reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witajcie majóweczki wpadłam choc na chwilkę pożyczyć Wam samych dobrych rzeczy oby Wam ten ostatni dzień świąt upłynął spokojnie a w Nowym Roku to życze Wam radosnych tygodnii reszty ciąży dużo zdrówka i i jak najłagodniejszego rozwiązania niech się Wam spełnią wszystkie marzenia :tak::tak::tak:

no i chciałam się pochwalić że dostałam przedświąteczny prezent w niedziele rano w postaci pierwszych słodkich kopniaczków :-):-)

Puchatka gratuluje!!!!!!!!!!

A my dzis w domku,jakie szczescie upieklo nma sie a tesciowa nam obiadek ma zaraz przywiesc:) Ptrzyjechala tez mnoja mama z Czech na swieta wiec jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puchatko gratuluje.Ja dzidziusia juz od miesiaca czuje ale w wigilie to mi takie mocne kopniaki w brzuch zaserwowal,ze az podskoczylam z wrazenia :-)
A swieta u mnie w tym roku fatalnie przebiegaja bo znowu jestem chora i glowa mnie tak boli ze chyba zwariuje :wściekła/y:

Witajcie kochane:-D
Dziekuję Wam wszystkim za gratulacje, pierścionek juz na palcu;-).
Dziś się wymigałam od wszystkich spotkań i obiadów rodzinnych, J pojechał sam na obiad do Mamusi swojej. Jestem zmęczona tymi Świętami już, muszę sobie odsapnąć w samotności, no.
Miłego wieczorka:-).

Ups Aurelia przepraszam,ze dopiero teraz ale przez ten bol glowy ledwo zyje.Serdeczne gratulacje z powodu zareczyn.Kiedy slub planujecie??

mm81, nie przejmuj sie kochana, wiem co to znaczy ból głowy i tak podziwiam, że przy kompie siedzisz.
A ślub...no cóż. Jeszcze nie wiemy kiedy, na bank po narodzinach dziecka i tylko cywilny z kilku powodów.;-) Jesteśmy ze sobą już 7.5 roku , więc i tak, jak małżeństwo. W naszym przypadku to tylko papierek:-).

reklama
Witajcie kochane poświątecznie!:-):-)
Ja juz na posterunku pracy, tak mi sie nie chce ale co zrobić, święta święta i po świętach jak to sie mówi.
Nie nadązyłam jeszcze ogarnąć wszystkoch wceśniejszych wpisów, ale jak rzuciałam okiem to widze że Aurelia się zaręczyła, GRATULACJE kochana :-):-)
ja dzisiaj w nocy bardzo sie źle poczułam, śniło mi sie że mam zawał i własnie o tym komuś opowiadałam i nagle się obudziłam z bólem w klatce piersiowej, potem ból zszedł troszke koło dolnych żeber, nie wiem czy tam teraz znajduje sie mój żołądek, bo strasznie tam bolało.
A tak pozatym to całe święta próbowałam kontrolować wagę, bo jak sie załapie te dodatkowe kilogramy to niestety ich zrzucić potem nie można, jak to sie robiło w normalnym stanie, no więc jestem jak przed świętami 2,5 kg cięższa (od początku ciązy). Myślę że to dobry bilans i teraz przybywa mi książkowo ok 0,5 kg na tydzień. :):):)

Do góry