reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
to niebieskie to nie jest poziom materaca. To płaska poduszka ( taka chudzina od kompletu kołderka + poduszka) postawiona na sztorc , na barierce jest koc i nie ma wpływu na jego wychodzenie, w dzień czasami mu przykrywamy bok, żeby miał ciemniej, nie da się po nim wspiąć..
Łóżeczko jest na normalnej, najnizszej wysokości
miku105.jpg

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki,

Byliśmy w domku, robota idzie jak głupia, oby tak dalej :tak:

Wiki, dla Dareczka na 1,5 roczku ogromny Buziak ;-):-)

szopek, co do wózków mamy takie samo zdanie, ja też nie robię takich manewrów przy Amelci, a co do Mikiego i jego wychodzeniu z łóżeczka :szok::szok::szok:, kaskader Ci rośnie ;-)

Wiki, jeżeli chodzi o wózki, to chodzi o to, że niby przy składaniu/ rozkładaniu można by było sobie przygnieść palca, ale szczerze to nawet nie wiem jak trzeba by było to robić, gdyż składasz nogą, trzymając tylko jedną ręką rączkę, więc nie ma jak, przejżałam dokładnie wózek po przeczytaniu tergo artykułu i na Boga nie dajmy się zwariować, żaden poważny człowiek nie da dziecku wózka złożyć, samo nie da rady, bo trzeba mocno przycisnąć (jak na dziecko) i trochę pokąbinować, a żeby dziecko mogło tam się dostać musiałoby stać na naszych stopach co napewno by się wyczuło i zauważyło...czysty kretynizm i zwalanie winy na producenta, bo tak łatwiej niż powiedzieć sobie- "moja wina, bo nie dopilnowałam/łem" :no:

wiecie co ja tez sobie myślałam o tych wózkach i powiedzcie kto składa wózek z dzieckiem czy daje składać dziecku, ja mam 3 i jeszcze nie udała mi sie taka sztuka, ale amerykanie to potrafia w końcu Chack Norris{ nie wiem ja to sie pisze} tez jest amerykaninem a potrafi wszystko nawet internet na dyskietke nagrać podobno:szok::laugh2:
Szopek miku jest poprostu boski i jaki sprawny uśmiała sie do łez, ale wiem że tobie nie do smiechu:eek:
Od piatku nie mam laptopa bo maz musi miec i kolega mu zawiezie do dani więc będe rzadziej bo " duży komp" oblegany przez Zuzię:sorry::wściekła/y:
Wiki wszystkiego najlepszego dla Darusia

Aurelia spóźnione 100 LAT!

Rozłożyło mnie:wściekła/y: ale pewnie przez to, że ciągle chodze w letniej kurtce, bo w zimowej mi za ciepło.. wczoraj trochę zmokłam i dziś zaniemogłam. Przespałam pół dnia, ciągle mi się chce spać, a gardło tak boli że masakra. To samo brzuch, nie mogę go w ogóle dotknąć bo meksyk niesamowity

Najlepszego dla Darusia

ale amerykanie to potrafia w końcu Chack Norris{ nie wiem ja to sie pisze} tez jest amerykaninem a potrafi wszystko nawet internet na dyskietke nagrać podobno:szok::laugh2:

:-D:-D:-D, dobre, dobre :-D:-D:-D

kwiateczek przypadków ponoć było 15, a wózków sprzedanych podejrzewam, że w milionach biorąc pod uwagę, że firma na rynku jest nie od dziś :sorry:...weźmy inny przykład: firma X sprzedaje noże (drogie i bardzo ostre, za to bardzo dobre) na rynku jest ładnych parenaście lat i nagle ktoś po powrocie do domu po ciężkim dniu w pracy odcina sobie palec, wina??? oczywiście producenta, bo za bardzo naostrzył :sorry:...jak ktoś chce coś osiągnąć to to zrobi, aby był rozgłos: ostatnio koleś chyba też w Stanach skierował sprawę do sądu, bo kupując dezodorant AXE, który miał "zwabić" kobiety, by same się lepiły, tego niestety samoistnie nie robił, koleś pozwał firmę i najlepsze, że wygrał sprawę, jak tłumaczył, przez rok używania produktu ich firmy nie poderwał żandej kobiety, i wina kogo??? producenta, a nie kolesia, który zakładam ma twarz nie wyględną, tuszę jak hipopotam, a i zapach dezydorantu pomieszany z potem działa odrażająco a nie zachęcająco...ale się rozpisałam :sorry::zawstydzona/y:

cosmo, wracaj do zdrówka, nie choruj nam :no:

:-D:-D:-D, dobre, dobre :-D:-D:-D

rozgłos: ostatnio koleś chyba też w Stanach skierował sprawę do sądu, bo kupując dezodorant AXE, który miał "zwabić" kobiety, by same się lepiły, tego niestety samoistnie nie robił, koleś pozwał firmę i najlepsze, że wygrał sprawę, jak tłumaczył, przez rok używania produktu ich firmy nie poderwał żandej kobiety, i wina kogo??? producenta, a nie kolesia, który zakładam ma twarz nie wyględną, tuszę jak hipopotam, a i zapach dezydorantu pomieszany z potem działa odrażająco a nie zachęcająco...ale się rozpisałam :sorry::zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobre nie slyszalam nic ale tam czesto takie sprawy dziwne wygrywaja ludzie;-)

Dzień Dobry,

Z rana mam dobry humor, bo dzwonił szef firmy i powiedział, że na górę w styczniu będziemy mogli się wprowadzać, mimo tych dodatkowych robót, no i wogóle jakoś tak pozytywnie mnie nastawił. w sobotę musimy przywieźć i schody na strych i geberit :tak:

I czułam to w kościach, wiedziałam, że jedna nagłośniona sprawa z wózkami pociągnie za sobą drugą :tak:, teraz znaleźli sustancje trujące a czasem nawet rakotwórcze w co poniektórych wózkach...mówiłam, trzeba jakoś pociągnąć temat, by tak szybko nie ucichł :sorry:

reklama
Do góry