reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam.
Miku dziś już 3 dzień z rzędu obudził się o 9 :szok:
nie sądziłam, ze to powiem ale wolałam jak wstawał o 7, bo dzienna drzemka wypadała na tyle wcześnie, ze wieczorem był zmęczony a teraz to wszystko do góry nogami.

Dotkass- z tymi wózkami i toksycznymi, rakotwórczymi substancjami to wyszło już wcześniej . Jakieś 2 tygodnie temu było w DDtvn. Na dodatek nie niektóre a wszystkie testowane.Drogie i te tańsze, wsjo.
PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - Test wózków_Trucizna z wózka to jest z tej strony ale serwis płatny.
Nie wiem po co ten pro-test tak lansuja w tvn jakby to była organizacja pożytku społecznego :baffled:a za jeden art. o wózkach liczą 7.99:no:

Ostatnia edycja:
Szopek to prawda ,lepiej jednak jak wczesniej dziecko wstaje,a moze zrezygnuj juz z drzemki..... jak juz nie bedzie chcial isc o w miare przyzwoitej porze spac to go przetrzymaj. Ja tak robie jak Klaudia nie zasnie do 13ej zeby najpozniej o 14ej wstala to juz ja przetrzymuje i pilnuje zeby nie padla na dywanie o 17ej:sorry:

szopek, nie wiem nie słyszałam o tym wcześniej :zawstydzona/y:, dziś włączyłam TVP2 i jakoś tak obiło mi się o uszy jak o tym mówili

iwonka, wygrzej się jak masz możliwość, jakaś polopirynka, sok malinowy...

Szopek, dobrze że Miku nie wstaje jak moja Iga o 11-tej, tyle że ja zadowolona jestem bo też śpioch ze mnie nieziemski i potrafię spać do oporu :sorry:

Dzisiaj nadal jestem bez samochodu. Facet powiedział, że dziś będzie gotowy. Pojadę z Igą do centrum autobusem, licząc, że jak będę potrzebowała pomocy przy wkładaniu czy wyjmowaniu wózka, wszyscy faceci nie znajdą się nagle na samym ogonie autobusu :confused2: Mam nadzieję, że wrócę już samochodem, muszę tylko iść gościa pomęczyć, bo on z tych, którzy muszą być męczeni, żeby coś zrobili :eek:

Ja już widziałam kiedyś te zestawienia wózków zawierających substancje rakotwórcze - był tam między innymi chicco, którym kiedyś jeździłam. A jeśli chodzi o to przycinanie paluszków, to macie rację - kto przy zdrowych zmysłach rozkłada wózek, gdy dziecko stoi przy wózku :eek: Może te przypadki są w Ameryce, gdzie trzeba pisać dosłownie wszystko w instrukcjach. Nie wiem, czy słyszałyście, jak baba wsadziła kota do mikrofalówki, bo chciała go wysuszyć po kąpieli. Potem sądziła się z producentem kuchenki, że nie napisał, że nie służy ona do suszenia kota. No obłęd normalnie :shocked2:

Szopek, dobrze że Miku nie wstaje jak moja Iga o 11-tej, tyle że ja zadowolona jestem bo też śpioch ze mnie nieziemski i potrafię spać do oporu :sorry:
Ja też śpioch, tylko to wywołuje posuwę w kolejnych odsłonach spania. Przedwczoraj poszedł spać o północy i jeszcze go musiałam nosić na rękach 2 godziny( akurat w chuście) ale nogi i tak mnie bolały od tego dreptania.
Jak go odłożyłam do łóżeczka stosujac technikę - pobeczy, uśnie, to przywalił tak w szczebelki z myslałam, ze zęby wybił . " Na szczęście" przywalił czołem wiec teraz ma śliwy po 2 bokach czoła, jak ślady po amputacji rogów.
Jakbym go mogła programować to bym chciała, żeby kimał o 13 ( drzemka), bylibyśmy po spacerze. Bo jak później to ma problem z nocnym snem. Jak wcześniej to na spacer musielibyśmy wychodzić szarówką, wracać zmrokiem prawie.
Niestety nie znalazłam programatora w tym modelu.

Nie wiem, czy słyszałyście, jak baba wsadziła kota do mikrofalówki, bo chciała go wysuszyć po kąpieli. Potem sądziła się z producentem kuchenki, że nie napisał, że nie służy ona do suszenia kota. No obłęd normalnie :shocked2:
A potem na Joe Monster cytują głupie instrukcje obsługi typu nie używać włączonych suszarek pod wodą.

Witam
Mowiac o spaniu to ja ksiazke moge napisac.Dzis Kondzio wstal o 6ej,po play group usnal ale synek kolezanki go obudzil po 15 min:angry:doszlam do domu,myslalam ze usnie bo ledwo na oczy patrzyl a on 1,5 godz sie zucal,wyjelam go bo nie ma sensu:no:pozniej by dlugo eszwszystko z pralki i wylewa kieszenia:no::angry:czemu????

A co tu takie pustki:szok:
Kondzio oczywiscie nie spi.Bylismy na plazy ale wialo i poszlismy do parku.Oczywiscie byly dwie kaluze ale jakos udawalo nam sie odciagac dzieci w pewnym omencie Kondzio wyprul prosto ja patrze a on lezy,wypatrzyl kaluze,poslizdnal sie i dupa mokra:szok:oczywiscie dalej nie spi:no:ide go myc bo moze padnie:sorry:chcialam go uczyc by sam zasypial na podusi,(w dzien)a nie w lozeczku ale pewnie nie bedzie spal niz sam padnie:no:

reklama
Do góry