reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

kamilka - Dziekuję a Tobie zyczę powodzenia w szukaniu.

iwonka - Ja jak wracam z pracy do kupuje sobie praktycznie za każdym razem bułkę a ostatnio nawet udało mi się męża namówic by z rana skoczył i mi przywiózł.
PS. Duzo zdrówka dla Córci.

A ja chyba jednak nie idę spać. I tak guzik co się wyspię tylko będe potem gorzej przymulona chodzić.

reklama
hej dziewczynki Pozdrawiam was Wszystkie , jakos ostatnio was czytam a weny brak do pisania. Zwale wszystko na brak slonca i wiele zmian :-p

Iwonka a jak sie ustala numerki telefonicznie ?

panistepelek heh cos wiem o kontroli snapedidu, w takie zimno okna oby Cie nic nie zlapalo :eek:

kamilka zdrówka dla synusia a powtorze sie znowu, idz do zlobka i pogadaj szczeze z kieowniczka mowie Cie

Ola szok poprostu, podejrzewam ze kontrolujesz to co oglada w tv i wogole a co dopiero takie dzieci " samopas" ktore robia co chca ogladaja co chca i nikt im nic nie tlumaczy :no:

pola z tym rozpedem to tak jest moj czesto cos jest na niee, a pozniej daje na lyzce a on otwiera buzie zje jakby nic

zazdroszcze wam odsmokowania u nas jak wypija mleko to juzprawie zasypia przy butli jak ja wyciagne i nie dam smoczka jest ryk :no: szkoda mi zebow jego musze sie jakos zabrac do odsmokowania :eek:

Witam
Pola widzisz jak sie rozpedzil to i mleko wypil:-D:-Dale dawaj czasem mu butle jesli chcssz zeby pil.ja odstawilam butle na zbyt dlugo i potem jak zlpal smoczek to go szrapalo:sorry:prawie zygal no i koniec:baffled:
Ola 35 lat to staros????ja nie dlugo 31 i choc cyfra taka sobie to czuje sie na 18:-p:-ppomijajac moj bol plecow jestem na ten wiek sie czuje:tak:co do pytania to:szok::szok:boshh co te dzieci wymyslaja:baffled:
Kamilka siedz w domku niech Adas dojdzie do siebie tak do konca:tak:co do zlobka to przychylam sie do rady Wiki.pogadaj,wytlumacz.szukasz pracy wiec moze cos znajdiesz a jesli nie to bedziesz miala spalone tam miejse:baffled:Decyzja nalezy do Ciebie:sorry:

Co do odsmoczkowania to kazdemu radze sprobowac,ja troche zwlekalam bo sie balam a nie potrzebnie.Co prawda 3 noc znow nie bylo za wesolo bo obudzil sie i placz i nie ma nie ma-tzn smoka:sorry:jeszcze jedna noc i nie wiem czy mu nie dam bo jestesmy wykonczeni,G ledwo chodzi do pracy.Mysle zeby tak mu dac w srodku nocy i nad ranem zabrac zeby nie widzial.tak na probe czy bedzie spal.Zobaczymy co bedzie w nocy.szkoda mi znowu ale jestesmy padnieci bo ile mozna nie spac:wściekła/y:l;edwo troszke sie polepszylo to G sie drze z teraz musialam wymyslec ze smoczkiem:sorry:

No nic nastepny jest nocnik.dzis chcialam sprobowac i sukces bo usiadl:-D ale zaraz uciekl i sie zesikal na spodnie i dywan:sorry:pierwsza proba za nami:tak:

_WiKtOriA_ - Co za zmiany u Ciebie nastapiły??
Co do tego mycia okien to naprawde wczoraj było u mnie ciepło... Nawet kurtki nie zakładałam tylko sam bezrękawnik :p

kwiateczek - Ja jakoś też nie mogę się zmobilizowac by oduczyc córcię od tego smoka właśnie przez te ewentualne zarywanie nocy. :-/
Ale Wam zyczę powodzenia zarówno w tym jak i w nocnikowaniu.

Panistepelek ,corcie do babci a ty idz spac :-)
Wiki numerki mozna wyciagnac osobiscie z samego rana lub telefonicznie A jak myslałaś?
Kwiateczek u nas z nocnikiem jest tak że Klaudia na haslo siusiu leci do łazienki i siada na nocnik ale jak jej zdejme rajstopy i pieluche to juz wtedy ta ochota jej przechodzi,a jak juz usiadzie to i tak nie na sika.Czekam jak bedzie cieplej bo z praniem problemy a raczej suszeniem .

Ja kupiłam sobie plyn do mycia okien,zamierzam je umyć.Ale chyba nie dzis ;-)

Ostatnia edycja:
panistepelek a z praca bo teraz w sumie ciagne 1 i 1/2 etatu :eek:no od 1 maja normalnie jeden caly etat :tak:

kwiateczek nie rob tak tzn nie dawaj mu dlatego ze mi sie tez jakis czas temu udalo zabrac mu smoczka na dwa chyba dni i dalam bo jakims czasie tak jak piszesz i zle zrobilam bo pozniej zabrac nie moglam tak go pilnowal jak oka w glowie bal sie ze znowu mu zabiore. Jak sie wam tyle udalo to wytrzymaj zycze powodzenia :tak::-)

Z tym nocnikowaniem to niewiem czy dobra pore wybralam bo dzis musialam 8 minut po 5 sadzac go na nocnik bo zachcialo mu sie kupe

Iwonka skojarzylo mi sie z taka maszyna co drukuje numerki jak np na poczcie

Ja się chyba zastrzelę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dwa tyg temu miałam stłuczkę, pisałam Wam
Facet sie przyznał, napisał oświadczenie (ja GŁUPIA zgodziłam sie żeby policja odjechała, żeby nie dostał mandatu i 6punktów)
a dzis dzwonią z PZU, że własciciel firmy przewozowej mówi, ze jego pracownik powiedział, ze to była wina obojga :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wyparł sie, a to ze mam oswiadczenie, to mi chyba duch święty podpisał
I od rana od 10tej dzwonie, PZU, policja-nie mają notatki, bo nie było mandatu, a policjant, który był na miejscu jest na dłuższym chorobowym
k... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak się ma miękkie serce, to twarda d... pę i to prawda

Bo mi się szkoda faceta zrobiło, bo miał dostac mandat i te pieprzone punkty, których ponoć sporo miał i tak zarabia na chleb i inne farmazony, które mi wciskał, bo przecież napisał oświadczenie!!!!!

Ostatnia edycja:
już wiem, czemu ten kierowca tak mnie prosił... on nie jest zatrudniony w tej firmie transportowej. teraz dzwonił do mnie facet z PZU, że oni nie mogą rozmawiac z tym kierującym, bo on "nie jest stroną i nie powinien pisać tego oświadczenia". ten własciciel firmy zaczyna świrować...
po prostu chyba pracuje tam "na czarno" i stąd takie cyrki...

kurcze jeszcze się sprawa skończy w sądzie, jeśli ten od busów będzie się upierał :-:)-:)-:)-(
chciałam byc miła to mam!!!!!

Pola a na tym oswiadczeniu pisze ze jego wina????bo jak tak to powinno byc z glowy nie:baffled:ja sie nie znam ale tak na rozum mi sie wydaje.a ty masz to oswiadczenie,jest tam nr prawka czy dowodu?
Iwonka ja tez czekam do lata ale ta sobie pomyslalam ze moze sie uda jak ze smoczkiem:sorry:niestety.bede probowac,zobaczymy:tak:
Wiki wiem ze masz racje i mam nadzieje ze wytrzymam:baffled:

reklama
A u mnie odsmoczkowanie poszło wyjątkowo gładko, nawet się nie spodziewałam

z nocnikiem też ok bo widzi u Mai, ale musi być rozebrany.. bo jak ma np majtki spodnie to zaraz polane

Do góry