reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam dziewczyny

my po badaniu pani doktor mowi ze nie ma rzadnego zeza :baffled::baffled: to jaa juz nic nie wiem mowila tylko ze ma mala asymetrie ale to tylk tyle i badanie czy ma jakas wade wzroku to za 8 miesiecy zeby byl bardziej kontaktowy:tak::tak:

co do snow to naprawde usmiac se mozna...

a Adas jestem w szoku pozegnal sie ze smokiem w niedziele i do dzisiaj nic nie slychac zalu ani tesknoty za cycolem:-):-):-) noce pieknie przesypia i w dzien nie ma problemu z drzemka wiec super az nie sadzilam ze tak gladko pojdzie:tak::tak::tak:

reklama
Faceta nie ma w domu , Zuza śpi ach jak cudownie :tak:

Kamilka dobrze ze z oczkami dobrze ,ja zastanawialam się czy nie iśc z zuzią do naszego przy okazji w sumie nic nie zauwazam ale my oboje mamy słaby wzrok ale chyba poczekam jeszcze jak trochę podrośnie
Jak dobrze że my nie mamy od początku smoka jeden problem mniej I butle też już odstawiamy ,jak nie pije mleka to nie potrzebna i nie upomiona się . woli pić z tego kubka z rurką
No i sama z włąsnej inicjatywy zaczeła korzystać z nocnika ,cieszy sie jak nie wiem . oczywiście dużo jeszcze w pieluchę idzie ale to i tak sukces więc nie bylo co zmuszać sama teraz chce.

Kwiateczek od nas też zabierz już ten snieg ...kiedy ta zima się skończy?

Dziubek ja też trzymam kciuki za synka fajnie ze już wiesz ale to leci

Panistepelek ja przy początku ciązy z Zuzią przez miesiąc żylam tylko na śledziach ogórkach kiszonych i ich wodzie ;-) wyczyścilam cala spiżarnie teściów:cool2:

Witam! Byłam w aptece i chyba dałam się w bambuko nabić:wściekła/y:Zuzia zasnęła ja obiad robię. Kupiłam papmersy i była promocja kup 2 paczki dostaniesz zabawkę. A Siorka też chciała pampersy więc Zuzia dostała zabawke fisher-price:-)A. był dzisiaj krew oddać więc mam zapas czekolad;-):-p:-p
Kwiatecze fajne sny:-D Mnie ogólnie rzadko się cos śni, a dzisiaj obudziłam się spłakana po 5 rano:szok:Aż poduszke miałam mokrą.
Dziubek fajnie jak będzie Chłopak;-)
Kamilka dobrze że u okulisty ok:tak:
Panistepelek męża bratowa też je podobnie. Np. kapuśniak przegryza drożdżówką, a bułkę z paprykarzem przegryza marsem:szok::szok:

Kamilka moze to rzeczywiscie nic takiego:tak:moze jakos przejdzie.ja bym skonsultowala to jeszcze z innym lekarzem czy tez tak powie.Jak wiadomo lekarz lekarzowi nie rowny a ja juz o tym wiem dobrze:baffled:
Sylwia nowy suwaczek by sie przydal;-);-)
Mamita ja to bym chciala taki apetyt przezyc:sorry:jak pomysle to mnie na wymioty ciagnie ale w ciazy to wszystko mozliwe.Ja nie mialam takich zachciewajek ale po polowie ciazy ptasie mleczko byl moim bozkiem:-p:cool2:

Kondzio probuje usnac.od 40 min.w wozku juz usnal,wzielam go do domu i prosze.boshhhh jak moze nie byc zmeczon?vczemu na dworze spi a w domu nie:no:mam nadzieje ze jak sei wyprowadzimy to bedzie lepiej,.moze cos w tym domu jest:no:

Kwiateczek moja bratowa nie jest w ciąży:no:Ona tak normalnie je:baffled:
Ja jadę na zakupy bo włąsnie ogłosili pierwszy stopień alarmowy u nas:baffled:
W nocy ma zacżąć sypać śnieg i wiać strasznie i tak do czawartku:baffled:

Sylwia bardzo ładny suwaczek :-)
Mamita nie ciekawe...,mam nadzieję że was od świata nie odetnie.A ile ty płacisz za pampersy w aptece?

Zaraz szykuje kąpiel i kłade dziewczynki spać.

Hej,

Ja dzisiaj cały dzień i noc z Zuzią. Mężanie ma ami smutno. Tak łyso samej siedzieć:-(

Sylwia - przepraszam że nie pogratulowalam ciąży. Nie czytałam zaległych postów bo nie mam kiedy:zawstydzona/y: Mam nadzieję że nie będziesz miała zbytnich dolegliwości ciążowych:tak:

Kamilka - no moja też wczoraj i dzisiaj ładnie bez smoka przesypała. Tylko ja muszę jej kołysankę zaśpiewać. Ale to nawet miłe dla mnie jest:tak:a musze przyznać że nie budzi się tyle razy w nocy co jak ze smokiem spała. Dobrze że u was zez nie wyszedł. Oby na kolejnych badaniach teżtak było:tak:

Zmykam oglądać jakiś film i idę spać.Dzisiaj sama na posterunku jestem;-)

Sylwia bardzo ładny suwaczek :-)
Mamita nie ciekawe...,mam nadzieję że was od świata nie odetnie.A ile ty płacisz za pampersy w aptece?

Zaraz szykuje kąpiel i kłade dziewczynki spać.
Tak napisałam posta, że wyszło że pampersy z apteki ale nie:-D A drogerii aster sa w promocji;-)
W aptece tylko raz mój A> kupił jak Zuzia się urodziła. Jak przyszedł do szpitala i mi powiedział ile za nie zapłacił to prawie wstałam po cc:-D:szok:

reklama
Mamta wlasnie slyszlam w tvze maja do Polski znowu wielkie sniegi przyjsc:szok::szok:nie wiem gdzie bo juz zasypana jest:no:
Sylwia a ty nie bylas jeszcze u gina?

A my obielismy dzis Kondzia bo juz mial takie piorka:-)teraz troche lysolek bo ma takie cieniutkie wlosieta:sorr:
Jutro rano jade do dentysty:baffled:jak to z sluzba zdrowia tu musze jechac wyzej:-D:-D Dentysta(polak)powiedzial ze by mi to zrobi,biedny meczy sie z zebem juz kilka miesiecy i ja zreszta tez:baffled:niestety nie moze bo ma ograniczona swobode ale wyslal list dalej by mnie przyjeli.powiedzial ze kiepsko to widzi ale moze sie dostane:tak:i jutro mam wizyte ale musze jechac autobusem:sorry:ponad godz:baffled:G na szczescie dostal wolne co bylo ciezko bo tuz po urlopie:baffled:wiec jade i mam nadzieje ze w jednym kawalku wyjde bo chce do T-maxu udezyc:-):-p G ma 18go urodziny,musze mu cos kupic:tak:
lece
paaa

Do góry