reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.W Warszawie wreszcie piekne czyste niebieskie niebo :-)

Co do cyckow to wlasnie moja znajoma jakby z rodziny wlasnie jest dwa dni po operacji powiekszenia biustu:tak:
Kangurka witaj:-) oby udalo wam sie szybko isc na "swoje":tak:

reklama
o, ja znowu dopiero wpadlam i widze, ze to jednak o mnie ;-) spoko, nie czuje urazy. nie jestem u was idealem aktywnej forumowiczki, bo nikogo porzadnie nie znam, w sensie - nie mam emocjonalnego stosunku ;-) - i niespecjalnie sie moge wpasowac w tutejsze klimaty - bo nie ogarniam, skoro nie mam kiedy czytac. co wyznaje ze szczeroscia. ale mimo wszystko lubie do was zagladac, sledzic wasze malenstwa, a jak mi podpasuje jakis temat, ktory akurat macie na tapecie, to sie wypowiem i juz, nikt mi tego nie zabierze :-D

pis :-)

znwou o sobie, uprzedzam: z nowosci, jestem blondyna od wczoraj, mega zmiana, peirwszy raz. i jest masakra, bo nie wyszla platyna, tylko zolta miedz. jak patrze w lustro widze Tanie zdzire, a maz wola na mnie Samanta ;-) robilam w super salonie na super specyfikach, wydalam kupe kasy, 6h siedzialam, a czuje sie jakby mi ktos jajo rozbil na glowie. dupa dupa dupa. najdalej jutro znowu bede szatynka. ech.

Aenye,szok.Nie mozesz poczekac kilka dni i znow zafarbowac? Powinny ci juz sie ladnie rozjasnic:tak: Ja mam fajna fryzjerke i ostatnio farbowala mi wlosy a jeszcze mialam @ i niestety nie chcialy mi zalapac jasnego koloru,potem jeszcze jakis tonizer czy cos mi polozyla i wlosy w kilka minut nabraly koloru:tak:ale i tak przymierzam sie do zmiany i chyba sie sciemnie po tylu latach bycia blondi:sorry:

iwonka, mam chrzciny w niedziele w rodzinie i sie tak raczej nie pokaze..
ja mialam najpierw farbe rozjasniajaca - na naturalne wlosy kladziona sama w sobie powinna rozjasnic do odpowiedniego efektu. i po 1,5h siedzenia z tym na lbie mialam wlosy RUDE jak pomarancz lub zywy ogien. potem polozyli ten rozjasniacz - utleniacz, potem znowu farbe i potem ten tonizer. i nic :-( i tak juz wygladam niebo lepiej niz po farbach, ale slabo :-(

teraz zrobilam sobie fajna fryzure i czuje sie lepiej niz rano, ale ogolem - kicha!.. mam za swoje, za glupia proznosc.. czuje sie jak dziewczynka z tej bajki andersena o czerwonych trzewikach! ukarana! :-D
:-(

A zrob sobie moze delikatna plukanke z gencjany.Tylko delikatna bo zeby nie wyszly fioletowe.A wogole to wez sie pokaz ;-)Napewno jest co sie trudno przyzwyczaic bo jedank jest to duza roznica w kolorze....Moglas zrobic na poczatek kilka pasemek na probe.Ale teraz to juz za pozno na gdybanie.

Ostatnia edycja:
Witam.
aenye- zrób fotę, może się musisz przyzwyczaić do nowego imadżu.

słońce świeci idziemy w teren, oby żadna psia kupa się nas nie czepiała, zresztą ludzka też nie.

jak patrze w lustro widze Tanie zdzire, a maz wola na mnie Samanta ;-) robilam w super salonie na super specyfikach, wydalam kupe kasy, 6h siedzialam, a czuje sie jakby mi ktos jajo rozbil na glowie. dupa dupa dupa. najdalej jutro znowu bede szatynka. ech.
:-D:-D:-D:-D:-D:-DSamanta pokaz no sie;-):sorry:nie boisz sie tak odrazu zucic farbe na te wlosy:szok:wiesz ze moze nie wyjsc kolor teraz:sorry:

słońce świeci idziemy w teren, oby żadna psia kupa się nas nie czepiała, zresztą ludzka też nie.
:-D:-D:-Dale powitanie z ranca:-)

Witam
Ja sie zaraz zbieram bo mam do zalatwienia troche spraw.a na 2go mam o zasilek dl bezrobotnych...cd az sie boje,ciekaw na kogo trafie:eek:
ide jeszcze po kawusie:-p
Kangurka to super ze na ciebie czekaja w tej pracy:tak:swoja droga ze w ciazy poszlas na rozmowe:-D:-D:-Di ze cie chcieli:-D:tak:super,zadko sie spotyka;-)

Szopek, dobrze napisałaś, sama zastanawiałam się jak to powiedzieć, ale nie umiałam ubrać tego w słowa.

Kangurka, no nieźle z tą pracą :tak: A dentysty się nie bój. Ja mogę Ci polecić dentystkę w Krakowie - u niej wizyta to relaks niemalże jak w spa :-D Ja chodzę do niej z przyjemnością.

Aenye, no pokaż pokaż nowy fryz :-)

Iwonka, a wiesz może u kogo znajoma robiła te cyce? Napisz mi za jakiś czas, czy jest zadowolona z efektu i jaki rozmiar sobie strzeliła.
No właśnie, chyba Kathy planowała, ciekawe czy już zrobiła :eek:

reklama
Dzień dobry!!

Aenye, ja zazwyczaj byłam blondynką i naturalne też mam blond, ale kiedyś zrobiłam sobie przypadkiem taki blond na głowie, że myślałam, że umrę! Coś mi wtedy fryzjerka położyła wtedy na włosy, że tylko delikatnie i naturalnie to stonowało i przyciemniło i było dobrze - tylko jak to się nazywało hmmm bo to nie była zwykła farba...

Cosmo, jak dzieci?

Mamita, ok masz jedno dziecko, ale zauważ ile masz zajęć z malutką - rehabilitacja, itp. Dzielna jesteś!

Kangurka, szkoda, że nie mieszkasz bliżej, namówiłabym Cię na wizytę u mojej dentystyki tutaj. Pani dr jest po prostu super- spokojna, cierpliwa, delikatna - a ja też nie lubię na ogół dentystów.
Powodzenia z domem!!!!

A my dziś mamy z mężem wyjście wieczorne do naszej ulubionej restauracji, będzie śpiewać Hanna Banaszak, a potem zjemy sobie kolację. Nie jestem może jakąś fanką HB, ale fajnie wyjść z domu.

Miłego dnia!!

Wczoraj pisałyście o mojej pracy, że może powinnam ograniczyć, mniej zarabiać a mieć więcej czasu - niestety nie jest to takie proste że mogę postanowić że np. pracuję tylko 4 godziny dziennie. Jeżeli będę regularnie odmawiać przyjmowania zleceń, stracę klientów, znajdą kogoś innego kto jest bardziej dyspozycyjny; często są klienci stali, dla których zawsze coś robię, jeżeli nie będę nadal stale dla nich tłumaczyć może ktoś z łatwością wskoczyć na moje miejsce. No i jeszcze sprawy takie jak z obecnym zleceniem - najpierw zmarowany miesiąc przez kwestie "techniczne", teraz trzeba nadgonić, a na to nakładają się właśnie klienci mówiący "Pani Olu bo pani zawsze to robi, chcemy panią i już". I się robi młyn....

Do góry