaawansowania ciazy a nie wiekszych problemów

Jeszcze dla Szymonka spóznione najlepsze życzonka
birthday_glitter_graphics_17.gif

reklama
sylwia, powodzenia na egzaminie (nie dziękuj!!!)

Ha-NN-aH, boszzzzzz, współczuję co roku to samo przeżywasz, ale że prąd i wodę Wam wyłączają to już musi być ostro, oby jednak nie było- trzymaj się Kochana

Dzwoniłam do tych naszych znajomych co będziemy brać psa i termin porodu przewidują na 10 czerwca, więc w lipcu będziemy mieli już pieska u siebie, nie mogę się doczekać :-):-):-)

U nas słońce ostro grzeje- pranie już prawie suche, oby taka pogoda się utrzymała

Do góry