reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam.
W końcu znalazłam czas :zawstydzona/y: i zajrzałam.
Tak w skrócie. W czwartek byliśmy na urodzinach córki kuzynki i koleżanki Ani z przedszkola (w Magicznej Krainie czyli sali zabaw). Dziewczyny się wyszalały. Natalce najbardziej się podobały kulki i zjeżdżalnie, i dmuchańce.
Wczoraj zostawiliśmy w Oplu 930 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: byliśmy na przeglądzie po roku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dobrze, że chociaż mi auto umyli (mogli jeszcze odkurzyć w środku :cool2:.
Dzisiaj byliśmy w parku na spacerku i w teatrze po bilety - wybieramy się z dziewczynkami na Czerwonego Kapturka w ramach Mikołaja (5 grudnia). Ania już była w teatrze. Ciekawa jestem, jak się Natalka będzie sprawować :sorry:.
Wieczorem zaszalałam z depilatorem ;-).

Dziubek ja miałam mdłości (w dwóch przypadkach) od 8 tygodnia przez 8 tygodni. Koszmar, nic nie pomagało.

Kwiateczek jakiś czas temu rezygnowaliśmy kilka razy z cyfry i braliśmy ją na nowo ale to się zbiegało z końcem umowy jakoś i nie było problemów. A jak to macie ujęte w umowie?

Właśnie, ciekawe, co z Glorią...

reklama
Witam w niedziele:-)
Joanna wspolczuje zaplaty za auto:no:tyle kasy:szok::szok:w pierwszym momencie jak czytalam posta myslalam ze zostawiliscie kasiorke w aucie i ktos zabral:-D:-D:-D
Co do cyfry tp ja moglam zrezygnowac bo jak wzielam cyfre 5 lat temu tak nic nie zmienialam:no:tylko na mniejszy pakiet kiedys tam:zawstydzona/y:teraz mam umowe na 18 mies,zaczynam w tym miesiacu:zawstydzona/y::confused2:w umowie jest cos takiego;W przypadku rozwiazania umowy z winy abonentaprzed uplywem Okresu Miimalnego,Abonent zobowiazany bedzie do zaplaty Operatorowi Cyfry+ kary umownej w wysokosci 299zl,w terminie 7 dni od daty doreczenia mu wezwania do zaplaty.Abonent nie bedzie mial obowiazku zaplaty kary umownej jezeli wypowieumowe o abonament w trybie art.......blabla nr artykulow..Regulaminu umowy o abonament.
Czyeli tzn ze co???mam nie placic za abonament,oni wtedy wysla mi wezwanie do zaplaty zaleglego abonamentu czy jak....wezwanie do zaplaty tych 299 zl???
My zapalcilismy juz za pol roku wiec trzeba bedzie zekac i tak,najlepiej zrobic tak mniej wiecej jak pojedziemy do Polski bo sie im odda od razu wszystko.tylko nie bardzo wiem juak to zrobic.Jakas krowa co z nia gadalam powiedziala ze nie moge zreygnwac i koniec,nic nie mowiela o jakiejs karze do zaplaty i dowidzenia:angry:
aaa i wczoraj jk dzwonilam do nich to zapytralam o prezent na swieta jaki proponuja(maja teraz cos takiego)a jakis koles kazal mi wejsc na strone itern...tam zaznaczylam wszystko jak trrzeba i dostalam HBO na miesiac:-D:-D:-D:-D:-D:-Dza 5 lat placenia im tyle kasy:szok::no::no:sie zucili:wściekła/y:

Ciekawa jestem tez co tam u Glorii??on ostatnio cos pisala ze termin jej chyba zmieniali czy jakos tak.Moze ma juz dzidziusia,coreczka chyba miala byc:tak:

Kwiateczek, mi coś się wydaję, że Gloria mówiła o synusiu ;-) Ja wścibska jestem i sprawdzałam, że pisała na forum przedwczoraj, więc jak urodziła to wczoraj może :sorry:

Kurcze,cos mi sie z pralka dzieje:angry:wylewa mi wode jak pluka,przez kieszen.:angry::angry:i to tylko przy jednym,czasem dwoch plukaniach;no:nie wiem czemu,czyzby cos zapchane bylo:no:ale jak odpompowuje wode to schodzi normalnie:dry:musze chyba znowu wziac kogos do naprtawy:no:

Witam! Szykuje obiadek a potem wybywamy z domku.
Tak mnie boli głowa dzisiaj że szok. Zreszta od paru dni tak jest i nawet tabletki nie pomagają. Do tego włosy mi wypadają jak nigdy dosłownie garściami. Dzisiaj kupie kolejna odżywkę do włosów ale boje sie ze to co innego.:no:

Witam.
Kwiateczek chodzi o to zapewne, ze możesz zrezygnować z umowy nie płacąc kary właśnie w wyjątkowych przypadkach, jak zajrzysz o czym mówi ten artykuł na który się powołują to pewnie będzie to właśnie zmiana regulaminu świadczenia usług. Jak byś teraz zrezygnowała to musiałbyś napisać pismo i zapłacić 299 zł ale skoro już zapłaciłaś abonament za pół roku to czekaj cierpliwie moze znajdzie sie jakaś furtka do ucieczki przez ten czas.
Mamita- mi też włosy się sypią ( gorzej niż w zeszłym roku, po porodzie)

Gloria jest na listopadówkach. Wczoraj zaglądałam:tak:. Szukałam Vanessy bo miała wpis na listopadówkach ale teraz jej już nie ma. Nie ma tez je wpisów tam.Na grudniówkach tez nie.

Czesc dziewczyny,
Widze, ze jestem na tapecie :-):-D
Jeszcze jestem w dwupaku,zobaczymy jak dlugo.
Naprawde jestem na listopadowkach? Juz nie pamietam,raz chyba napisalam na grudniowkach,ale nie moglam sie wczuc i przestalam.
Ja juz tak mam, jak mam wene na pisanie,to cos tam naskrobie,ja bardzo Was lubie czytac, tylko nigdy nie wiem co odpisac :sorry:
Bole jakies tam mam,prawie codzien.ale nic z nich nie wynika na razie,no i Kwiateczku niby synus bedzie:-)

U nas z telewizja to juz w ogole do bani,4 kanaly,jak sie chce cyfrowke to bardzo droga i tylko jedna firma zaklada.

Dzis okropnie goraco,42 stopni, w basenie 30... Masakra,ciezko gdziekolwiek wyjsc w ciagu dnia, a popoludniu tyle roboty.

Juz bym wolala europejski chlodek,chocby do konca ciazy:tak::tak:

reklama
Gloria cosik mi sie pokickalo:sorry:napisz do nas jakbys sie rozpakowala:-D:-D:-D:-D
Szopek mam nadzieje ze cos sie zdarzy zeby uciec:tak:a te artykuly to nie bardzo wiem gdzie znalezc:no:oni mi przyslali tylko jedna kartke ale nie ma wyjasnien artykolow:baffled:
Mmaita mi tez leca,zaczelam brac belisse bo ostatnio pomogla:tak:

Do góry