reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

hej babeczki :-)

widze, ze u was juz bardzo swiatecznie.. najpierw o zarciu wigilijnym teraz dekoracje.. az sie milo czyta :-)

u mnie swieta zaczynaja sie po 20 grudnia w tym roku, czyli po urodzinkach Fiola, bo jak bedzie choinka, to sie juz familia przy stole nie zmiesci. ale juz sie nie moge doczekac.

ale juz sie swiatecznie tez robi, bo wlasnie szykuje dla Maksia jego pierwszy jaselkowy stroj :-) ma byc aniolkiem, a jak ;-) ale sie czuje bosko, mowie wam :tak: szkoda, ze marna ze mnie krawcowa, kiedys szylam, ale iks lat temu juz! i mezul powiedzial, ze mi nie przyniesie maszyny, bo jak przyniesie, to juz nie bede chciala znowu sie z nia rozstac ;-) hehe. ale kto by mial czas na to..
no ale zastanawiam sie, czy recznie tego nie zszyc..

a nie kupilam gotowego, bo aniolkami moga w tym kraju byc chyba tylko dziewczynki :wściekła/y: same dziewczynskie sukienki a la principessa i ch.. strzela ;-) wyszargalam chociaz skrzydelka i aureolke, tyle dobra chociaz.

znowu o sobie, ale trudno ;-)

a, i mam meza za szefa od kilku dni ;-) musze im pomoc w pracy, wlasciwie oni pakuja, my ze szwagierka napindalamy telefony, mejle, kwitki do kuriera, obsluga kont. juz sie sami nie wyrabiaja. ciesze sie, ze tyle roboty, bo robota = kasa. dzieki Bogu!

i dowiedzialam sie, ze w mojej poprzedniej 'pracy' (tam, gdzie mialam praktyki ostatnio) od lutego beda szukali kogos :-) a ze sie sprawdzilam, to licze, ze sie tam zahacze.. ale jeszcze im sie przypomne ;-)

reklama
U mnie w pokoju nadal gołe okno:zawstydzona/y: Tylko u teściowej firanka wisi. Bo gosci mielismy potem hipoter. i tak ciagle cos. Ale jutro na pewno juz powiesze a wieczorem jade swój talon zreaizować -całe 100zł:-p:-p:-p
Szopek choinka the best:-)
kwiateczek Kondzio zdolny jest-sam zrobił Mikołaja:szok:Śliczny:tak::tak:

Dzień dobry!

Mamita, i tak Cię podziwiam, że znajdujesz czas na zajmowanie się domem....!

Szopek, znając Ciebie choinka będzie piękna :tak::tak:
U nas choinka już stoi, bo wyjeżdżamy "na zadupie" jak mawia MM przed Świętami i wracamy przed Nowym Rokiem, więc nie mielibyśmy tu choinki. Wczoraj kupiłam w Tesco dodatkowe białe lampki choinkowe i zawiesiłam w kuchni, wprawdzie ciemno jest jak są tylko te lampeczki, ale za to świąteczny nastrój hihi

Miłego dnia!

Witam dziewczyny

kto sie dolacza do kawy:biggrin2::biggrin2:

my wstalismy dzis o 7.30 szok moj Adas podsypia ostatnio dzis nie dalam go jeszcze do zlobka pojdzie od poniedzialku... a dzis chcialam sie gdzies wybrac ale nie ma gdzie:sorry2::sorry2: zostal mi chyba spacer po osiedlu i ewentualnie skocze z Adasiem do Brykolandii ...:tak::tak:
przed chwila przyniosl sobie nocnik zdjal rajtuzy musialam mu pomoc i odpial pampersa z jednej strony to zdjelam z drugiej bo ciagnal i nie mogl i siadl posiedzial chwile :sorry2::sorry2: ja patrze a ten kupe zrobil:szok::szok::szok::szok:

chcialabym okna pomyc ale nie ma kto sie adasiem zajac kurcze chyba musze po mame zadzwonic bo nie umyje tych okien wkoncu do swiat.... no i zamierzam dzisiaj wyjac ozdoby i zabaczyc czy wszystkie sa ok:confused2::confused2:

daje znać że żyje tylko mdłości mnie dobijają:eek: w każdym razie miłego dnia :tak::tak: jejciu Wy wszystkie w toku świątecznych porządków a ja jak dotąd zrobiłam tylko pierogi z kapustą i grzybami na Wigilię i zamroziłam no nic dopiero Wigilia za rok będzie wyzwaniem :-D

kwiateczek Kondzio zdolny jest-sam zrobił Mikołaja:szok:Śliczny:tak::tak:
nie zrobil,nawet ne dotknal:no::sorry:pisalam wczesniej ze ja robilam:sorry:a on tak latal ze na dzien dobry sie wywrocil ale nic mu sie nie stalo a pnai przyleciala do mnie z kartka,accident book,znowu:baffled:to byla ta sama grupa co kiedys mial na niej wywrotke:sorry:jakos ma pecha do nich:-D:-D:-D

zostal mi chyba spacer po osiedlu i ewentualnie skocze z Adasiem do Brykolandii ...:tak::tak:

aLE BYM POSZLA Z kONDZIEM JESZCZE RAZ:tak::tak::tak:W przyszlym roku jak przyjedziemy to tez idziemy:tak:

Wigilia za rok będzie wyzwaniem :-D
:-D:-D:-D

witam.My dzis wstalismy o 7ej:tak:bylo kilka pobudek ale dosc szybko poszlo:-)w koncu sie wyspalam od dawna:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)obym nie zapeszyla:sorry:

:-):-)kwiateczek zapraszam bedzie milo se znow spotkac:):-):-):-)

a ja ide sprzatac kuchnie bo Adas padl wiec wykorzystac to musze ze spi:tak::tak: a juz mi sie nudzi wiec chyba te okna umyje on bedzie spal przykryty i machne narazie 2 okna;-);-)

Witam Zuza cos nie chciała spać. Ale w końcu zasneła. wstawiam obiad i firanke uprasuje sobie może dzisiaj ja zawiesze:zawstydzona/y:
Kwiateczek widocznie cos nie doczytałam z tym Mikołajem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam.Cos troszke spowolnil wateczek,ale pewnie wszyscy szykuja sioe do swiat powoli.Ja nie mam nic posprzatane nawet,dopiero moge ruszyc po niedzieli.
Aenye wy macie sklep internetowy tak? Z zabawkami? Podaj link
Mamita i tak do przodu jestes,ja nawet okien nie mam umytych.Chyba nie umyje juz.
Puchatka wspolczuje mdlosci ....i nie podjadaj za duzo ;-)
Kwiateczek,a czemu Kondzio sie tak budzi? Moja tez czasami cos tak kwiknie,to wtedy ja tylko uloze jakos inaczej i jest ok.Ale ja i tak wstaje kilka razy w nocy bo przykrywam
dziewczynki.
Kamilka umylas okna?

reklama
Kwiateczek,a czemu Kondzio sie tak budzi? Moja tez czasami cos tak kwiknie,to wtedy ja tylko uloze jakos inaczej i jest ok.Ale ja i tak wstaje kilka razy w nocy bo przykrywam
dziewczynki.
Iwonka on jak sie budzil tak dalej sie budzi.czasem mniej razy czasem wiecej ale min to 3razy:baffled:ja juz nawet nie pisze wam bo nie ma sensu:sorry:nie je,poprostu sie budzi.czasem smoczek ale w wiekszosci nie mam pojecia czemu.dzis nawet ladnie przespal.Spalam u niego w pokoju i jak sie obudzil czy steknal to ja szybko myk i bylam przy nim.to smoczek to.....nie wiem.Ja tez wstaje w nocy jak sie obudze i ide go sprawdzic czy nie odkryty i zawsze jest:baffled:przykrywam go bo moze mu zimno i tak sie budzi ale on steka jka go przykryje a tu wcale nie jest za cieplo no i noca nie grzejemy:no:bo mu nosek zatyka:sorry:

My wyszlismy do miasta,weszlam do jednego sklepu,wychodze a Kondzio spi i musialam wracac:sorry:

Do góry