reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

Rzuciłam tylko poświątecznie okiem i widzę, że się trochę działo i dzieje: kopniaczki, zaręczyny, przygotowania do Ślubu.
Super!
Uciekam do spania, bo zmęczona po pracy i przed pracą się trzeba wyspać.
Nadal jesteśmy bez naszego starszego dziecięcia. Jejku jak go brakuje!!

reklama
Aniusia
Jejku jutro ważny dzień, będe myslami w Tobą napewno.
Kochane przepraszam że w ostatnich dniach sie tak rzadko odzywam, ale czasu brak, jutro jest ostatni dzień w pracy, mam duzo jeszcze do zrobienia, a czasu mało. Na dodatek cos mnie łamie w kościach i gardło strasznie boli. Mam nadzieję że sie nie rozłożę do końca.
Z mężem w końcu stosunki sie normują, bo w ostatnich dniach było ciężko, ale to chyba długotrwały brak seksu hehe, teraz nagle nabrałam ochoty i wszystko się ułozylo.:-):-)
No ale w końcu po nowym roku bede miała duuuuużo czasu dla sibeie, czas odpocząć. 3 styczna mam wizyte u gina;-)

Czesc Dziewczyny!

Dziekuje Wam juz teraz za wsparcie i za to ze jestescie ze mną myslami. Ja jeszcze siedze w łozku z laptopem, ale za chwile sie znowu zacznie bieganie. Jeszcze dzis musze spakowac siebie i juz od jutra męża, gdyz jak wiecie dzien po slubie wyruszamy do Zakopanego na 5 dni :-) Zastanawiam sie wlasnie czy zabrac laptopa :)
Jeszcze tu do Was zajze, jutro wczesnie wstaje, o 7 rano musze byc juz wykąpana, mieć umyte i wysuszone włoski bo przychodzi do mnie fryzjerka szczelic mi jakąs fryzurkę :-) no a o 9:00 będziemy sobie mówic TAK!!
Ps: wpisujcie sie juz na wątku PORA NA WIZYTE U DOKTORA kiedy macie wyzyty w styczniu:-)
Buźka:*

madamagda widze ze nie tylko ja mialam takie problemy, ale juz jest dobrze bo tak nawet jesli chcialam to wystarczylo male rozproszenie i juz nici z sexu
aniusia bedzie wszystko ok, tylko uwazaj na siebie i malenstwo.

Tak piszecie o tabletkach wiecie co ja zadnych od czasu ciazy nie wzielam jedynie witaminy, niby apap albo nospa nie szkodzi ale ja wole polozyc odpoczac jakos wytrzymac bo jakos nie ufam zadnym lekom :-)

asiaa27 to takie leki na wszystko, czyli do nieczego ale pomaga :-)
tez mam w domu i tez go urzywam nawet jak mi jakas potowka wyskoczy, ale jak boli to jeszcze nie probowalam a jak boli Cie pod brzuchem smarujesz ?? :-)
pomaga ??

Witam.Ja dzis spalam do 10:00:szok::-)normalnie moje dziecko mnie rozpieszcza,a pomyslec ze kiedys potrafila o 5 czy 6 robic pobudke no a dzis z mamusia do 10 super:tak:
Anusia no ja nie wiem jak z tym laptopem:-pdo niczego nie namawiam;-)w razie co my tu napewno o Tobie przez te kilka dni nie zapomnimy:tak::-)

reklama
Do góry