reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Migotka,zalatwila ten zabieg moja mama w klinice w Czechach u znajomego lekarza.Koszt 2,5 tys euro_Ona cyckow nie ma wcale a chciala miec tak rozmiar B chociaz.Dzis ma wyjsc do domu po dwoch dobach.Teraz kilka miesiecy bedzie chodzila w takim specjalnym okropnym staniku.Mowi ze ogolnie czuje sie dobrze ale odczuwa bol.Za jakis czas napisze jak jej dalsze odczucia.Gdyby byla czeszka zaplacilaby 2000euro. Nie wiem jakie koszty sa w pl.

reklama
migotka znajoma robiła sobie w warszawie płaciła 11 tyś bodajże ale ona była total płaska...
słyszalam rowniez że ludzie zachwalają klinikę w Gdansku, ja bym powiększać nie chciała, ale bym podniosla, bo takie zwisy mi się zrobiły, no ale może jak wygram w totka :-D

Ola Majka już wczoraj wróciła do zywycch, na noc dostała temp a dzisiaj znowu lezy albo śpi, biedna moja się pokłada. Michal kaszle strasznie a mnie głowa zaraz eksploduje. Wzięłam już 2 ibupromy, ketonal 100 i nie bardzo przechodzi... wrrr

aenye pokaż się w blond... i jeszcze mi sie przypomniało, że foty stanika miałam pokazać :tak:

aenye, i o to chodzi, żeby pisać cały czas :tak:;-):-), pokaż się blondyna ;-):-p, ja ostatnio z ciemnych farbowałam na blond i wyszło mi zółte siano, ale położyłam na drugi dzień jaśniejszy i było ok, oprócz tego, że lekko spaliłam włosy, ale "leczyłam' je jedwabiem i jakoś poszło ;-):tak::-)

kwiateczek, ja już staram się nie słuchać o tym wirusie, im więcej słucham, tym bardziej się boję i się stresuję, bez sensu, bo stres powoduje osłabienie organizmu, a tego nie chce, bo doprowadza to do łapania chorób :tak:

Ola, masz rację, w sumie to co robisz zależne jest od klientów, stałych najczęściej i fakt nie możesz odmówić zlecenia, bo pójdą gzdie indziej...a co dowyjścia, udanej "randki" z małżonkiem :-);-)

My już po spacerku, szkoda było nie skorzystać, ciepło, słoneczko grzeje, cudnie poprostu, Amela teraz śpi, dotleniona jesiennym powietrzem :tak:

Dotkass, dziękuję :tak: Na pewno będzie super!

A propos jedwabiu, wczoraj kupiłam i mam nadzieję że będzie mi łatwiej opanować włosy, z tego co wiem używa się minimalnej ilości?

A ja niedawno oglądałam chyba na TVN style jakiś program, w którym wypowiadały się "ofiary" operacji plastycznych - było pokazane jak jednej pani piersi prawie odpadały z powodu gangreny normalnie rozlazły się szwy i wyglądało to potwornie, i inne takie obrazki. Ja wiem, że to się zdarza raczej sporadycznie, ale brrrrr straszne!!

:-D:-D:-Dale powitanie z ranca:-)
Motto na cały dzień. Niech sie nas żadna kupa nie trzyma.
dentysty się nie bój. Ja mogę Ci polecić dentystkę w Krakowie - u niej wizyta to relaks niemalże jak w spa :-D Ja chodzę do niej z przyjemnością.
To może ja do dentysty będę jeździć do Krakowa.
Mój P. sobie ubzdurał ze pójdzie do dentysty ale takiego co leczy żeby w znieczuleniu ogólnym. Dla mnie to jest przegięcie, bo znieczulenie ogólne to żadne hop-siup. Już sobie znalazł dentystkę nawet, co jego znajomi jeżdżą, ale póki co nie mamy kasy na taki wydatek ( bo przecież to droższy zabieg jest). Nie wiem ile dokładnie kosztuje.
Mamita, ok masz jedno dziecko, ale zauważ ile masz zajęć z malutką - rehabilitacja, itp. Dzielna jesteś!
Wczoraj pisałyście o mojej pracy, że może powinnam ograniczyć, mniej zarabiać a mieć więcej czasu - niestety nie jest to takie proste że mogę postanowić że np. pracuję tylko 4 godziny dziennie. Jeżeli będę regularnie odmawiać przyjmowania zleceń, stracę klientów, znajdą kogoś innego...
O tym samym sobie wczoraj myślałam, że mając stałych klientów trudno odmawiać zleceń, przebierać. Późnej trzeba będzie 5 razy cieżej robić, moze nawet z ceny schodzić żeby znleźć nowych na ich miejsce. Nigdy nic nie wiadomo.

Miłego wieczoru.

Odnośnie Mamity podpisuje się obiema rękami. ( oboma ręcoma)

My po spacerze, Miku zasnął wybiegany.
Idę mu zrobić obiad ale nie mam pomysłu.

Ola, jedwabiu kropelkę dosłownie na dłoń, ro zsmarować w dłoni i przeczesać nimi włosy, najlepiej przed suszeniem, albo przed prostowaniem :tak:

szopek, ja dzis banalny obiad pierś z kurczaka, ziemniaczki i sałata :tak:

On ma ostatnio fazę kotletową. nie żeby schaboszczak. Po prostu cokolwiek ugotuję to NE , ze słoiczka tez NE. Jedyną forma zjadalną jest zrobienie ze zwykłego obiadu kotleta. Ziemniaki czy ryż czy kasza, warzywa, jajko, bułka tarta. Smaże na małej ilości tłuszczu. No ale nie chcę żeby jadł smażone, choć i tak nie daję mu panierki .:no: Robiłam pulpety bo je się gotuje ale mam już ugotowaną tą pierś i teraz dumam jak wybrnąć.:confused2:
Ale mam problemy kwoka domowa.

reklama
Do góry