reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Witam,

My po odwiedzinach u moich rodziców. Zuzi idzie ostatnia trójka i jest marudna. Nie chce iść spać w południe. Szoruje paluszkiem po dziąsełku. Ech.. te dzieci to muszą się nacierpieć:-(

Macie jakiś przepis na fajną sałatkę?? Robię imprezę w niedzielę i chciałabym coś nowego podać:tak:

Jo-anna-on - ale kwotę za samochód zostawiliście.Ciekawa jestem czy dzieciom spodoba się teatrzyk. Moja tochyba nie wysiedziałaby w jednym miejscu chociaz należy do spokojnych dzieci:tak:

mamita - mi eż włosy wypadają. A ponoć dopieo po porodzie powinny leiceć:confused2:

gloria - koniecznie daj znać jak już się rozpakujesz. Zazdroszczę ci że jesteś już na ukończeniu:tak: U nas pada i zimno więc chyba wolałabym twoje upały;-)

reklama
Dobry wieczór,

U nas też chyba 3 idą, bo Amela marudna, jeść nie chce, skubnie cosik, ale zupełnie nie jak Ona, więc wywnioskowałam jako "doświadczona matka" ;-):-p, że zachowanie jej wskazuje na wychodzące ząbki, tymbardziej, że cała pięść wędruje w usta od kilku dni :tak:

jo-anna-on, super pomysł z teatrzykiem :tak:

Miłej nocki

Witam

Ja dopiero teraz mam wona chwile. Wrocilam do domu o 23.30 z mysla, ze zaraz poloze sie spac a tu przywitalo mnie moje dziecko, ktore wogole nie mialo zamiaru spac. Wczoraj Ania zasnela o polnocy a dzis o wpol do pierwszej :szok::szok:

Gloria trzymam kciuki za latwy porod i daj znac jak juz bedziecie w domku :-)

Hej dziewczyny!
Oj dawno mnie tu nie było, aż mi wstyd:zawstydzona/y::-p.
Nawet tak zacofana jestem i ominełam że Dziubek jest w ciązy:sorry:.
Gloria już na finishu, powodzienia!!!!!:tak:
U nas wśród znajomych i rodziny posypały się dzieciaczki i ja zachorowałam na chęć kolejnego dziecka. Już doczekac się nie mogę kiedy zaczniemy starania:sorry:

Dzień dobry!! Ja też ostatnio mam mało czasu na BB :-(

Hannah, widzę, że staranka już niebawem, powodzenia!

U nas też zęby idą, i trójki, i dwójka na dole wychodzi (Mikołajowi jakoś te zęby nie idą książkowo, ma już wszystkie czwórki, a dolne dwójki dopiero teraz wychodzą, jedna już jest, druga się przebija).

Poza tym Maks poszedł dziś do przedszkola, Miki kończy antybiotyk ale nadal jakieś ma stany podgorączkowe :-( Mnie też gardło boli. A tatuś w tym tygodniu w Moskwie, wraca w piątek...

Witajcie.

Hannah, ale fajnie, będzie kolejne bobo :-)

Iga dziś wstała lewą nogą i o wszystko jest ryk :no: Byle do drzemki, może jej się poprawi jak się wyśpi.
Dziewczyny, jak młoda ryczy mi na widok nocnika, to odpuścić całkiem na jakiś czas, czy próbować cały czas?

Migotko, jak ryczy na widok nocnika to odpuść na razie, bo może się zniechęcić.
Ja jeszcze w ogóle na nocnik nie sadzam, liczę na to że się uda jak z Maksem jednego dnia go wysadzić z pieluch ok. drugich urodzin.

Dzień Dobry,

Witaj Ha-NN-aH, super, że już coraz bliżej do starań, mój R też coś ostatnio wspominał, ale zobaczymy jak to u nas będzie, też chcieliśmy koło wakacji zacząć działać, ale nie wiem, gdyż teraz musimy większy kredyt niż planowaliśmy wziąść, więc...:sorry:

Migocia, odstaw nocnik na jakiś czas :tak:

Ola, ja też dałam sobie spokój narazie z odpieluchowywaniem, poczekam do wiosny :tak:, jak puszczę Amelcię na ogród może się uda nauczyć na jpierw na trawkę ;-):-p:-D:-D:-D

Witam.Moja Vanesska tez juz w przedszkolu takze jestesmy juz po pierwszym spacerku i zakupach.

Gloria uff jak goraco macie,jeszcze troszke i juz dzieciatko bedziesz miala :-) A nie mogliscie tez wziasc jak byliscie w pl takiego dekodera Polsatu czy Cyfry? Oplacic odrazu na rok i miec z glowy? Nie moze wam ktos tego kupic tu w pl i przeslac?

Hannah bardzo zaniedbujesz nas:sorry:

Migotka ja tez mysle ze nie ma co zmuszac bo sie moze zrazic,za kilka dni sprobujesz znowu,zreszta i tak pisalas ze sa postepy :tak:

Dziubek poszukaj w necie cos o salatkach,ja polecam kebabowa :-pjeszcze mi sie nie przejadla

reklama
Migotka
odpuść na chwilkę, zresztą wiosną/latem będzie łatwiej, na trawkę zawsze można się zsiusiać, a teraz ściaganie chabetów, troszkę to upierdliwe. Ja sadzam Hanię tylko raz dziennie po spaniu. Mam gwarancję że zrobi siku w ciągu 5 minut.

Do góry