reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Dzień Dobry,

U nas znów słoneczko grzeje, zaraz wynoszę pranie i chyba zabiorę się za malowanie nowo kupionej piaskownicy dla Ami, co jakiś czas słoneczko się chowa, ale ważne, że nie pada (odpukać) :-), z całych sił przesyłam Wam trochę tego "mojego" słoneczka :-)

STO LAT DLA JUBILATÓW!!!

Wczoraj zaszalałam na allegro, nakupowałam pościeli, ławę do łazienki i inne duperele, jak zobaczyłam ile wydałam to się za głowę złapałam- znów wpadłam w szał zakupów allegrowych- matko uzależniona chyba jestem :no:

Uciakm na powietrze, bo córa już mnie ciągnie

Miłego Dnia

reklama
Wszystkiego Najlepszego Dla Zosi, Zuzi, Michałka i Dominika
196.jpg
tym razem to ja się podepnę....

Dla Zuzi Michałka Dominika i Zosi wszystkiego najlepszego

Ja mam jakiegos pecha powinnam dziś być w pelni sil a tu.... wstaląm chora Glowa mi pęka ,gardlo i nos zatkany .Skąd? No i efekt taki że do 11 jakoś szlo po czym zaczelo mi sie słabo robić musialąm isć do łózka i... usnelam momentalnie Teraz mam wyrzuty ale lepiej sie czuje Mam nadzieje ze jutro bede w stanie iśc i coś dziś musze sie nauczyć jeszcze. Zdesperowana wyslałam P. po apap ale boje sie wziąsc ,choć słyszaląm że w ciązy mozna czasem .Pamiętacie ?bo ja nadal sie wacham czy wziąsc a przydaloby sie
A i u nas słoneczko w końcu wyszlo ,chyba z tydzieńgo nie było .Niech juz tak zostanie
P. był w końcu z Luka na tym zaszczyku....i maly york w ubranku chciał zagryzc nasze wielkie malamucisko a ona do niego tak przyjaznie chciała .Az P. weszedl bez kolejki bo weterynarz postanowil ratować biednego wielkiego psa.....

Ostatnia edycja:
sylwia, :-D:-D:-D, ale się uśmiałam z Twojej opowieści o yorku i Waszym "biednym dużym psie"...a Ty biedactwo się kuruj, cóż za pech...co do apapu, ja nie brałam w ciąży, nie wiem czy można, więc nie pomogę niestety :no:

A my w domku, nie da się wytrzymać na zewnątrz tak grzeje słońce, że na chwilę postanowiłam się schować, w słońcu to chyba ze 40 stopni jest- nie wiem, bo nie mam termometru niestety, ale chwilę posiedziałam i słoneczko już mnie zarumieniło, nie mówię o Ami, bo Ona ma karnację po Tatusiu- na szczęście i ją słońce w moment łapie jak i R

Witam.
W imieniu Dominika dziękuję,za życzenia,. Przesyłamy uściski dla pozostałych jubilatów
Zuzi, Michałka i Zosi ( jeśli Polka nas czyta).

kwiateczek teraz to przegielas calkiem :-D ja w pracy a Ty nie dosc ze masz placka, to jeszcze na plaze idziesz no nie !! to nie sprawiedliwe hehe

:-D:-D:-D spieklam sie troche moze cie to pocieszy:sorry:bola mnie ramiona:baffled:jestem jak rak.do poniedzialku ma byc chyba pieknie wiec trzeba skorzystac.Placek rewelacja,ide na odpowiedni watek,pokaze wam jak w srodku wyglada.pyszny choc jednak capuccino bardziej mi smakowalo:-p

Sylwia chyba mozna appap brac ale nie jestem pewna.wez sobie poprostu jakis paracetamol to nbapewno mozna,cudowny lek na wszystko tutaj:sorry:

Ja na 5 do pracy,jutro tez.jak w zesz\lym roku jak bylo slonce to ja w pracy.

Ostatnia edycja:
Cześć!

Najlepsze życzenia urodzinowe dla Zuzi, Michałka, Dominika i Zosi :-)

A to dla tych, które oglądają Majkę :-)

Załączniki

• 31385_122949084390347_100000257693548_235687_4795778_n.jpg
    31385_122949084390347_100000257693548_235687_4795778_n.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 36
Witam dziewczyny

Wszystkiego Naj Naj dla Klaudi Panistepelek:-):-)

u nas super ladna pogoda i wczoraj i dzis bardzo cieplo:tak::tak::tak: zaraz wychodzimy na spacerek:-)

Milego Dnia :tak::tak:

Witam
Wszystkiego najlepszego dzis dla Klaudii:tak::-)buziaki

Migotka dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bole mnie rece jak diabli,spalilam sie:sorry2:uciekam do tesco zaraz,sprzatnie i do pracy pozniej.Milego weekendu:-)

reklama
Hej Majóweczki:-)

Uwierzycie żew ja nadal w dwupaku??? Najpierw dziecku spieszyło się do wyjścia a teraz siedzi sobie i nie zamierza opuszczać brzunia mamy:eek: Ja już spakowana od miesiąca. Teraz codziennie użądzamsobie dłuuugie spacery z Zuzią żeby wcześnie się rozpakować ale brak efektów jak na razie.

SKŁADAM NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA DLA KLAUDUNI I WCZEŚNIEJSZYCH JUBILATÓW !!!

Dziękuję za życzenia dla Zuzi.

Aha, robiłam testy z krwi Zuzi żeby sporawdzić na co jest uczulona bo nadal ma na rączkach krostki. Okazało się że tylko na kota i psa:eek: Mleko może już jeść.

Do góry