reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dobra uciekam bo zaraz mam obiadek a potem ostatni raz do pracy:sorry::sorry:
wlasnie w tvn24 pokazali goscia,zlapali go za oszustwo na NK.wyludzal kase dla niby chorej dziewczynki na raka ale kaska szla dla niego:"angry::angry:powinni wszytskie te konta przeswietlic:angry:

Jeszcze chwila:sorry:
pamietacie ten lot balonem...co niby ten chlopaczek 6letni mial byc w nim....dzis ujawniono ze rodzice sie przyznali i ze to byla mistyfikacja:szok::szok::no: taka promocja dla nich kosztem dziecka i sluzb.....:angry::angry:co za ludzie:no:
oki lece paaa

Hej!
Ja dziś wysiedziałam w szkole tylko godzinę i urwałam się, bo facet gadał ten sam wykład drugi raz. Nudy jak flaki z olejem :confused2: Potem się okazało, że miałam niezłe szczęście, że zwiałam, bo na przystanku dopadł mnie taki skręt kiszek, że szok. W autobusie jakoś wysiedziałam, a drogę z autobusu biegłam zalana zimnym potem, wpadłam do domu i we wszystkich ciuchach i butach do kibla :eek: Boże, dawno mi się taka sraczka nie przydarzyła :-D:-D Ale przynajmniej skorzystam z tego, że jestem wcześniej i zjem sobie coś z banolli :-)
Zaraz ma przyjść kurierka z umową z mbanku do podpisania.

Mamita, współczuję:no:. Moje auto też stoi u mechanika, bo kilka dni temu zesrało się na ulicy. Facet może łaskawie zajmie się nim. Dziś dzwonię cały dzień, a ten ćwok nie odbiera. Ciekawe, ile nas podliczy :confused2:

Pochwalę się Wam, że mamy coraz większe sukcesy nocnikowe. :happy:

Migotka z mechanikami tak jest-żaden nie jest słowny. Właśnie A. wrócił od mechanika. Ledwo dojechał autem-przeleciał skrzyżowanie-dobrze że nic nie jechało. Okazało sie że hamulce do wymiany. Kupił częśc za 100zł do naszego auta i nie pasuje:wściekła/y::no:Nie wiem co teraz bo to niby do tego modelu i rocznika:-(
Zuza śpi już. A mnie noga boli. Nie mogę stapac na piete. Chyba ostroga. Bo kiedyś tak miałam i na rtg wyszło że ostroga rośnie. Normalnie nie jestem przesądna ale coś w tym jest...

Witam
ale tu pustki:szok:myslalam ze bedzie tyle do nadrobienia:sorry:
A ja ciag dalszy klopotow z cyfra:no:wczoraj jak wrocilam z pracy to ogladalam domino day i jak sie skonczylo to nagle braklo wszystkich kanalow:no:rano tez,dzwonie do nich i juz jak zaczelam gadac nagle wszystkie wrocily:angry::angry:dziwne.na dodatek upewnilam sie jeszcze raz na co sie zgodzialam i jestem zalamana.jak z tego dziadostwa zerezygnowac:angry:baba mi mowilaze nie moge alke ten gosciu co mnie naciagnal to mowil cos o jakiejs zaplacie 300zl ....i rezygnacji ale nie pamietam:no:normaln ie cisnienie mialam cala noc:no:
sloneczko teraz ladne ,jeszcze z pol godz i idziemy na spacer:tak:

Dzień Dobry,

Ja nie pojechałam z R niestety, bardzo żałuję, bo tak się cieszyłam, że zobaczę co jest zrobione, ale nie puściłam Go bez aparatu, więc ma nakazane porobić zdjęcia :tak:. Rozrysowałam mu na projekcie wydrukowanym z kompa, gdzie i jakie punkty świetlne mają być i ma dać ekipie, żeby wiedziała co i jak. Zakupki zrobione częściowo do łazienki, zostało jeszcze do kupienia, umywalka, szafka pod, baterie no i kafelki :sorry:, ale powoli już coś się dzieje, a to najważniejsze :tak:

Miłego Dnia Kobietki :-)

Witam! JA rano pożarłam sie z A. na maxa:wściekła/y:Zadzwoniłam po szwagra i zawiózł nas tzn mnie i Zuze do mojej mamy na wies. I tam przesiedziałyśmy cały dzień. Akurat zjechały sie wszystkie wnuki i wnuczki Mamy wiec było wesoło:tak:;-)Babcia miała wysprzatane ale jak odjezdżałam to jakby stado przeszło-wszedzie okruszki ciastek, chipsy... :szok:Ale Babcia twierdzi że się nudzi...:-DTeraz Zuza śpi, A. zrobił drinka i liczy na "cos":-pale jakoś nie mam chęci:no:

Dziewczynki, wiecie, że Gloria ma termin już za 13 dni??:-):-):szok: Jak ten czas leci!!! Gloria, jak nas czytasz, koniecznie napisz co tam u Ciebie, jak się czujesz.

reklama
Do góry