iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I ja witam.Vanessa w przedszkolu,deszcz pada.Klaudia juz nie goraczkuje. Ale mnie tez cos bierze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też śpioch, tylko to wywołuje posuwę w kolejnych odsłonach spania. Przedwczoraj poszedł spać o północy i jeszcze go musiałam nosić na rękach 2 godziny( akurat w chuście) ale nogi i tak mnie bolały od tego dreptania.Szopek, dobrze że Miku nie wstaje jak moja Iga o 11-tej, tyle że ja zadowolona jestem bo też śpioch ze mnie nieziemski i potrafię spać do oporu
A potem na Joe Monster cytują głupie instrukcje obsługi typu nie używać włączonych suszarek pod wodą.Nie wiem, czy słyszałyście, jak baba wsadziła kota do mikrofalówki, bo chciała go wysuszyć po kąpieli. Potem sądziła się z producentem kuchenki, że nie napisał, że nie służy ona do suszenia kota. No obłęd normalnie