reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
sylwia, powodzenia na egzaminie (nie dziękuj!!!)

Ha-NN-aH, boszzzzzz, współczuję co roku to samo przeżywasz, ale że prąd i wodę Wam wyłączają to już musi być ostro, oby jednak nie było- trzymaj się Kochana

Dzwoniłam do tych naszych znajomych co będziemy brać psa i termin porodu przewidują na 10 czerwca, więc w lipcu będziemy mieli już pieska u siebie, nie mogę się doczekać :-):-):-)

U nas słońce ostro grzeje- pranie już prawie suche, oby taka pogoda się utrzymała

Wyślij nam troche słoneczka
Mojej Luce właśnie się coś śni ,komicznie to wyglądabiega nogami i kwiczy na spiaco .Ja musze P. wyslać w końcu zeby zawiózł ją na zastrzyk bo nie wyobrazam sobie kolejnych 3 tygodni szaleństwa ,krwi chmary psów bo teraz duzo na polu jest i nie daj Boze jakiś niespodzianek malamuto-coś . Mieliśmy ja wysterylizować ale teraz jeszcze zaszczyk dostanie
Nawet złapalam wenę tylko musze przerwy sobie robić

Witam dziewczyny

u nas pogoda na zmiane duszno pada slonce a teraz burza:sorry2::sorry2: ale nie jest zle...

a tak to zyje tyle ze dzis sie kiepsko czuje glowa mi peka i nie moge sie na niczym skupic...:-:)-(

Milego weczorka

Amelko i Szymonku sto lat w zdrowiu szczęściu i radości

My dzisiaj po bilansie dwulatka Majka duża i zdrowa wszystko w najlepszym porządku :tak: narobiła tylko rabanu na pół przychodni jak lekarz zaczął ją badać i darła się w niebogłosy " nie ruśiaj Maje i idziemy juś" :-D:-D żądne przekupstwo nalepkami ani nic z tych rzeczy nie wchodziło w grę no ale w sumie ma dziewczyna rację co ją będzie obcy facet dotykał
Sylwia HannaH oj niech już będzie po tych powodziach bo mnie na samą myśl maluch bardziej kopie:cool:
Sylwia mam nadzieję że złe samopoczucie to tylko rosnący brzuszek i wszystkie plusy i minusy tego stanu :tak::tak: ja czasem ledwo juz zipie no i trasa każdego wyjścia zplanowana pod względem dostępności do WC :sorry2:

witam kawowo :sorry2:

HaNNaH teraz Tobie spokoj jak najbardziej potrzebny uwazaj na siebie. Myslalam o tym co bym ja zrobila gdybym byla w podobnej sytuacji tfu tfu, pewnie nosila bym wszystko do góry niewiem auto odstawila gdzies w jakies miejsce bezpieczne, nakupila jedzenia itd

Puchatka hehe niezle ale moze to i dobrze ze tak zaregowala na obcego faceta :sorry:

Sylwia kiedys mielismy takiego malego pieska i ona taka wariacje przez sen wyprawiala ze szok poprostu, wogole byla bardzo mala pamietam jak moja siostra wozila ja w wozku dla lalek spacerowce parasolce tej malej hehe a ta spala i tak ja wozila po calym osiedlu. I to nie jak szczeniakiem byla jak normalnie miala kilka lat to tez :-D

kwiateczek i Iwonka to tylko kusza i kusza a to to zrobilam a to to :-p jak tu zgubic cos jak smaka robia ciagle :-D na szczescie wczoraj nie mialam czasu zrobic tego bloku czekoladowego:eek:

Witam dziewczyny

Na poczatek chcialam dzisiaj zlozyc zyczenia urodzinkowe naszym 2 latkom:-):-):-)

Zuzi Michalkowi Dominikowi i Zosi- Polki 100Lat !!! Zdrowka radosci i usmiechu na codzien:-):-)

A ja na 11 do pracy dzisiaj malego zawiozlam rowerem i juz czuje nozki i tak sie zastanawiam czy jechac do pracy rowerem:dry::dry: hehe boje sie ze nie wroce:-D:-D

Kamilka dziękujemy :tak:

i dla rodzeństwa gwiezdnego mojego Szkraba najserdeczniejsze życzenia Urodzinowe

Zosia, Zuzia, Domiś STO LAT!!!!

588818bxvjhr877l.gif

Wszystkiego Najlepszego Dla Zosi, Zuzi, Michałka i Dominika
196.jpg

Ja sie podlaczam:sorry:100 lat:-)
Wiki tak czesto ja nie robie,czasem mam ochote ale na tym pozostaje:sorry:placka jeszcze nie probowalam bo cos mnie brzuch boli no i z rana nie bede sie upijac:-D:-D
Zaraz uciekam z Kondziem na plaze:tak:u nas upal:tak:tak mam ramiona spalone po wczoraj:sorry:musze sie nasmarowac.Potem jak wrocimy to zabiore za ciasto:-p

reklama
kwiateczek teraz to przegielas calkiem :-D ja w pracy a Ty nie dosc ze masz placka, to jeszcze na plaze idziesz no nie !! to nie sprawiedliwe hehe

Do góry