reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Hej dziewczyny

ja juz na nogach... dzisiaj zawiezlismy malego do zlobka dzis bez jeku polecial nawet z radoscia:-):-) a dzis po zlobku na szczepienie dostalam juz kolejny wniosek na nowy rok i lepiej zebym dostala staz bo inaczej nie mam gdzie podbic:baffled::baffled:

zaraz zrobie sobie kawke i posiedze na necie a potem ide dalej spac bo dzisiaj juz padam tak mnie plecy bola dzis niestety Adas u nas wyladowal i spalam tylkiem nad ziemia:-D:-D ale teraz nie moge nawet siedziec:dry::dry::dry:

reklama
Witam.Zmarzłam dziś jak szliśmy do przedszkola,bo wiatrzysko i snieg pada.Brrr a teraz mówili że zima ma jeszcze dłuuuuugo trwac.Ja nie wiem ,chyba nas zaleje jak przyjdzie kiedyś ta wiosna, jak zacznie to wszystko topnieć a jeszcze ma padać .Szok.
Mamita no własnie bo tak pomyślałam że tam pewnie bardzo drogie ;-)
Kamilka ja jutro na szczepienie,mamy opóżnienie i dlatego ,bo już dawno powinno być po.

Iwonka ja tez myslec nawet nie chce o roztopach wogole znow wszystko mokre ohhh a pewnie kielce zaleje :baffled::baffled: a co do szczepieni nasze od dawna sa rozjechane i nie w terminie bo ten moj maluch ciagle chory:-(

Kurnia dzisiaj takie zimno ze ja nie wiem jak ja pojade na to szczepienie rano bylo takie zimno Wieje a jeszcze ma snieg sypac:no::no: ale licze ze tesc mnie zawiezie:baffled::baffled:
w tym wypadku przyda mi se pomoc bo nie chce go przeziebic teraz to uwazam na kazdym kroku bo kolejnej choroby nie przezyje:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Witam! U nas wiatr mniejszy niz wczoraj ale za to sypie okrutnue:szok::baffled:
A ja muszę iść do przychodni odebrac wyniki teściowej:baffled:
Dzisiaj mam obiad od wczoraj więc luzik. Może coś z prasowania "popchnę":zawstydzona/y:
U nas juz po szczepieniach:tak:
Kwiateczek powodzenia u dentysty-sadysty;-)

Wiecie co dziewczyny juz mi sie tak nudzi jeszcze snieg sypnal ze wlaczylam sobie Disco polo na cala pare i slucham spiewam i tanczyc mi sie chce hehehe ale fajnie byc samemu:-D:-D:-D:-D:-D

Kamilka ja muzyke głośno też często słucham,moje dziewczynki bardzo lubią przy niej tanćzyć,do tego stopnia że same włączaja wieże ,i dlatego musze wyciągać z kontaktu kabel bo ciągle by muzyka grała na full.
Czytałyście prognozę pogody?

Luty dzień po dniu
Najnowsze, szczegółowe prognozy na luty 2010 roku dla poszczególnych regionów Polski znaleźć można w naszej prognozie 16-dniowej
Marzec również zimowy
Marzec będzie stanowić kontynuację lutowej pogody, a więc będzie zimno i śnieżnie. Wszystko wskazuje na to, że tegoroczna wiosna nadejście później niż zazwyczaj.
Kwiecień mokry i chłodny
Kwiecień będzie bardzo nieprzyjemny. Musimy się liczyć z dużą ilością mokrych dni i pochmurnym niebem. Dzięki temu temperatura będzie niska i może nie przypominać wiosny.
Maj mokry i chłodny
Maj nie będzie nam przynosić prawdziwej wiosny, ponieważ spodziewamy się częstszego niż zwykle w tym miesiącu napływu mas powietrza z północnego wschodu. Wędrujące nad Europą mokre układy niżowe często będą nam przynosić deszcze i deszcze ze śniegiem. W pogodne noce i poranki możliwe są większe przymrozki.
Czerwiec suchszy i cieplejszy
Najprawdopodobniej dopiero czerwiec przyniesie nam wyzwolenie od pogody chłodnej i mokrej. Będziemy mogli wreszcie liczyć na więcej słonecznych i gorących dni.
Lipiec i sierpień słoneczne i gorące
Sezon urlopowy i wakacyjny minie pod znakiem sprzyjającej pogody. Nasze prognozy nie wskazują na dłuższe fale ulew i chłodów, dlatego nie trzeba się ich obawiać. Często będzie słonecznie i gorąco. Spodziewamy się silnych fal upałów. Na południu kraju będzie nieco chłodniej i bardziej wilgotno niż w innych regionach Polski.
Wrzesień słoneczny i ciepły
Wczesna jesień nie przyniesie nam większych anomalii pogodowych. Spodziewamy się spokojnej aury ze sporą ilością pogodnego nieba i ciepłym powietrzem.
Ostatnia aktualizacja: 4 stycznia 2010

Hej,

U nas też zimnica. Rano jeszcze słonko świeciło ale teraz sypie. Dobrze że wczoraj jak było słonecznie to z małą na dworze 2 godz byłam bo dzisiaj to tylko do sklepu i spowrotem.

Iwonka - no ja czytałam już kiedyś te prognozę ale na tak długi okres to rzadko się sprawdza. Ja tam mam nadzieję że w lutym skończą się śniegi:tak:

Kamilka -ja też lubię słuchać głośno muzyki. Za to mój mąż jak wróci z pracy to woli ciszej bo jest padnięty:baffled: Dobrze że cały dzień z nim nie siedze bo oszaleć by przyszło:tak:

Ja po kawie leciutkiej.lecę sie położyć bo brzuch mi twardnieje:baffled:

Dziubek ostatnio czytam wątki i większość Dziewczyn pisze, że drugą ciążę gorzej znoszą:baffled:
Iwonka nie wyobrażam sobie przymrozków w maju:szok::szok::szok:

My bylismy w przychodni i wyników teściowej nie ma nie dojechały bo rano drogi były nieprzejezdne. A w ogóle to bylismy całą rodzinką-A. ciągnął mnie i Zuzę na sankach przez całą wieś:-D:-DNarazie wiatru nie ma i słonko świeci;-)

a ja się cieszę na tą zimę, bo top pierwsza taka od czasów małolata jaką pamiętam. Zresztą zima ma być zimna i mroźna...
Na spacery chodzimy codziennie, jak bardzo zmino to tylko na chwilę, ale moje glony zdrowiusie.

mamita moja 2ciąża zdecydowanie lepsza była, prawie w ogóle nie wymiotowałam i nie drażniły mnie tak zapachy jak w 1:tak:

reklama
Witam
Mamita dentysta mnie tylko obejzal i tyle:angry:zmarnowalam pol dnia:angry:mam przyjechac za miesic.Moj dentysta ma wypelnic mi zab(obecnie mmam dziure az do konca kanalu:baffled:)a oni beda mi nacinac dziaslo i wypelniac kanal:szok:zmarzlam:no:jaki byl tu mroz:szok:auta pokryte ze 2 cm lodu:baffled:a ja mam kozaki z podeszwa chyba 5 milimetowa:baffled:zamrazlam.to w Polsce bylo mi cieplej:sorry:jeszcze mnie trzyma a juz jestem 3 godz:sorry:
Iwonka ja jak uslyszalam ze znow snieg bedzie padal to tak samo pomyslalam.zaleje ta Polske jak to wszytsko pusci:no:u mnie widzialyscie ile sniegu?moj dom jest troch nizej to bedzie we wodzie stal:baffled:dobrze ze nie mamy piwnic bo by zalalo:no:Jak laly wiosna zawsze taki deszcze to nasze podworko w wodzie bylo bo nie nadazylo wsiakac:baffled:

Do góry