reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
sylwia, powodzenia na egzaminie (nie dziękuj!!!)

Ha-NN-aH, boszzzzzz, współczuję co roku to samo przeżywasz, ale że prąd i wodę Wam wyłączają to już musi być ostro, oby jednak nie było- trzymaj się Kochana

Dzwoniłam do tych naszych znajomych co będziemy brać psa i termin porodu przewidują na 10 czerwca, więc w lipcu będziemy mieli już pieska u siebie, nie mogę się doczekać :-):-):-)

U nas słońce ostro grzeje- pranie już prawie suche, oby taka pogoda się utrzymała

Wyślij nam troche słoneczka
Mojej Luce właśnie się coś śni ,komicznie to wyglądabiega nogami i kwiczy na spiaco .Ja musze P. wyslać w końcu zeby zawiózł ją na zastrzyk bo nie wyobrazam sobie kolejnych 3 tygodni szaleństwa ,krwi chmary psów bo teraz duzo na polu jest i nie daj Boze jakiś niespodzianek malamuto-coś . Mieliśmy ja wysterylizować ale teraz jeszcze zaszczyk dostanie
Nawet złapalam wenę tylko musze przerwy sobie robić

Witam dziewczyny

u nas pogoda na zmiane duszno pada slonce a teraz burza:sorry2::sorry2: ale nie jest zle...

a tak to zyje tyle ze dzis sie kiepsko czuje glowa mi peka i nie moge sie na niczym skupic...:-:)-(

Milego weczorka

Amelko i Szymonku sto lat w zdrowiu szczęściu i radości

My dzisiaj po bilansie dwulatka Majka duża i zdrowa wszystko w najlepszym porządku :tak: narobiła tylko rabanu na pół przychodni jak lekarz zaczął ją badać i darła się w niebogłosy " nie ruśiaj Maje i idziemy juś" :-D:-D żądne przekupstwo nalepkami ani nic z tych rzeczy nie wchodziło w grę no ale w sumie ma dziewczyna rację co ją będzie obcy facet dotykał
Sylwia HannaH oj niech już będzie po tych powodziach bo mnie na samą myśl maluch bardziej kopie:cool:
Sylwia mam nadzieję że złe samopoczucie to tylko rosnący brzuszek i wszystkie plusy i minusy tego stanu :tak::tak: ja czasem ledwo juz zipie no i trasa każdego wyjścia zplanowana pod względem dostępności do WC :sorry2:

witam kawowo :sorry2:

HaNNaH teraz Tobie spokoj jak najbardziej potrzebny uwazaj na siebie. Myslalam o tym co bym ja zrobila gdybym byla w podobnej sytuacji tfu tfu, pewnie nosila bym wszystko do góry niewiem auto odstawila gdzies w jakies miejsce bezpieczne, nakupila jedzenia itd

Puchatka hehe niezle ale moze to i dobrze ze tak zaregowala na obcego faceta :sorry:

Sylwia kiedys mielismy takiego malego pieska i ona taka wariacje przez sen wyprawiala ze szok poprostu, wogole byla bardzo mala pamietam jak moja siostra wozila ja w wozku dla lalek spacerowce parasolce tej malej hehe a ta spala i tak ja wozila po calym osiedlu. I to nie jak szczeniakiem byla jak normalnie miala kilka lat to tez :-D

kwiateczek i Iwonka to tylko kusza i kusza a to to zrobilam a to to :-p jak tu zgubic cos jak smaka robia ciagle :-D na szczescie wczoraj nie mialam czasu zrobic tego bloku czekoladowego:eek:

Witam dziewczyny

Na poczatek chcialam dzisiaj zlozyc zyczenia urodzinkowe naszym 2 latkom:-):-):-)

Zuzi Michalkowi Dominikowi i Zosi- Polki 100Lat !!! Zdrowka radosci i usmiechu na codzien:-):-)

A ja na 11 do pracy dzisiaj malego zawiozlam rowerem i juz czuje nozki i tak sie zastanawiam czy jechac do pracy rowerem:dry::dry: hehe boje sie ze nie wroce:-D:-D

Kamilka dziękujemy :tak:

i dla rodzeństwa gwiezdnego mojego Szkraba najserdeczniejsze życzenia Urodzinowe

Zosia, Zuzia, Domiś STO LAT!!!!

588818bxvjhr877l.gif

Wszystkiego Najlepszego Dla Zosi, Zuzi, Michałka i Dominika
196.jpg

Ja sie podlaczam:sorry:100 lat:-)
Wiki tak czesto ja nie robie,czasem mam ochote ale na tym pozostaje:sorry:placka jeszcze nie probowalam bo cos mnie brzuch boli no i z rana nie bede sie upijac:-D:-D
Zaraz uciekam z Kondziem na plaze:tak:u nas upal:tak:tak mam ramiona spalone po wczoraj:sorry:musze sie nasmarowac.Potem jak wrocimy to zabiore za ciasto:-p

reklama
kwiateczek teraz to przegielas calkiem :-D ja w pracy a Ty nie dosc ze masz placka, to jeszcze na plaze idziesz no nie !! to nie sprawiedliwe hehe

Do góry