reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

no i kochane wygrana...
Właściciel busów zmiękł, jak usłyszał, że policjant, który był na miejscu zezna, że tamten się przyznał i chciał przyjąć mandat.
Oczywiście ma 100 tysięcy zastrzeżeń, ale przestraszył się tego, że może teraz zaocznie dostać mandat 500zł i 6pktów, bo myślał, że policja tak nie może.
Wiec dziś wypłacą mi odszkodowanie i odstawiam autko do warsztatu

reklama
pola no to super ze tak szybko poszło ;-)

kwaieteczek no faktycznie nie brzmi zachecajaco brr .. ale pewnie ze znieczuleniem dasz rade :tak:

Witam.

iwonka - Babcia w pracuje i niby mogłam zanieśc wczoraj Klaudie to taty, bo czasem tak robię jak mąz np. gdzies musi jechac ale akurat wczoraj siedział w domu przeciez to co miałam mówic, że fochy strzela.

pola - Jak widac nie ma co byc miłym i iśc na jakies ugody... Ale dobrze, że w końcu wygrałas ti dostaniesz to odszkodowanie.

Cosmo. kwiateczek
- O nie i Wy o dentyście... Ostatnio gdzie nie zajrze to Ktoś o nim pisze. A mnie znowu ząb boli po tygodniu przerwy :p

W czoraj jakos mi zleciało do 19 więc luzik. Nawet wieczorkiem też jakość szczególnie nie chciało mi się spać i zasnęłam dopiero po 21. Za to organizm zrobił mi małego psikusa. Ogólnie obudziłam się po 7 ale że córcia spała u rodziców to podrzemałam sobie jeszcze do 9. Wyspałam się, nie powiem ale okazało się, że w nocy, tak koo 3 przebudziłam się ponoć, gadałam z mężem, byłam nawet w łazience itd. a ja tego kompletnie nie pamiętam. Nic a nic... sądziłam, że całą noc spałam a tu proszę... oj musiałam być naprawdę zmęczona i zaspana. :p ogólnie wyszło, że nie spałam 38 godzin.

A po wizycie u alrgologa wszystko dobrze. Powiedziałam lekarce, że córcia wcina już dłuższy czas serki i pje od kilku tydoni normalnie Bebiko i nic jej nie wyskakuje więc dała nam zaświadczenie, że leczenie zakończone i za pół roku jak nic się nie będzie działo to na wizytę kontrolną mamy przyjść. Musze jeszcze tylko zrobić próbę z norlanym mlekiem krowim.

Ostatnia edycja:
Pola no to sumper.Chcial kombinowac a mu nie wyszlo na szczescie.Ciekawe co z tym policjantem,bedzie mial cos za to?
Wiki mam nadzieje.zobaczymy w srode:sorry:
Panistepelek potzrebujesz snu bo tak zyc nie mozesz.musisz myslec o Klaudii:tak:nie zapracowuj sie tak bo widzisz jakie sa efekty a jak bys w nocy zglodniala:szok::sorry:
my po przedszkolu.Kondzio probuje zasnac:sorry:

Pola no to sumper.Chcial kombinowac a mu nie wyszlo na szczescie.Ciekawe co z tym policjantem,bedzie mial cos za to?

policjantowi nic nie będzie, bo nie złożę doniesienia, czyli zostanie tak jak było u niego w notesie.
Gdyby nie ten policjant, to bym złożyła zeznania, żeby cwaniaka nauczyć rozumu. Chciał mnie po prostu oszukać... cóż nauczka na przyszłość

Dziewczyny ja tez muszę iść do dentysty :baffled::baffled::baffled::baffled: , a panicznie się boję.
Zrobiła mi się mała dziurka, a znając moje problemy z zębami, zaraz tam będę miała taaaką wielką.

Ale cudne słoneczko za oknem, aż chce się żyć. Zaraz po pracy (nawet nie wchodze do domu), idziemy z Mońkiem na spacer.

Vanesska zaczela gorzej kasałać i kaszel ją w nocy też męczył wiec dlatego poszłam do lekarza.Dostała jakis nowy antybiotyk i we wtorek kontrol.
POla super wiesci! A dentysty tez sie boje.....
Kwiateczek i jak bylo w przedszkolu? Kondzio zadowolony pewnie.;-)
Cosmolady a czemu????????

Iwonka bedzie dobrze zdrowka zycze dla corci maly brzydko kaszlal fruwalo mu wszystko, odrywalo pozniej pare dni suchy nawet w nocy zaczynalam sie martwic a teraz przeszlo :tak:

cosmo przekroczylas dochod ?

pola idz teraz mala dziurka zrobi nie poczujesz a pozniej sie meczyc nie potrzebnie jak bedziesz zwlekac :sorry:

kwiateczek pewnie pisalas a co mamy wszystkie robia ida czy siedza tam ?

panistepelek kwiateczek ma racje chyba potrzebujesz odpoczynku a snu to przedewszystkim :tak:

reklama
Witam! Wysiadam normalnie. Jak jechalismy na hipoterapię to o mało co tir by nam w du... wjechał. Mąż zatrzymał się na pasach a ten za nami nie wyhamował i zjechał szybko na lewy pas i przytarł nam bok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem goście, teściowa chora, z A. sie pożarłam:wściekła/y::wściekła/y:
Jutro napisze Wam więcej. Od rana jade jeszcze raz łatwić tego rehabilitanta:zawstydzona/y:

Iwonka zdrówka dla Vaneski:tak:
Panistepelek super wieści od alergologa:tak:
Pola dobrze że się udało. Ciekawe jak my wyjdziemy na stłuczce:eek::eek:

Do góry