reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka- umylam:-):-):-) ale se ciesze mam juz z glowy zostawilam tylko balkonowe bo Adas dzien w dzen siedzi z przyklejonym nosem:tak::tak: umyje na chwile przed swietami:-)

a poza tym posiedzialam chwile z tesciowa vbo zajrzala wypilam 2 kawe i znow siedze sama i mysle wybrac sie na dwor z Adasiem ale wieje strasznie mrozny wiatr:sorry::sorry: i nie wiem czy go narazac znow na cos:no::no:

reklama
Kwiateczek u nas tez chlodno nica,mniej grzejemy i dlatego tak wstaje i ciagle okrywam te dzieciaki.I jak tu sie spokojnie wyspac...
Kamilka to super ze sie udalo,choc teraz do mnie ;-) Co do zimna to my i tak musimy wyjsc ,odebrac Vanesske z przedszkola.

Klaudia wlasnie wstala,odrazu wziela sie za zabawe kolekcja i FP little people.Naprawde jeszcze raz polecam.A niedlugo zmykamy do przedszkola,na szczescie juz weekend i dwa dni wolnego :-)

Zmobilizowalyście mnie i tez umylam okna 4 jeszcze 3 ale już ciemno
ale dziś u mnie humor do bani Jeszcze walka z Zuzą o spanie Dopiero po drugim spacerze sie udalo :crazy:

Ja mega wkurzona. Mielismy jechać na zakupy świateczne bo potem ruch bedzie w marketach a przyszedł kolega A. i siedział do 21. A. z nim wyszedł i wsiąkł. Nawet chleba nie mam na rano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A miałam bigos jutro od rana gotować:wściekła/y:Znowu weekend do bani bedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kwiateczek a może Kondzio się budzi w nocy przez zęby?

Sylwia u nas też masakra z zasypianiem w dzień spała godzine tylko ale chociaż wcześniej zasneła(czytaj 21.45):sorry:

Kwiateczek a może Kondzio się budzi w nocy przez zęby?
Mamita ja caly czas tlumacze zebami bo innego wytlumaczenia brak ale na teraz.tylko on tak ma od urodzenia.Liczac od poczatku przespal mi chyba 2-3 noce cale:sorry:a tak kazdej sie budzi:no:Tutaj lekarze czy ktokolwiek inny tlumacza mi ze sa dzieci ktore poprostu nie spia,sa niedobrelce i ja takiego ma:sorry:co roz to mowili ze sie ustawi,ze do 3 mies,potem pol roku,to do roku a teraz to zawyzyli zeby do nich nie chodzic zasieg do 2-3 lat:no:tyle:sorry:

reklama
No właśnie spanie , nasza Zuzka sie wybila i wczoraj ją 40min. usypialiśmy o jej porze i z wielką łaską poszła spać o20.20 choć tyle Wlaśnie nie chce zeby jej wrócilo chodzenie spać o 22 masakra Nic psychicznie sobie nie odpoczniesz bo tobie sie chce spać Mamita wspólczuje

Dziś mam już lepszy nastrój A wczoraj na wieczór mój P. mnie dobil bo zlamał sobie okulary :wściekła/y:i jeszcze sie ucieszył bo i tak miał zmienić bo wygiete i porysowane Ok, ale dlaczego teraz ... 300 zł pewnie pójdzie....
No wiem głupio o coś takiego , ale jeszcze wczoraj zapłaciliśmy za biurko bo nam Zuza drukarke prawie zepsula ,stojacą na ziemi a to podstawa pracy
No nic P. pojechał sam po nowe okulary aż sie boje Z Zuza oczywiście nikt chętny do zostania a cięzko w sobote ja targać po miescie wiec licze na jego dobry wybór

Iwonka zawsze chciałam zrobić lasagne ale wszystko co znalazłam to takie wycudowane ,może podasz przepis Trzeba kupować to ciasti lasagne tak? U mnie to problem Robilam w zeszlym tygodniu ta musake ,dzięki Aurelka ale ile sie napracowalam żeby znależć cukinie ,dopiero jak pojechalam na zakupy po buty to znalazlam
Kwiateczek współczuje ze wstawaniem u mnie też sie zdarza ale nie tak często Na szczęście już troche nocy przespała calych Jak gdzieś czytałam że ktoś mówil że dziecko miało 3 miesiące i przesypiało cale noce :szok: dla mnie to nierealne zazdrościć takich dzieci

U mnie śnieg sypie nie wiem czy sie cieszyć czy martwić Fajnie żeby byl na świeta ale jak zasypie to dopiero uwiązana będę

Do góry