reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

WItam sie moi chlopcy spia a ja sie zajadam lodami

migotka widzialam w tv przed chwila ten most chyba juz zamkneli go, mam nadzieje ze Twoj maz dotarl do domku, wspolczuje tym ludzia co maja postawione domki nie ktore jeszcze nie wykonczone a tak zalane straszne poprostu

kwiateczek no oby sie wypogodzilo szczeze licze na pogodny wrzesien bo bede miala urlop

reklama
Zobacz załącznik 247108Pola, 100 lat dla Szymonka
misiu_z_balonikiem.gif

Wszystkiego nalepszego dla Szymonka
coś nie moge wkleic obrazka :wściekła/y::wściekła/y:

panna migotka jak tam u Ciebie wlasnie czytalam wiadomosci i widzialam zdjecia, mieszkasz gdzies dalej, wyzej ?

Witam sie rano..

Ja juz na nogach bo moj maly wstal i trzeba bylo zjesc sniadanko i sie ubrac...

A dzisiaj mam sprzatania sporo i prasowania ale chyba jeszcze pojde do wyrka polenic sie...

Wszystkiego NAJ NAJ DLa Szymonka

Dzień dobry

Dziękuję za życzenia urodzinowe dla Szymonka.

Migotka co u Was? Aż żal oglądać, jak ludzie w powodzi traca dorobek całego życia. Jak siedza z dziećmi w zimnie i wodzie.... a tu końca nie widać

i
Mój dziadek miała psa wilczura i on kopał doły jak rowy melioracyjne. Ogrodek czasami wyglądał jakby ktoś skarbu szukał.

Szopek bo taka natura owczarka. Mój pies jest po dwóch szkoleniach (mój mąż śmiał się ze mnie, że jeszcze tylko go nauczę tańczyć i recytować-ale nie mieliśmy wtedy dziecka i to było moje hobby). Facet, który szkoli psy dla policji powiedział mi wtedy że NIC nie zrobimy.
Nasz Niszczyciel potrafił wykopac takie dziury, że mógł tam wejść. Miałam nadzieję, że z wiekiem mu przejdzie, a tu nic... Ma 5 lat a ponoć jak "głowa siwieje, to d...pa szaleje" i w przypadku mojego psa, to prawda :-D:-D:-D Normalnie na poszukiwacza skarbów by się nadał. A jest wybiegany i to jeszcze jak... wzdłuż ogrodzenia musieliśmy tez wykłądac kostke, bo tak ubił ziemię, że nie szło łopaty wbić, a o trawie to mogłam tylko pomarzyć.
Dlatego szczerze odradzam psa wilczura!!!

100 lat dla Szymonka
happyb4.gif

cadeauvert.gif

Migotka odezwij sie....

Wiki jak nie mozesz wstawic przez bb obrazkow to jak skopiujesz adres obrazka z jakiejs strony to wpisujac go w posta wstaw go pomiedzy te znaki
............
...kod%20obrazka.......
;-)

kurna znikaja te znaki....,jeszcze raz:
[ i m g ]...kod obrazka......[ / i m g ] tylko ma to byc razem napisne bez spacji miedzy tymi znakami bo ja musialam tak napisac żeby one nie znikneły

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry,

Na początek bardzo bardzo dziękujemy za życzonka i piękne obrazki powklejane, którymi Amela się zachwyca

Wczoraj byłyśmy na szczepieniu i córa zniosła to cudnie, zero płaczu, krzyku, jakieś dwie łezki poleciały podczas ukłucia i wszystko...po szczepieniu wyprawa na zakupy, myślałam, że nogi w d... mi wlezą (założyłam szpilki- cudnie :dry:), Mama wzięła urlop z okazji tej, że przyjeżdżamy do Warszawy i obkupiła Amelę jak zwykle w ciuszki, zabawki, ach...my z R kupiliśmy jej taki garaż z myjnią i warsztatem z samochodami, który Amela sama sobie wybrała, no i motor taki na którym się siedzi i je ździ odpychając nogami :-)

Z tych lepszych wieści przestało u nas padać i liczę na to, że się rozpogodzi wreszcie, bo podobnie jak Iwonka i pola chciałam robić grilla, ze względu na zapowiedzianych gości, którzy mają się pojawić w sobotę :sorry2:...ooooooooo wychodzi słoneczko, próbuje się wybić zza chmurki :-):-):-)

sylwia, za szczepienie zapłaciłam 80 zł + 20 zł za wykonanie do tego jeszcze 135 zł za wizytę :no:

kwiateczek, gratki dla Kondzia za kupkę w nocniku :-):tak:

pola, zawsze miałam psy (nigdy suki) i żadne nie miłowały się aż tak bardzo w kopaniu dołków, choć nigdy nie miałam owczarka, więc może jest w tym coś, poczytam, popytam, rozważę...choć czytając i słuchając opinii właśnicieli największe zamiłowanie w kopaniu dołków i niszczeniu wszystkiego w domach mają Bigle

Miłego Dnia Kochane

Do góry