reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Noto sie pokazuję,jak obiecałam:tak:

Ja mam konto w eurobanku. Nie narzekam. Teraz mam podkonto ząłożone w nim, tak jakby lokata i wpływa mi 5,05% odsetek dziennie.Tylko bankomatu u nas nie ma a wybranie kasy kozssztuje 1 zł. Wybieram więczawsze więcej żeby nie musieć 10 razy w ciągu miesiąca płacić.

Kwiateczek, Szopek - no współczuję wstawania. Ja myslę że strategia Szopka zadziała. Wiecie a moja jak mało kolacji zje to też czasami się kręci w nocy. Czasami musiałam co 2 godziny do niej wstawać. Ale ja jej mlekanie dawałam wtedy,tylko smoczek isopać.Jasięoczywiście nie wyspała,ona zresztą teżalewłaśnie bałam się, że jak raz jej mleko dam w nocy to potem się przyzwyczai;-)

Iwonko - ładnie dziewczynki ci śpią. Ja też bym tak chciała. Zuzia teraz o 7 wstaje:-( a ja tak spać cche!!!:-:)-:)-(

Dotakss -takie gówniane szczęście dzisiaj cię spotkało:-D Ja tez się wkurzam na te psie bobki. Każdy powinnien po swoim pupilku zbierać te smrody. Dziecka na trawę nie można wypuścić ze spokojną gówą że nie wdepnie w *****:wściekła/y:

A ja mam sąsiadkę wklatce która ma wilczura w domu. Wiecie to jest jakaś masakra jak ten szczeka o 6rano. Dobrze że dzielą nas 2 piętra bo by nas budził ten chałas. Niestety u nas strasznie cienkie ściany w bloku są:eek:

a mam do was pytanko . Czy miałyście wzdęcia na początku ciąży??? Ja mam okropne. Codziennie prawie. Nie weim jak sobie poradzić.

reklama
Dotkass nasz wciagnie pn jajeczko przed 18 pozniej wciagnie 210wody plus mleko plus ryzowej kaszki piec miarek i nic nie daje, ale moze masz racje ze ruchliwe brzdace naszego pelno wszedzie a panie w zlobku mowia dyrktor na niego :eek:

dziubek ja tez mialam niestety i nie znam jakis metod na to :sorry2:

dziubek, wzdęć nie miałam, chyba...nie pamiętam już :dry:, gówniane szczęście miałam :tak:, a co do oprocentowania twojego konta jesteś pewna, że dziennie masz takie odsetki? bankowi, by się to raczej nie opłacało, w skali miesiąca wyszłoby Ci około 150 %, a w skali roku to już nie liczę :sorry2:, że w skali miesiąca to się zgodzę...analogicznie: jakby naliczały Ci się odsetki dziennie od 100 zł za dzień odliczając podatek miałabyś coś ok 4 zł, a że zazwyczaj nalicza się od kwoty na koncie, to następny dzień miałabyś liczony już od kwoty 104 zł, więc po kilku miesiącach była byś bardzo bogata, co bankowi raczej by się nie opłacało :no:... Zdrówka dla Was :-)​

Kwiateczek, Szopek - no współczuję wstawania. Ja myslę że strategia Szopka zadziała. Wiecie a moja jak mało kolacji zje to też czasami się kręci w nocy. Czasami musiałam co 2 godziny do niej wstawać. Ale ja jej mlekanie dawałam wtedy,tylko smoczek isopać.Jasięoczywiście nie wyspała,ona zresztą teżalewłaśnie bałam się, że jak raz jej mleko dam w nocy to potem się przyzwyczai;-)
a mam do was pytanko . Czy miałyście wzdęcia na początku ciąży??? Ja mam okropne. Codziennie prawie. Nie wiem jak sobie poradzić.

Ciąża? To był tak dawno, ze nie pamiętam. Po postu prehistoria.

Miku to drze ryja na cały blok , jakbym mu przez cały dzień nic nie dała do jedzenia. Nie zamknę smokiem ni nic. Też jak zaczął te cyrki urządzać to dawałam wodę, smoka, kiziałam, bo mi do głowy nie przyszło, ze jeść chce.

On je o 19 kaszkę a potem o 20.30 mleko z kleikiem, buła,, cokolwiek stałego w jego mniemaniu nie jest posiłkiem tylko przegryzką. Z tym, ze on te butle je skromne tzn ze150 wody , mniej a częściej. Zeszłej nocy obudził się tylko raz ok 6 ( o 7.30 wstaje zazwyczaj na dobre).

Dotkass- ciesz się, ze tam krów nie wypasają.

Ostatnia edycja:
Dotkass- ciesz się, ze tam krów nie wypasają.
:-D:-D:-Ddobre:-D

Dotkass moje dziecko jest inne:sorry2:tak sie z G smiejemy:sorry:on ostatnio chleba nie tknie,kanapke jak zrobie to zje ze srodka a chleb beee.ja nie wiem co mu dawac.On na kolacje je gesta kaszke:tak:210-240ml:tak:w nocy nie chce jesc,kieds odzucil i tyle ale budzi sie nie na jedzenie,nie wiem na co.dla zasady chyba:baffled:nie jest glodny,zebow tez ani widu i tak jest od urodzenia:confused:wczesniej dostawal butle ,zjadl i to nie znaczylo ze poszedl spac,tylko na 10min,uspil mnie na chwile po to by zaraz obudzic:no:teraz juzspi a zuca sie jak nie wiem:eek:boshhh dopomoz:sorry2:

Dotakss- masz rację. Byka strzeliłam. Źle napisałam. Oprocentowanie jest w skali roku ale naliczane odsetki dziennie. :tak:

Dziewczyny to janie wiem jak zaradzić na waszych chłopaków. Pewnie muszą wyrosnąc. Moaj też się budzi w nocy. Czasami raz, innym razem 3 razy.

A ja siedzę i czekam aż taryfa się zacznie, bo muszę pralkę włączyć żeby się pranie dokończyło. Na dziennej taryfia Zuzia się budziła jak pralka chodziła więc teraz ja musze ślęczeć:baffled:

witam sie po chwilowej przerwie:zawstydzona/y:
dzieciaki miałam(mam) chore, najpierw katar, potem koszmarny kaszel, we wtorek poszłam do lekarza, dostaliśmy bactrim, żeby nie dawać od razu antybiotyku:sorry2: już w srodę myślałam że będzie dobrze a w czwartek oboje dostali takiej biegunki, że nie wiedziałam które mam myć, które przewijać :szok: no ale dzis już sytuacja w miarę opanowana( tak myslała do wiczora) boRitka nie chciała zasnąć i znowu zaczęła samrkać i kaszleć, skąd ten katar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem wściekła z bezsilności, czeka mnie dłuuuuuga noc.
nie dam rady doczytać wszystkiego
dziubek spróbuj popić herbatkę z kopru włoskiego i rumianku na zmianę mi pomagało
dotkass ja też nie cierpię trawników z niespodziankami:wściekła/y:
jeżeli chodzi o konto to mam w millennium ale chyba sie przeniose bo coś mi nie pasuje:eek:
pozdrawiam wszystkie majóweczki

a mam do was pytanko . Czy miałyście wzdęcia na początku ciąży??? Ja mam okropne. Codziennie prawie. Nie weim jak sobie poradzić.

ja miałam, ale nic nie pomagało... masakra

konto mam w Lukasbanku i jestem zadowolona. Płacę 11zl za konto, 3 za karty, za przelewy nic. Jestem zadowolona :tak:

Dotkass to gó*** to na szczęśćie, tez ostatnio wlazłam :-D

reklama
Witam na chwilke bo do pracki zaraz spadam:tak:
Cosmo wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)
yg55.gif

Do góry