reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Iwonka normalnie zdzierstwo,43zl:szok:ja pamietam ze placilam ok 28zl za logest.Tutaj maja za darmo tabletki a dzieci maja dzieci i nie tylko:angry::angry:Po gromatce dzeici i kazde z innym:angry::no:masakra jakas a te dzieci jak samopasy,gile do kolan:no::no:zyja z zasilkow...

reklama
Witam! Próbowałam napisac wczesniej ale jakos nie moge do laptopa przywyknąc i cuda mi powychodziły wiec go skasowalam.:wściekła/y:A więc jestesmy w domku:-)Chociaz teoretycznie bo tak naprawde zrobili przyjecie do szpitala ale z braku miejsc odesłali do domu. Co mnie cieszy ae z drugiej strony jak ma byc w służbie zdrowia dobrz skoro szpital ściągnie z nfz kase a nasz pobyt 3-dniowy???Wszystkie badania(cystografia, bad. krwi, hormony i usg wszły dobrze, tzn. nie ma refluksu, lewa nerka wydala mocz prawidłowo. Zostaje kwestia kamieni i złogów czekam do piatku na konsultacje z nefrologiem, ale prawdopodobnie narzie do czd nie pojedziemy bo musi podrosnąc zeby zbadac jaki to rodzaj kamieni i dobrac wtedy diete specjalna . Teraz mamy tylko zalecenie pryey 5 dni furagin i duzo pic to przy nerkach ważne.

hej majóweczki
jestem w dołku psychicznym, moze jak sie "wypiszę" to mi ulży ...
chodzi mianowicie o kredyt na budowę domu, dostałam propozycję z banku i ręce mi opadły chcieliśmy wziąć 270 tys na 30lat i wiecie ile musiałabym spałacić 650 tys:szok: wiedziałam że będzie tego dużo ale że aż tyle to jest szok. No i zaczęłam sie wahać. Moja znajoma nie brała kredytu i budowała systemem gospodarczym z oszczędności lub ma,łych kredytów konsump. i już mieszka fakt z e trwało to 10 lat ale juz ma dom i NIE MA NC DO SPŁACENIA a ja po 10 latach nawet nie będę w połowie, dziewczyny co robić. Dodam, że mój mężuś pracuje na kontrakcie więc nic pewnego i nie wiadomo do kiedy da radę pracować bo to fizyczna ciężka praca:sorry:a ja z nauczycielskiej pensji ...
W szoku jestem. kuzynka brała w wbk i mówiła że nie ma dużych odsetek tylko ze na 10 lat... I weź sie później rozwijaj w kraju:no:
Hej dziewczyny

dzisiaj mialam koszmarna noc poprostu.... dostalam skurczu w obu nogach i chcialam sie skichac przeplakalam z bolu pol nocy obudzilam Adasia i meza normalnie jakis koszmar a teraz siedze padnieta i pije kawe...bo nie widze na oczy:-:)-(

Adas przebrany ubrany dzis jeszcze do pracy i znow wolne:tak::tak::tak: planuje w tym czasie wreszcie wyjsc z domu... chociaz do dziadkow posiedziec:tak::tak:
Kup magnez forte i bierz 2 ray dziennie. Mój A. zawsze jesienią i zima bierze bo tez w nocy nie spi:no::no:

Witam w pochmurny kolejny dzien. Vanesska w domu,Byla tylko wczoraj w przedszkolu.Dzis jej nie mial kto zaprowadzic bo Klaudia mi goraczkuje.Jak nie urok............

Aurelia Wszystkiego naj naj naj :-)
6452_65246452_445.jpg

Zdrówka dla Dziewczynek

Kamilka mnie tez dzis w nocy dwa razy zlapal skurcz ,codziennie sobie mowie ze bede brac magnez i zapominam,ten problem mam juz od dawein dawna,a anty dopiero zaczelam wlasnie brac.
No wlasnie bo juz sie pytalam ale bez odzewu jakie macie tabletki anty i jak na was dzialaja? Boszzzze jak przeczytalam skutki uboczne to sie przerazilam.Mam Yasmin
Ja brała rigevidon płaciłam 8zł i nie miałam żadnych skutków ubocznych po 2 latach gin powiedział że trzeba zmienic i zapisał mi yasmin i po tygodniu zaczely mi nogi puchnac wiec wróciłam do starych ale teraz po porodzie nie brałam ale chyba tez pójde do gina bo boje się ciąży....

:szok:A w tym roku te wózki robiły szał...

A ja mam Questa Sport i jak narazie odpukać nie mogę mu nic zarzucić, rozkładam wózek jak Amelę widzę przed sobą, nigdy na szybko, zresztą ostatnio i tak żadko używamy wózka, bo częściej nóg :tak:...straszne to co napisali, biedne dzieciaczki, ale zastanawiam się do ilu marek jeszcze się przyczepią, czyżby nie było to napędzone, by zaczęły sprzedawać się inne marki??? bo nie ukrywajmy tych wózków jeździ najwięcej :sorry:

kwiateczek, jestem ostrożna i przerażona też tym artykułem, sugeruję się bardziej tym, że w moim otoczeniu nie było takich przypadków całe szczęście, a i tak uważam, że rozwaga i uwaga rodziców gra tu rolę najważniejszą :tak:

hej witajcie
jak dobrze, że jutr wolne kocham swoja prace ale czasami jak słyszę po raz 100 " a prosę pania on mnie bije, a prosę pania a on mi cos tam zabiera..." to chce mi sie wyć:confused2: może sie wypalam?
No cóż, tak sobie myślę o tym moim kredycie, no zobaczymy jak przyjedzie T. to coś wymyślimy, dam znać:sorry:
A z tymi wózkami to juz wczoraj przeczytałam, szok ale nie rozumiem jak można tak wózek wypuścić na rynek a atesty...
aurelia wszystkiego najlepszego
mamita ta nasza służba zdrowia to kpina w biały dzień, ale najważniejsze że Zuzia ma lepsze wyniki:tak:
migotka ja też mam często tego typu problemy z samochodem zawsze nawali w najmniej odpowiednim momencie:wściekła/y:ale mój to już staruszek ma 18 lat!!!!!:sorry:
Iwonka ja kiedyś brałam minulet i było o( chyba z 4 lata brałam) a jeżeli chodzi o libido to u mnie jest zerowe prawie a po anty to już na minusie jakimś:sorry::zawstydzona/y:

mamita - Fajnie, że wyniki badń wyszły dobrze :)

madzia - Myślę, że może nikoniecznie od razu wypalasz się jeśli chodzi o prace tylko czujesz się już zmęczona. To chyba normalne, że człowiek czasem może mieć dosyć jeżeli ciągle w kółko robi się to samo.

kamilka - Współczuje tych skurczy. Oby dziś nocą nie złapały Cie znowu takie.

Ja tam często dostaje skurczu w stopie albo w biodrze, boli bardzo ale na szczęście dosyć szybko przechodzi.

Dotkass
- Widzę nowe zdjęcie w avatarze :D

Ostatnia edycja:
Dotkass wlasnie tez mialam napisac ze nowy avatar:-)
Iwonka zapomnilam dodac ze moja znajoma brala Minulet i po nim przytyla:szok:mnie to zadne nie biora,nawet te z konska dawka:sorry:
G wlasnie z pracy wrocil:baffled:zacznie sie teraz bop swieta nie dlugo:sorry:

reklama
Do góry