reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Wcielo mi sygnatury i nie zauważylam
Aleksandra gratulacje :-) już niedlugo i będzie parka :tak: Jak te majóweczki wziely sie do roboty ;-)

Kwiateczek dzięki do lidla zawsze mi nie po drodze bylam 2 razy w zyciu ,jak bede miała przepis to musze skoczyć W Lidlu dobre sa takie niemiecki duże czekolady ,kiedys wujek mi takie przywozil reszta to nie wiem

Witam! Ja sobie wczoraj mieszkanoko ogarnełam tylko wanne musze umyć i luz. Z A. nie rozmawiam. Pokłóciliśmy sie po połnocy zaraz potem jak wrócił do domu. Patrze rano a w etui do telefonu mi 50zł zostawił-chyba on no bo kto...
Zuza śpi ja po zakupach. Miałam wydać talon na świateczne zakupy a straciłam 160zł i nie kupiłam nic na swieta poza produktami do bigosu:zawstydzona/y::-(

Sylwia ja wyczaiłam fajnego optyka. A. zawsze płacił za okulary 300-4oozł. A teraz jakoś pół roku temu kupił zajefajne okularki antyrefleksyjne szkła plastikowe, oprawki eleganckie za 150zł. Teraz wszyscy znajomi jeżdża tam po okularki to 20km od nas ale sie opłaca:tak::tak:

Aleksandra witam;-)

Ale tu pusciutko:szok:
Kondzio normalnie ledwo dycha,ale paskudstwo go dopadlo.w koncu i nas:no:tak mi go szkoda:no:biedaczek moj:-(takie kaszel ze szok ale to chyba dobrze jak sie odrywa:baffled:mial juz 38 C dalam mu czopek na noc:baffled:

hejo

co tu taka cisza? czyżby wszystkich absorbowały przygotowania świąteczne? ;-)

weekend tradycyjnie moje dzieci chyrlają jak gruźliki, co ja z nimi mam :-/

kwiateczek dużo zdrówka dla Konradka!

wrr tez muszę okulary zrobić bo jestem krótkowidzem w sumie od niedawna i tylko do auta mi potrzebne, no ale takie jak mi sie podobają to.. szkoda gadać jakie ceny

mamita :-D:-D:-D śmieję się z tych 50zł... jak się kłóciłam z moim to czasem mi zostawiał w chlebaku gdzie kapłam się dopiero wieczorem jak kolacje robiłam :-D:-D:-D albo leki mi chował do poralki za kare niby i raz krople do nosa wyprałam

Witam
Nocka straszna Kondzio mila goraczke,na tyle co mi sie udalo zmierzyc to mial 39.1 C a na noc dostal 2 czopki(80m)i nurofen a mimo to goraczka byla:no:rozebralam go do body dalam jeszcze paracetamol i jakos zeszla ale kaszel i katar to ma ze szok:no:ide zaraz do szpitala z nim bo az sie boje co dzis bedzie:baffled:placze jak kaszle,musi go bardzo bolec:no:
Cosmo u was tez sie ciagnie juz to chorobsko:no:

hej dziewczyny

a ja sie dzisiaj nie moge pozbierac ze wszystkim.... dzis siedzimy w domu i wlasnie wstawilam sobie zupke i tez nie robie rosolu tylko ogorkowa bo barddzo lubimy a musze Adasia troche przekwasic bo troche zamulony jest chyba po mikolajkach i ciezko ostatnio mu cos wcisnac ale za to zupy uwielbia wiec wykorzystam:tak::tak::tak:
na dzisiaj nie mam planow wiec pewnie posiedze w domu i wyjde na spacerek kolo bloku z malym:-)

kwiateczek- uuu biedny Konradek... ale uwazam ze za mala dawka Nurofenu ile twoj maly wazy?? bo Adas ma juz przepisane czopki Paracetamolu albo Nurofenu 120ml bo u nas te 80ml juz nie dzialalay tzn bylo tak jak u ciebie trzeba bylo mu dac 2 lub 3 w nocy:confused2::confused2: moze gardelko i stad teperatura....

reklama
Witam ! Poprasowałam, porobiłam przelewy. Kończe obiadek, Zuza zasypia z A. Mróz u nas-brrr...:-(
Kwiateczek daj znać co z Kondziem. Zdrówka;-)
Cosmo dobre z tymi kroplami:-DOkazało sie że te 50zł było za klawiature. Bo teraz mamy laptopa wiec sprzedał koledze bezprzewodówkę:-)

Do góry