reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

kwiateczek dolaczam sie z kawa :tak: nie pospalismy ja juz zupke mam zrobiona tylko zetrzec buraczki i bedzie w sumie gotowe :-) malenstwo spi a my pijemy kawcie.
Jakas pogoda dziwna niewiem czy jechac do rodzicow czy nie. Maly strasznie kaszlec zaczol i mam drosetux jeden przeciw kaszlowy a drugi na kaszel mokry i drazniacy, mam flawamet i eurespal i juz sama sie zamieszalam niewiem co mu dac zeby pomoglo dam mu chyba ten drosetux i eurespal wiem ze nie daje sie go ot tak ale ma strasznie brzydki ten kaszel a poza tym kiedys dawalam mu razem z drosetuxem bo pani pediatra tak kazala :eek:

reklama
kwiateczek jak do zlobka to rano wstaje o 6 no i w zlobku cos tam spi a zabieramy go po 15, i pozniej idzie spac ok 19 ostatnio nawet 18;30 (zmeczony zlobkiem) i spi do 6. A jak mamy wolne wstaje o 6 i idzie o 9 spi 2h pozniej idzie ok 15 znowu 2h i tak o 19 troche po znowu spac.
ale ostatnio wlasnie nie spi popoludniu po zlobku wiec ciekawe czy dzis popoludniu pojdzie na drzemke znowu jak nie pojdzie to rano bedzie spal do sotatniej chwili i trzaskanie drzwiami nie pomoze my wyjezdzamy o 6;45 to czasami mlody sie do 25, 30 po :eek:

Witam! Zuza spi-A. uśpił ja przymusowo bo sam śpiący.. Ja robie obiadek. Potem na cmentarz chce jechac i do Mamy, ale coś czuje że A. na mecz wybedzie wiec nie wiem co z tych planów bedzie:eek:
Wiki to masz spokój przez wiekszośc dnia:tak::-)Mały spioszek z niego:tak:

Witam.Moja Klaudia ciagle co jais czas goraczkuje,nie wiem co z nia sie dzieje,ale chyba zaczyna pokaslywac.Kurcze dopiero byly chore,nigdzie z nimi nie chodzilam po tej chorobie,a jednego dnia jak juz skonczyly antybiotyki i nic im nie bylo,lekarka mowila ze wszystko w plucach czysto to byly godzinke na dworzu,a nawet mniej wtedy gdy ja bylam u gina a R z nimi spacerowal. Musiala znow cos z powietrza zlapac. Juz sama nie wiem.
Wiki buziaczki dla Darusia na 1,5 roczku :-) I zdrowka duzo!

Teraz wiem czemu tak pusto bo przeciez w Pl dzis swieto:sorry:musialam wyjsc rano i tak po drodze mi sie przypomnialo ze dzis 11ty:baffled:Tutaj to czlowiek o Bozym swiecie zapomina:no:

Wszystkiego naj....oczywiscie dla Darusia:tak:

Ide sosik robic bo G jutro bedzie moze do 21-22 w pracy,musi sobie cos wziac do pracy:sorry:Kasze mu wieczorkiem ugotuje a dzis na obiad ziemniaczki beda:tak:chcialbym zrobuic slaskie ale Kondzio nie chce jesc tego co sliskie:baffled:nalesnikow,pierogow...itp:no:

Witam.
Nie bardzo mam humor do rozmów.
Miku się obudził wczoraj o 9 w dzień usnął mi podczas obiadu po 15 i spał do 18, co za tym idzie poszedł spać około północy i to musiałam go z 2 godziny taszczyć na rękach.
Dziś znowu obudził się o 9 i ani myśli iść na drzemkę.
Oczywiście jeden dzień wystarczył, żeby się nauczył wychodzić z łóżeczka szczebelkowego:no:. Ma zrobione wejście ale nie korzysta.
A ja mam Questa Sport i jak narazie odpukać nie mogę mu nic zarzucić, rozkładam wózek jak Amelę widzę przed sobą, nigdy na szybko, zresztą ostatnio i tak żadko używamy wózka, bo częściej nóg :tak:...straszne to co napisali, biedne dzieciaczki, ale zastanawiam się do ilu marek jeszcze się przyczepią, czyżby nie było to napędzone, by zaczęły sprzedawać się inne marki??? bo nie ukrywajmy tych wózków jeździ najwięcej :sorry:
Dla mnie sprawa jest jasna. Ktoś nie uważał przy składaniu wózka i dziecku obcięło paluszki, choć na każdym wózku pisze jak wół , że achtung i warning. W USA, wiadomo procesy za takie rzeczy sa chlebem powszednim, lub po prostu sposobem zarobienia na chleb. Producentowi bardziej opłaca sie rozeslac zaśplepki niż kalkulować, czy ktoś przypilnuje dziecko.
Tylko pewnie do Polski nikt tych zaślepek nie wyśle, trzeci świat, jakby ludzie dostawali te wózki za free a nie płacili ciężką kasę .
ja obejrzałam swojego zoopera i nie widzę opcji, żeby tam zgilotynować palce, w Jaguarze, mogłabym zmiażdżyć, ale obciąć nie bardzo.
Zresztą nigdy nie wykonuję takich manewrów przy Miku.

dziekujemy za zyczonka

sluchajcie a jak to jest z tymi wozkami tam chodzi o to ze przy skladaniu moze sie cos stac ? ja myslalam ze jakies cos jest w zasiego reki w czasie siedzenia w wozku, bo jesli chodzi o skladanie to smiech na sali poprostu chyba normalne ze mozna palce przyciac przy skladaniu ja nieraz wlozylam :eek: ale kto normalny daje trzymac dziecku wozek przy skladaniu :eek:

mamita ja wiem czy spokoj miedzy drzemkami nadrabia i to ostro w tyg jak do pracy to nie spi jak go ze zlobka zabieram

szopek niezle masz wspolczuje bo zdaje sobie sprawe ze ciezko bedzie wrocic to normalnego rytmu nie mozesz go przetrzymac ? wiem to ciezkie..

szopek niezle masz wspolczuje bo zdaje sobie sprawe ze ciezko bedzie wrocic to normalnego rytmu nie mozesz go przetrzymac ? wiem to ciezkie..
przykimał mi dziś znowu podczas obiadu.Idę się tłuc w kuchni to nie pośpi za dużo.
A na deser.
Uciekający Miku, już po stronie wolności:
miku150077.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
szopek a on sobie ta kolderke sam tam podsunol czy ma tak wysoko lozko?
a jak by zostawic poduszke i jak zasnie przykryc go tez wyjdzie bez koldry ?

Do góry