panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Aneteczka, zajrzyj na wątek zakupowy - niedawno poruszałyśmy tam temat prezentów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby plan sie powiodl,chyba tak nawet super niania radzilanie jestem Kwiateczkiem , ale mam podobny problem, więc się wypowiem.
Nic innego nie działa, żadna woda, inne picie, noszenie, lulanie. On chce jeść i basta.Zjada butlę do samego dna i idzie kimac dalej do kolejnego posiłku lub do rana.
Miku też śpi niespokojnie , teraz daję mu zyrtec, śpi spokojniej ale je nadal.
Wymyśliłam to sobie tak.
Stopniowo zmniejszam ilość mleka tzn na 150 ml wody daje mu teraz tylko 3 miarki mleka w proszku zamiast 5. Budzi się tak samo jak wtedy gdy dawałam mu 5. Będę zmniejszać do czasu aż będzie jesć sam kleik z wodą i w końcu wodę i zrezygnuje. Taki mam plan , zobaczymy jak wyjdzie.
Ja tez daje przed kolacja tzn przed butla gestej kaszy kanapeczki...potem idziemy sie kapac i po kapieli butlaDziewczynki, a próbowałyście tak koło 18 dać bułkę z masłem, a na kolację kaszkę taką "luźną" do wypicia??? może wtedy Wam prześpią chłopaki bez pobudki jedzeniowej...ale zauważyłam pewną prawidłowość, że to chłopaki tak "chleją" w nocy to mleko ;-) i to te najbardziej ruchliwe brzdące
Ja dziś na spacerze wdepnęłam w ***** psie , Amela mnie pociągnęła za rękę, żebym z nią poszła w liście, Ona nic a ja ***** jak się masz, ale jestem wściekła , nie na to, że wlazłam, ale na to, że niektórzy, niestety większość po swoich ukochanych pieskach nie sprzątają...qwa, no szlag mnie trafia
No jakos tak wstawaly ostatnio bo Vanesska do przedszkola nie chodzila dwa tyg to troszke pozniej szly spac i tak sie rano wylegiwalysmy.Iwonko - ładnie dziewczynki ci śpią. Ja też bym tak chciała. Zuzia teraz o 7 wstaje:-( a ja tak spać cche!!!:---(
Dotakss -takie gówniane szczęście dzisiaj cię spotkało Ja tez się wkurzam na te psie bobki. Każdy powinnien po swoim pupilku zbierać te smrody. Dziecka na trawę nie można wypuścić ze spokojną gówą że nie wdepnie w *****
A ja mam sąsiadkę wklatce która ma wilczura w domu. Wiecie to jest jakaś masakra jak ten szczeka o 6rano. Dobrze że dzielą nas 2 piętra bo by nas budził ten chałas. Niestety u nas strasznie cienkie ściany w bloku są
a mam do was pytanko . Czy miałyście wzdęcia na początku ciąży??? Ja mam okropne. Codziennie prawie. Nie weim jak sobie poradzić.
A ja siedzę i czekam aż taryfa się zacznie, bo muszę pralkę włączyć żeby się pranie dokończyło. Na dziennej taryfia Zuzia się budziła jak pralka chodziła więc teraz ja musze ślęczeć
Zdrowka zycze dzieciaczkom,a juz lepiej?witam sie po chwilowej przerwie
dzieciaki miałam(mam) chore, najpierw katar, potem koszmarny kaszel, we wtorek poszłam do lekarza, dostaliśmy bactrim, żeby nie dawać od razu antybiotyku już w srodę myślałam że będzie dobrze a w czwartek oboje dostali takiej biegunki, że nie wiedziałam które mam myć, które przewijać no ale dzis już sytuacja w miarę opanowana( tak myslała do wiczora) boRitka nie chciała zasnąć i znowu zaczęła samrkać i kaszleć, skąd ten katarjestem wściekła z bezsilności, czeka mnie dłuuuuuga noc.
Ja tez mialam koncert,tych sasiadow co wam pisalam ze zamykaja przed soba drzwi,pol nicy on ja kurwil a potem na nowo zaczal od 5 ranoJa wściekła. W nocy pod moim oknem jakieś chłystki stały, piły piwo i głośno gadały od 23 do 3. Nie mogłam oka zmrużyć. Jak zaczęli wniebogłosy drzeć się i śpiewać o wiśle i legii, to zadzwoniłam na policję. Ci tylko się pokazali, nawet nie wysiedli radiowozu, ale to pomogło, bo w momencie uciszyli mordy i poszli. Oj, gdybym była dużym facetem, już dawno bym do nich zeszła.
Widzialam mnostwo razy ale nigdy nie wchodzilam dalej nawet tego czytac ,bo wiadomo ze kitdziewczyny mam pytanie co to jest ze jestes ktoras tam osoba ktora zobaczyla baner gratulacje wygrales ??
O to nie dobrze ze komp siadla,oby dalo sie tanio naprawic go ,jesli wogole sie da.Powodzenia na badaniach,oby was puscili wczesniejWitam melduję że żyję komp mi siadł i nie wiem kidy kupimy coś bo wiecie jak u mnie z kasa teraz W poniedziałek jedziemy do szpitala na cystografie niby na 3 dni. Odezwę sie w tygodniu. Teraz jestem u Siorki i nawet nie nadrabiam...
Oby banki pomogly....Hej dziewczyny
witam wszystkich sorry ostatnio sie zapuszczam ale nie mam nic czasu Adas wywraca mi juz flaki do gory ciagle jeczy marudzi mam juz dosyc:--( dzisiaj wkoncu postawilismy mu banki i odziwo byl bardzo grzeczny i nic nie plakal ale nie mialam juz wyjscia bo jest taki marudny co jakis czas wraca temperatura kaszel to juz nie wspomne i wkoncu sie zdecydowalam na banki Boziu zeby pomoglo bo juz sil nie mam my z mezem wracamy do siebie chociaz tu plus.....
Wiktoria- używasz firefoxa, masz ad block?to taka wtyczka do firefoxa , żaden szajs . Jak kiedyś sprawdzałam stronę bb w internet exploer to byłam w ciężkim szoku, ze tyle reklam na tej stronie. dzięki ci ad block bo inaczej by mnie chyba trafiło na miejscu.