reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
kamilka, może masz wypłukany magnez z organizmu, że tak Ci drętwieją nogi??? zrób sobie ogólne badania :tak:...i współczuję bólu, miałam tak kiedyś jak brałam pigułki anty...:no:

Migocia, nie ma tego złego :tak:, kiedyś przychodzi czas na zmiany :-)

iwonko, zdrówka dla Klaudusi, oby Vanesska nie złapała od Klaudii, bo wtedy mogiła :no:

Aurelko niech ten radosny dzień, na zawsze Twe troski, odsunie w cień, niech się śmieje do Ciebie świat, blaskiem szczęścia i długich lat

Kamilka, ja też współczuję tych skurczów. Mnie męczyły skurcze w łydkach w ciąży, dosłownie miałam każdej nocy. Mój biedny mąż nie mógł się wyspać, bo ja wiecznie się darłam :sorry: Dotkass ma rację, pewnie za mało magnezu. :tak:

Kamilka mnie tez dzis w nocy dwa razy zlapal skurcz ,codziennie sobie mowie ze bede brac magnez i zapominam,ten problem mam juz od dawein dawna,a anty dopiero zaczelam wlasnie brac.
No wlasnie bo juz sie pytalam ale bez odzewu jakie macie tabletki anty i jak na was dzialaja? Boszzzze jak przeczytalam skutki uboczne to sie przerazilam.Mam Yasmin

Iwonka, ja nie biorę tabletek, ale kiedyś brałam Mercilon i byłam zadowolona, żadnych skutków ubocznych nie miałam.

No właśnie, czy po tabletkach nie spada wam libido? U mnie bez tabletek jest zerowe, a po tabletkach nawet nie ma szans, żebym się przełamała :no:

iwonka ja też nie biorę tabletek, kiedyś brałam Minullet i po tych miałam skórcze łydek, potem brałam Harrmonett, ale z tego co się orientuję już je wycofali, a były super, jest ich odpowiednik, ale to ginka trzeba by było pytać :tak:...co do libido u mnie chyba nic nie jest w stanie zaburzyć ;-):-p:sorry:

Migotka,moje libido tez jest zerowe , a strach przed ciaza jeszcze bardziej to poglebia,dlatego zaczelam brac,poza tym mam nadzieje ze moze jakos mi sie @@@ zmieni i kilka rzeczy innych.Wiem ze na kazda kobiete tabletka inaczej dziala.

Witam w pochmurny kolejny dzien. Vanesska w domu,Byla tylko wczoraj w przedszkolu.Dzis jej nie mial kto zaprowadzic bo Klaudia mi goraczkuje.Jak nie urok............

Aurelia Wszystkiego naj naj naj :-)
6452_65246452_445.jpg

Ja sie przylaczam do zyczen:tak::sorry:

No wlasnie bo juz sie pytalam ale bez odzewu jakie macie tabletki anty i jak na was dzialaja? Boszzzze jak przeczytalam skutki uboczne to sie przerazilam.Mam Yasmin

Ja kiedy w Pl bralam tabletki to zaczynalam od LOGEST,maja niska dawke hormonow:tak:potem po ....pewnym czasie bralam Minulet:tak:ja dobrze sie czuje po kazdych tabletkach ale moze rzeczywiscie libido mi tez spada:eek:wlasnie po nich:confused2:Iwonka teraz bire Yasmin i wszystko ok.mam jeszcze 5 opakowan,tu sa za darmo na szczescie:tak:potem bede myslec o ciazy wiec bede musiala przestac:tak:Przed Yasmin bralam jakies inne ale jak w Pl powiedzialam ze mam je to kazal mi przestac je brac bo maja konska dawke hormonow:no:zmienilam choc niechetnie mi dali inne bo jak to lekarz stwierdzil takie maja byc jesli chce zeby mnie chronily:wściekła/y::wściekła/y:baran jeden.w koncu dal mi jakies(nie pamietam jakie)ale po zmianie nie moglam dostac miesiaczki i.3 razy probowalam i zrezygnowalam:sorry:po kilku miesiacach zaszlam w ciaze z Kondziem:-)ja nigdy nie czytam skutkow ubocznych chyba ze zle bym sie czula:eek:wole nie wiedziec,wiem ze bardzo dlugo nie mozna uzywac,nie dlugo znow zrobie sobie prtzerwe;-)

Dzis zalatana jestem znowu,zimno u nas strasznie.od rana latalam po dworzu:no:Kondzik spi jeszcze,usal prawie o 2.30 coraz pozniej chodzi.chcialam go nauczyc zeby sam zasypial na lozku,z podusia ale on raczej nie pojdzie wcale niz sie nauczy:no::no::no:i jak ja kupie lozko to bedzie musial zasypiac w lozeczku????masakra jakas :eek:

reklama
Kwiateczek u ciebie to wogole wszystko inaczej,tu za yasmin placilam za 1 opakowanie 43zl ...a o wozkach czytalam,szok.Biede dzieci te ktorych spotkalo takie cos. Nigdy te wozki nie byly w moim typie.

Do góry