reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam
Migotka dziewczyny juz sie wypowiedzialy,zgadzam sie z nimi:tak:ja tez czekam bo w zaden sposob nie mam szans by go posadzic na nocnik::no:
MM dlaczego Ania chodzi ci tak pozno spac:szok:nawet ja tyle ostatnio nie wytrzymuje:no:moj organizm juz jestwyczerpany.Dzis Kondzio nawet ladnie przespal noc,dwa razy wstalam po smoczka:tak:wstal o 6.30,zjadl butle i sie tulil,myslalam ze usnie ale bylo godz zucania sie i bacznosc:sorry:a ja ledwo oczy mam otwarte:eek:nie wiem co jest grane,moze ta pogoda:no:
zaczelo lac i jest znow szro,buro i ciemno:-(

reklama
Hannah, no właśnie ja też od jakiegoś czasu sadzałam rano po wstaniu i prawie zawsze była kupa i siku, a dzisiaj nagle ryk na widok nocnika :eek:

O, a teraz sama chciała na nocnik, ale nic nie zrobiła :shocked2: No i bądź tu człowieku mądry i zgaduj, o co chodzi małemu człowieczkowi :confused2:

Ostatnia edycja:
Mam dla was fajny filmik
film_go.png
[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=IIt5lGhFyE0"]YouTube - Baby Billie Jean - Michael Jackson babies dancing[/COLO"]YouTube - Broadcast Yourself.[/COLO"]YouTube- Broadcast Yourself.[/nomedia]

Witam! Zuza śpi od godziny więc szybko obiad wstawiłam ogarnełam mieszkanie porobiłam przelewy, jeszcze prasowanie zostało:-(
U nas z nocnikiem jest tak że sadzam ją pare razy w ciągu dnia i robi siku , kupa obowiązkowo na nocnik już od ok 2 m-cy. Ale nic na siłe:-)
Dzisiaj na hipoterapię-trochę późno bo na 17.30 więc już ciemno ale narazie nie ma mijesc na wcześniejszą godzinę:no:

hej Dziewczyny

ja juz po pracy Adas dzis pierwszy raz po chorobie w zlobku... i jestem w szoku bo nie chcial z niego wyjsc tak chyba mu sie juz nudzilo w domu ze radosc byla ze zlobka...

i u mnie smutna wiadomosc..23 listopada ostatni raz ide na staz:-:)-:)-( jej smutno mi bardzo z tego powodu.... co ja bede robila musze do stycznia wytrzymac jako bezrobotna zeby moc isc na to prawo jazdy ze srodkow unijnych... i lipa moze uda mi sie cos zarobic tym masazem klasycznym...:confused2::confused2::confused2:ehhhh.....

hannach milo cie widziec :tak::tak::tak:

hej :-)

kamilka
, ja mam to samo :-( mialam nadzieje, ze mnie zatrudnia po praktykach, ale nic z tego nie wyszlo :-( i teraz siedze w domu i nie amm co robic.. nudze sie jak mops.. ostatnie dwa tygodnie siedzialam z dziecmi, bo chorowaly, ale od dzisiaj juz sama.. niby mam studia.. ale nie chce i nie musze na zajecia chodzic ;-) zaliczam wszystko w sesji. no i coz :-( czekam na jakies propozycje, rozeslalam cv i nic sie nie ruszy pewnie do stycznia co najmniej :-(

co do nocnikowania to ja mam z glowy, mam nadzieje, ze odpyka to za mnie zlobek ;-) ja tylko sie przemecze, jak juz sie tam porzadnie nauczy. Dzieki Bogu za zlobki i przedszkola!
ale ogolnie nie zmuszac, bo to jeszcze gorzej dziala.

moje dzieci dzis mega szczesliwe, ze szli do przedszkola znowu :-)

dziubek
, ja ostatnio robie na zmiane dwie salatki, mam mega jazde: 1. ryz-kurczak-curry-papryka ostra-ananas-brzoskwinia-smietana-majonez.
2. ryz-tunczyk w sosie wlasnym-papryka konserwowa-ogorek konserwowy-kukurydza-smietana-majonez. mniam :-)

Witam Was.
Kwiateczek z tą kasą to jakbym zostawiła w aucie na widoku ;-). Dzisiaj zostawiłam ciut większą sumkę w pizetju:sorry:.

Natalka dzisiaj chodzi i pyta: a to? Babcia już ma serdecznie dosyć :cool2: po całym dniu pytań :laugh2:.

Mm bo Anki tak mają. Moja Ania jak była młodsza to też lubiła sobie późno spać chodzić :sorry::eek:. Na szczęście teraz się unormowała, bo musi wstać do przedszkola. Idzie spać między 21 a 22-gą. Natalka usypia koło 21szej ale się zdarza, że później.

Co do nocnikowania to na razie nie działam w tym kierunku. Czekam na ciepłą wiosnę. Zresztą nie okazuje zainteresowania nocnikiem według jego przeznaczenia.

Witam dziewczyny po przerwie. Już więcej nas nie zaniedbujcie :rolleyes::happy:

Czas na kąpiel, trzeba dziewczyny do wanny wrzucić. Fajnie się razem kąpią. Chociaż potem muszę ze ścierą latać :sorry::eek::confused2:

reklama
Hej,

Moja Zuza dopiero co usnęla.Pierwszy raz jej się to zdarza od nie wiem .... może pół roku. Zawsze o 8 była już w łóżeczku. A dzisiaj nie chciałojej się spać. Mam nadzieję że to jednorazowy wybryk.
Tak poza tym to się nic ie działo. Prasowanie i drzewmka popołudniowa tylko;-)

Ha-nn_aH- no robienie dziecka to sama przyjemność.;-):-):-) Za to jak już się zaciąży to niekoniecznie jest przyjemnie. Tak jak u mnie:-(

Ola - nie rozchoruj nam się:tak:

Migotka - ja też się podpisuję pod dziewczynami. Nie ma co małej zmuszać do nocnika. Dzisiaj może miała gorszy dzieńi nie chce na niego siadać. Odmieni jej się:-)

aenye -dzięki za prepisy. A ta z kurczamiem to gotowanym czy smażonym?

Iwonka -no ja z neta przepisów nie za bardzo chcę wziąć bo nie są sprawdzone. Boję się że zrobię a potem tego się jeść nie da. Zresztą ja mam teraz taki gust smakowy zmieniony że mało co mi smakuje:baffled:

Do góry