reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam dziewczyny

ja dopiero teraz mowie wam nie moglam sie dzisiaj obudzic co za pogoda:no::no:

ale jak tylko wstalam to sprzatanko i gotowanko....

co do chlopow ehehehehehehehe temet dobry moj tez zawsze znika na kiblu jak musimy z domu wyjsc..:-D:-D:-D:-D czesem to jest irytujace ale co ja zrobie a drugi mankament jaki mam z nim to on zawsze jak wchodzi do tesciowej to w gary zaglada:rofl2::rofl2::rofl2:

a tak wogole wczoraj Adas mial cos z brzuszkiem nie jadl nic nowego a w zlobku go czyscilo po powrocie do domu plakal trzymal sie za brzuch a z tylka leciala mu sama woda:-:)-:)-( Bozi jak se wystraszylam zadzwonilam do lekarki i od wczoraj ma diete ale przeszlam pieklo.. potem bal sie pieluchy zalozyc:no::no: dzisiaj juz dobrze... a teraz ma tak zaropiale oczy ze co chwile ropa mu wyplywa:wściekła/y::wściekła/y: juz mi rece opadaja:no::no:

co do choinki u nas moja mama dala nam swoja bo tylko rok rozlozyla a potem juz nie a ma 3 lata choinka wiec dala mnie a ona co rok ma zywa... i cale szczescie bo w tym roku nie stac by mn ie bylo na choinke:sorry::sorry:

reklama
Witam! Ja od rana była za spacerku z Zuzą, umyłam 2 okna jeszcze firanki trzeba powiesić ale najpierw obiad musze zrobić potem na hipoterpie wiec narazie okna gołe:zawstydzona/y:Teściowa 50zł mi dała żebym Zuzi coś na gwiazdke kupiła ale nie wiem co. Kupie jej chyba body i piżamke jakąs bo wszystko za małe się robi:shocked2:
Wracając do wypróżniania sie to mój A. zawsze jak jedziemy dalej np. do Wrocławia (3,5h jazdy) to bierze zawczasu stoperan a potem tydzień sie męczy bo ten lek działa bardzo długo:sorry::eek:
Nie wiem jak u nas z choinka ubiore chyba w niedziele przed wigilia.
Zuza coś sie w nocy rzucała po łóżeczku. Kurcze mam nadzieje że nic jej nie złapie:zawstydzona/y:

Kamilka moj tez w gary i po lodowce grzebie u tesciow...zdrowka dla Adasia
Szopek nie wiedzialam ze jeszcze takie choinki sprzedaja ;-) ozdoby napewno ja wzbogaca :-)
Migotka nie wiem co na plamy,to wszystko zalezy napewno do materialu i koloru na ktorym ona jest

Nie dlugo idziemy po Vanesske do przedszkola.Ciesze sie bo kupilam krzeselko uczydelko,stol rozkladany i upatrzylam sobie ladna bluzke na swieta za pare groszy.Zakupy na allegro jak zawsze udane ;-)

Witam znowu:-)
Kamilka mojnG tez w gary zaglada ale nie w domu tylko u wszytskich:angry:gdzies idziemy a ktos akurat gotuje to odrazu leci:baffled:
Mamita na mojego stoperan nie dziala,chyba za duzo bierze:-D:-D:-D
Szopek co chcesz od choinki,nie taka ostatnia:no:nawet fajna:tak:ja myslalam ze wogole bedzie lysa:-D:-D:-D

A to nasza choinka:-)troche krzywa bo ta gorna czesc byla urwana:sorry:no i nie ma dolu ale moze za rok:tak:no i jest Mikolaj ktory byl robiony w Play group:-)
DSCF6973.jpg

DSCF6975.jpg

Szopek choinka the best ;-)

Kwiateczek wy już ubraliście choinke ? my chyba bedziemy w wigilie tak jak u nas to jest dla mnie to taka atmosfera
Ciekawa jaka bedzie u nas W tamtym roku byla żywa teraz wolałabym sztuczna ale nie wiem czy kasy starczy

Ja miałam dziś okna myć ale tak mnie głowa boli i Zuza wstała wiec dalej w kropce Ale za to dla atrakcji spotkalyśmy 20m. od nas przebiegające przez droge stado dzików :shocked2: dobrze że nas nie widzialy

reklama
Kwiateczek ja tez mam choinke ubrana juz jedna ;-)Ja wole wczesniej bo szybko ja rozbieram potem.....

Kupilam tez dzis sliczne lampki diodowe :-)

Do góry