reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
kamilka, może masz wypłukany magnez z organizmu, że tak Ci drętwieją nogi??? zrób sobie ogólne badania ...i współczuję bólu, miałam tak kiedyś jak brałam pigułki anty...
Migocia, nie ma tego złego , kiedyś przychodzi czas na zmiany :-)
iwonko, zdrówka dla Klaudusi, oby Vanesska nie złapała od Klaudii, bo wtedy mogiła
Migocia, nie ma tego złego , kiedyś przychodzi czas na zmiany :-)
iwonko, zdrówka dla Klaudusi, oby Vanesska nie złapała od Klaudii, bo wtedy mogiła
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Kamilka, ja też współczuję tych skurczów. Mnie męczyły skurcze w łydkach w ciąży, dosłownie miałam każdej nocy. Mój biedny mąż nie mógł się wyspać, bo ja wiecznie się darłam Dotkass ma rację, pewnie za mało magnezu.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kamilka mnie tez dzis w nocy dwa razy zlapal skurcz ,codziennie sobie mowie ze bede brac magnez i zapominam,ten problem mam juz od dawein dawna,a anty dopiero zaczelam wlasnie brac.
No wlasnie bo juz sie pytalam ale bez odzewu jakie macie tabletki anty i jak na was dzialaja? Boszzzze jak przeczytalam skutki uboczne to sie przerazilam.Mam Yasmin
No wlasnie bo juz sie pytalam ale bez odzewu jakie macie tabletki anty i jak na was dzialaja? Boszzzze jak przeczytalam skutki uboczne to sie przerazilam.Mam Yasmin
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Iwonka, ja nie biorę tabletek, ale kiedyś brałam Mercilon i byłam zadowolona, żadnych skutków ubocznych nie miałam.
No właśnie, czy po tabletkach nie spada wam libido? U mnie bez tabletek jest zerowe, a po tabletkach nawet nie ma szans, żebym się przełamała
No właśnie, czy po tabletkach nie spada wam libido? U mnie bez tabletek jest zerowe, a po tabletkach nawet nie ma szans, żebym się przełamała
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
iwonka ja też nie biorę tabletek, kiedyś brałam Minullet i po tych miałam skórcze łydek, potem brałam Harrmonett, ale z tego co się orientuję już je wycofali, a były super, jest ich odpowiednik, ale to ginka trzeba by było pytać ...co do libido u mnie chyba nic nie jest w stanie zaburzyć ;-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Migotka,moje libido tez jest zerowe , a strach przed ciaza jeszcze bardziej to poglebia,dlatego zaczelam brac,poza tym mam nadzieje ze moze jakos mi sie @@@ zmieni i kilka rzeczy innych.Wiem ze na kazda kobiete tabletka inaczej dziala.
kwiateczek
majowa mama `08
Witam w pochmurny kolejny dzien. Vanesska w domu,Byla tylko wczoraj w przedszkolu.Dzis jej nie mial kto zaprowadzic bo Klaudia mi goraczkuje.Jak nie urok............
Aurelia Wszystkiego naj naj naj :-)
Ja sie przylaczam do zyczen
Ja kiedy w Pl bralam tabletki to zaczynalam od LOGEST,maja niska dawke hormonowpotem po ....pewnym czasie bralam Minuletja dobrze sie czuje po kazdych tabletkach ale moze rzeczywiscie libido mi tez spadawlasnie po nichIwonka teraz bire Yasmin i wszystko ok.mam jeszcze 5 opakowan,tu sa za darmo na szczesciepotem bede myslec o ciazy wiec bede musiala przestacPrzed Yasmin bralam jakies inne ale jak w Pl powiedzialam ze mam je to kazal mi przestac je brac bo maja konska dawke hormonowzmienilam choc niechetnie mi dali inne bo jak to lekarz stwierdzil takie maja byc jesli chce zeby mnie chronilybaran jeden.w koncu dal mi jakies(nie pamietam jakie)ale po zmianie nie moglam dostac miesiaczki i.3 razy probowalam i zrezygnowalampo kilku miesiacach zaszlam w ciaze z Kondziem:-)ja nigdy nie czytam skutkow ubocznych chyba ze zle bym sie czulawole nie wiedziec,wiem ze bardzo dlugo nie mozna uzywac,nie dlugo znow zrobie sobie prtzerwe;-)
Dzis zalatana jestem znowu,zimno u nas strasznie.od rana latalam po dworzuKondzik spi jeszcze,usal prawie o 2.30 coraz pozniej chodzi.chcialam go nauczyc zeby sam zasypial na lozku,z podusia ale on raczej nie pojdzie wcale niz sie nauczyi jak ja kupie lozko to bedzie musial zasypiac w lozeczku????masakra jakas
kwiateczek
majowa mama `08
Czytalyscie to
Szczegóły - BabyBoom
Szczegóły - BabyBoom
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kwiateczek u ciebie to wogole wszystko inaczej,tu za yasmin placilam za 1 opakowanie 43zl ...a o wozkach czytalam,szok.Biede dzieci te ktorych spotkalo takie cos. Nigdy te wozki nie byly w moim typie.