iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam. Vanessa w przedszkolu. Nie wiem czy ktoras wczoraj ogladala nianie w wersji angielskiej na BBClifestyle.Wczoraj byl odcinek o rodzinie z kilkunastoma albo jeszcze wiecej chlopcami,ktorzy czesc mieli adhd,niepelnosprawni ...do tego maz tez bezwladny i na wozku i cala ta rodzina zajmuje sie jedna 41 letnia kobieta. Narzekanie na dwojke dzieci a jeszcze bardziej na jedno to jest przy tej rodzinie az wstyd powiedziec.Co ta kobieta sie na meczy,choc jest dumna ze ma tyle dzieci i moze im pomoc gdy inni je odrzucili.
A chyba byla taka noc,bo i moje tez nie chialy wczoraj zasnac,a do tego Klaudia w nocy sie budzila czesto ze w koncu pierwszy raz od roku chyba wzielam ja do swojego lozka.Boje sie ze jej sie to spodoba i mam nadzieje ze to bylo tylko jedno razowe..
A chyba byla taka noc,bo i moje tez nie chialy wczoraj zasnac,a do tego Klaudia w nocy sie budzila czesto ze w koncu pierwszy raz od roku chyba wzielam ja do swojego lozka.Boje sie ze jej sie to spodoba i mam nadzieje ze to bylo tylko jedno razowe..