reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2008

hej Dziewczynki, po przeprowadzce dopiro teraz mi zalozyli neta zycze wam waszystkiego najlepszego i duzo prezentow a teraz wracam do pomagania przy swiatecznych przygotowaniach

reklama
Jestem i ja!
Wszystkiego, czego tylko zapragniecie i wszystkiego co najpiekniejsze w te Świeta, życzy Aurelia i Jacek.

Ps. dla nas dziś ważny dzien, zaręczamy się:-),
buziaczki dla wszystkich:tak:

Witajcie kochane i ja się melduję, obrzarta do bólu he he he
Jeszcze raz dziewczynki Wesołych Świąt :-):-)

Aurelia - gratuluję z okazji zaręczyn :-)
Kamilko - na pewno kiedys się dogadasz z teściową, nie martw się, mi to zajęło prawie 4 lata;-)
Madzia - śliczna choineczka i dekoracje domku

Ojej tyle jedzenia,wieta to prawdziwe obrzarstwo, asia fajne zyczenia
anulaaa teraz mozemy jesc i nie patrzymy na kg tylko aby byc najedzonym hehe chociaz ja nigdy na to uwagi nie zwracalam :-)

Kochane Majóweczki, wpadłam tylko życzyć Wam i Waszym bliskim wszystkiego dobrego z okazji Świąt! Dużo zdrówka, bezproblemowej ciąży, zdrowych i pogodnych maluchów, dużo wsparcia ze strony rodzinki, radości i szczęścia!

Do zobaczenia wkrótce!

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy,
że mu kiedyś sie przydarzy.
Może cicho bez hałasu
wyjeżdżając gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich