reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Lub kliknij w ktorys jaki my mamy a ci sie podoba i otworzy ci sie stronka z nimi :) an niektorych trzeba sie zarejestrowac... jak juz zrobisz sobie tam suwaczek to trzeba skopiowac kod url.....i wklejasz go w podpisie( Wejdz w ustawienia i tam jest Edytuj podpis i tam wklejasz po czym zatwierdzasz)

reklama
L4DY

Moim zdaniem lepiej zapobiegać mimo że nie ma gwarancji że rozstępy się nie pojawią, Napewno nie zaryzykuję i nie będę czekać czy się pojawią bez smarowania czy nie.
Wcześniej pisałam że prócz kremów na rozstępy stosuję oliwkę i robię szczypanki brzucha co wieczór.
Mam nadzieję że chociaż w małym stopniu zapobiegnę rozstępom.:-):-)
pewnie że lepiej zapobiegać ...tylko ze ja jako kobieta w drugiej ciazy nie wieze w cuda jesli chodzi o te reklamy gazetowo- telewizyjne że na bank nie bedzie rozstepów po kremie za 170 zł :sorry2:

pozatym rozmaiwałmz dermatologiem i mi wytłumaczył o co biega w tych rozsteopach i od czego to zalezy :-p

ale przyznam że sama sie smaruje tylko że taką oliwka z rossmana dla kobiet w ciaży :tak:

tylko teraz już nie wydaje tyle kasiory na kosmetyki "anty rozstepowe" co w poprzedniej ciaży

witam wieczorkiem ;-)

będziemy mieć córeczkę ;-) waży jakieś 345g ;-)

iwonka magiku powiedz jak mam wstawić filmik bo tym razem mam filmik z usg i chcialam pokazac na watku z usg?

Minka super wiec masz parke!!!!!!!!!!!Gratuluje!!!
ale niestety nie wiem jak filmik pokazc na forum bo ja tez chcialam swoj ale niestety wszedzie oisze ze jest inny format czy za dlugi... :(

reklama
Drogie Majóweczki, bardzo Wam dziękuję za miłe życzenia!!!! :tak::tak: Kochane jesteście!

Widzę, że dziewczynki się pojawiły ... super, gratuluję!! Ja pewnie zrobię usg między Świętami a Nowym Rokiem albo po Nowym Roku. Ciekawe, czy się potwierdzi drugi chłopczyk?

Iwonko mialam się zapisać do Enel-Medu na Zaciszu i w sumie nadal to rozważam, bo bardzo blisko Maksiowego żłobka, mogłabym sobie po odwiezieniu Maksika chodzić do gina, ale zniechęcają mnie trudności z parkowaniem tam obok nich, o dziwo.... no jeszcze pomyślę ale powinnam już się wybrać hihi, ja to jak zwykle na ostatnią chwilę.

Jutro ruszamy z misją samobójczą do sklepów po prezenty - głównie dla dzieciaków.... nie wiem jak przetrwamy ale zamierzamy ruszyć rano więc może się uda... ;-)

A ja dziś sporo popracowałam, troszkę zajęłam się domkiem ale bez przesady (głównie coś tam ugotowałam) i bez pytania siadłam wieczorem do komputera pozostawiając opiekę nad Maksiem mężowi. Coś tam gderał, ale przypomniałam mu, że sam mnie namawiał do przyjmowania zleceń, to proszę bardzo. Jak chce to mogę zrezygnować z pracy ;-)

Do góry