reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Wrocilismy ale nic nowego nie uslyszalam,dawac paracetamol:baffled:tyl;ko ja daje juz od kilku dni i nurofen i jest coraz gorzej i bez antybiotyku sie raczej nie obedzie:no:
dzieki dziewczyny,mam nadzieje ze zdrowko wroci szybko;-)
Jutro chyba pojde do naszego stalego lekarza,oby sie udalo tylko umowic:sorry:

reklama
Cześć dziewczyny!

Strasznie puściutko tu dziś.

Kwiateczek, oby Kondzio wyzdrowiał, biedaczek :zawstydzona/y:

Cosmo, Twoim glonikom też życzę zdrówka :tak:

Ja wczoraj przedwczoraj i wczoraj byłam w szkole. Wczoraj byłam też u fryzjera, zafarbowałam odrosty i obcięłam dość mocno, ale nie jestem zbyt zadowolona. Mam krótsze z tyłu i dłuższe z przodu. Może będzie lepiej, jak jutro umyję i sama sobie ułożę :confused2: Teraz wyglądam trochę jak głupi jasio :cool:

Właśnie zjedliśmy pizze. Zuzia jadła aż jej sie uszy trzesły. A Tata jej tłumaczył że jak dorośnie to zabierze ją do pizzerii i pifko bedzie mogła wypić:-D:szok:Hehe, kiedy to będzie?:-p
Bylismy u MAmy chwilke potem sami mieliśmy gości. Ustaliliśmy że robimy wigilie wspólna. Mama, siostra i my(i teściowa):tak:Pójdziemy też na pasterke dla dzieci o 15.30 jesli bedzie w miare ciepło;-)
kwiateczek może wirus jakiś skoro i Ty sie źle czujesz?
Migotka dawaj fotki:tak:Ja też wkrótce do fryzjera pójdę(mam nadzieje:zawstydzona/y:)

Dzien dobry Majóweczki!!

Tak późno i ja pierwsza? hmmmm W przedszkolu dziś mnóstwo dzieci spóźnionych, w tym my hihi
Nie chciało się wstawać o nie!

Miłego dnia!
Ktoś wypije ze mną kawkę?

Witam.My tez kaszlemy i nie puscilam Vanesski do przedszkola.Pojdziemy do apteki i na poczte i wracamy do domu.
Kwiateczek popros ty tez o badanie krwi dla Kondzia zeby i on nie mial zapalenia pluc :-( My jutro pojdziemy do lekarza,bo kaszel brzydki maja moje dziewczynki :-(

reklama
Iwonka dwa razy go obsluchiwali,w czwratek i wczoraj i niby sa czyste.wiec chyab dobrze.na ok 11 mamy wizyte u lekarza,ja tez wiec zobaczymy.sama tez ide.
Te pogody takie.w czwartek lekarz powiedzial mi ze tak bedzie jeszcze ze 2-3 tyg:angry:antybiotyk nie potrzebny a on sie tak meczy ze juz nie daje rady.teraz ma 37.6 Ccoraz gorzej a oni mowia ze samo przejdzie,swieta bede miec z glowy albo jeszcze w szpitalu bo to samo nie przejdzie.Szkoda mi go bo sietak meczy.zobaczymy co moj lekarz dzis powie,na szczescie jest:-)

Do góry