reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

No kwiateczek nic sie nie stalo zreszta adas byl chory w tym czasie i bylismy uziemieni...

a tak wogole jutro idziemy do okulisty i mnie juz ciarki przechodza jak ja to przezyje. idziemy na 8.30 pewnie nam troche zejdzie:baffled::baffled:

reklama
Brawo Kwiateczek,lekcje odrobione;-):tak:
A mama moja była bo na pogrzeb przyjechała.A i tak długo się nie widziałyśmy,bo obleciała cała rodzine a na kilka dni tylko przyjechała:sorry2:ale dobre i to:tak:

Wracam na allegro:-p

Ja u lekarza czekałam 2 godz. W końcu weszłam powiedziałam że chcę na inny termin bo na hipoterapie z dzieckiem nie zdążę-to odrazu mi kazały wchodzić-i fuksem sie udało.

U nas sypie śnieg znowu- i to maksymalnie:szok::baffled:

kamilka - Super sposób na "zlikwidowanie" smoczka. Do Nas też mógły ktos z małym Dziecikiem przyjechać i może też by udało się klaudie do czegoś takiego namówić.

szopek - Witaj w klubie, bo ja też kawki nie pijam... tyle, że herbaty również.
To co pijesz??:confused::confused:

po kazdej chorobie zlobek chce zaswiadczenie ze dziecko jest zdrowe przynjamniej w panstwowym wiec chodzilam i bralam u lekarza a dzis ten do mnie gada ze skontaktuja sie z prawnikiem codo zaswiadczen dla zlobkow bo to tak nie moze byc zeby sobie co chwile pisac:wściekła/y::wściekła/y: i ze daje mi ostatni raz a nastepnym razem 20zl za zaswiadczenie:no::no:

nooo sprawa rozwiazana zlobek ma sobie ta sprawe zlatwic z lekarzem ja nic nie zaplace napewno:-)
Dziwne że wymagają zaświadczeń nie słyszałam o tym u nas. Ale otym żeby płacić to juz przegięcie:szok:

kamilka - Do okulisty idziesz z Adasiem czy sama ze sobą??

kwiateczek - Że też chciało Ci się nadrabiać tyle zaległości :p A za życzenia dziękuję.

mamita - Haha... każdy mi to pytanie zadaje... Pije głównie napoje, soki z ciepłch rzeczy to np. kawe Inkę czasem czy kompot.

Mnie coś ostatnio na sledzie wzieło... wczoraj np. wieczorem wcinałam je z lodami a ostatnio z czekoladą na gorąco. W Święta tak samo miałam :p

Witam wieczorkiem

my ogladamy M jak milosc i zaraz spac

panistepelek idziem juztro z Adasiem ciekawe co zrobia z jego zezem:confused: i co pani doktor powie:confused: tylko to badanie mnie przeraza ale moze tym razem nie bedzie az tak zle:dry::dry:

wogole jak wam powiem jak mialam sen to Matko!!! snilo mi sie ze w ciazy jestem w 3 miesiacu i poszlam do lekarza a on d mnie mowi ale pani znow zaszla w ciaze i to 4 tydz:-):-):-D:-D czyli mialam 2 dzidziusie w brzuchu tylko w odstepie 3 miesiecy:confused::confused::-D:-D:-D:-D i dzisiaj Mezusiowi powiedzialam ze nie ma zabawy do konca miesiaca bo az strach!! ale dzieci to chyba na klopoty sie snia:baffled::baffled:

Hej,

Melduję się że żyjemy imamy się dobrze:tak:

Kamilka - my w tamtym tygodniu odzwyczajaliśmy małą od smoka ( ucinamy końcówkę). U nas nie było ak różowo. Noc ładnie przesypia nawet lepiej niż ze smokiem ale najgorzej jest z dzienną drzemka. No nic może niedługo się przyzwyczai. Ciekawa jestem jak Adaś w przedszkolu zasną bez smoka:tak:

Panistepelek - zachcianki ciążowe masz ;-) ja nawet w ciąży takich mieszanek nie jadałam:tak:

No dobra a teraz się chwalę. W tamtym tygodniu robiliśmy USG i wyszło że na 75% będzie chłopak:-):tak: Gin powiedział że ręki nie da sobie uciąć ale ja czuję że to będzie chłopaczysko od początku ciąży. Mam nadzieję że i tuicja mnie nie zawiedzie:tak:
Z Zuzią ostatnio była u takiej słynnej pediatry w naszych okolicach. Okazało się że Zuza oprócz skazy białkowej ma alergię na pszenicę:baffled: Wyczytała to z badań moczu i kału. Zuzia słabo trawi te zboża. Może dlatego nie znikają jej te krostki. Co ja jej dawać do jedzenia będę to nie mam pojęcia. :-(

Ja czuję się ok. Brzuchol rośnie strasznie szybko:szok:

Kamilka mi sie tez ciaza snila i kuzynka mi wyczytala z sennika(o ile dobrze pamietam )ze to jakies niedogodnosci beda:baffled:a mojemu G sie snil seks ze mna:szok:powiedzial ze pierwszy raz taki sen mial,ze mna oczywscie:sorry:a to znaczylo ze klotnia nas czeka ale to chodzilo o zone a ja jego zona nie jestm:-D:-D a z kochanka to cos dobrego bylo ale juz nie pamietam:sorry::-D NO BO jak nazwac zycie w grzechu:-D:-D

Dziubek niech brzusio rosnie:tak:dzidzia potrzebuje jedzenia;-)

dzień dobry...a właściwie taki sobie...:-(

Kamilka, trzymam kciuki, żeby diagnoza była dobra...
Panistepelek, a może ty następna będziesz :):):)

więcej, jak najdzie mnie wena :-(

Witam.Ruszam zaraz z mężem do skabówki.O swoich snach to nawet nie mówię bo ja mam tak porabane że czasami wstyd opowiadać.
Panistępelek ale masz zachcianki ;-)
Dziubek super,więc trzymam kciukasy za chłopczyka :-)
Anisiasac tulasy na poprawe chumorku
Kamilka powodzenia u okulisty
Ciekawe co tam u Glorii słychać.?

reklama
Witam
Aniusiac a coo taki chumor nie bardzo?

Iwonka ja to tez czasem ma sny ze szok:no:dzis snila mi sie baba ktorej nie lubie:angry:chciaam od niej pozyczyc lyzeczke barszczu czerwonego bo mialam za malo a ona ze m i nie da i ze w sklepie sprzedaja na lyzecki za 2.7 jedna:-D:-D:-D
Skad takie bzdury:szok:
ide po kawke.u nas leje,chyba ciut cieplej bo snieg ginie:-)Kondzio w nocy znow sie zucal.wczoraj robilam placki i zjadl polowe z cukrem.mysle ze tro ten cukier:dry:tesciowa tak w Polsce go pasla tym cukrem:angry:to zadrapac sie chcialraz w nocy:no:nie moglismy juz wyrobic.dziwne bo slodkiego cos zje to nic a ja cukier to zawsze sie drapie:dry:

Do góry