reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Witajcie
Cosmo, najlepsze życzenia urodzinowe!!:-)
Madzia, zdrówka!!
Ja wściekła. W nocy pod moim oknem jakieś chłystki stały, piły piwo i głośno gadały od 23 do 3. Nie mogłam oka zmrużyć. Jak zaczęli wniebogłosy drzeć się i śpiewać o wiśle i legii, to zadzwoniłam na policję. Ci tylko się pokazali, nawet nie wysiedli radiowozu, ale to pomogło, bo w momencie uciszyli mordy i poszli. Oj, gdybym była dużym facetem, już dawno bym do nich zeszła.
Dzisiaj znów same, mąż pojechał do Sandomierza robić zdjęcia na ślubie. Kuzynka miała do mnie przyjechać, ale coś się nie odzywa.
Cosmo, najlepsze życzenia urodzinowe!!:-)
Madzia, zdrówka!!
Ja wściekła. W nocy pod moim oknem jakieś chłystki stały, piły piwo i głośno gadały od 23 do 3. Nie mogłam oka zmrużyć. Jak zaczęli wniebogłosy drzeć się i śpiewać o wiśle i legii, to zadzwoniłam na policję. Ci tylko się pokazali, nawet nie wysiedli radiowozu, ale to pomogło, bo w momencie uciszyli mordy i poszli. Oj, gdybym była dużym facetem, już dawno bym do nich zeszła.
Dzisiaj znów same, mąż pojechał do Sandomierza robić zdjęcia na ślubie. Kuzynka miała do mnie przyjechać, ale coś się nie odzywa.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Cosmo :-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
WITAM
ja dopiero po szkole ..
dziewczyny mam pytanie co to jest ze jestes ktoras tam osoba ktora zobaczyla baner gratulacje wygrales ??
COSMO wszystkiego naj naj i jeszce raz najlepszego :-)
ja dopiero po szkole ..
dziewczyny mam pytanie co to jest ze jestes ktoras tam osoba ktora zobaczyla baner gratulacje wygrales ??
COSMO wszystkiego naj naj i jeszce raz najlepszego :-)
panistepelek
Fanka BB :)
Witam. Ja teraz tylko na chwilke, bo córcia mi już wstała. Postaram się poczytac Was więcej wieczorem.
Cosmo - Oczywiście i ja zyczę Ci wszystkiego dobrego z okazji urodzin. Sto Lat
Cosmo - Oczywiście i ja zyczę Ci wszystkiego dobrego z okazji urodzin. Sto Lat
jo-anna-on
Pindory i godody
Witam.
Cosmo życzę CI, żeby spotykały Cię tylko dobre rzeczy i dobrzy ludzie
U nas pada ale byłyśmy na dworze przed deszczem.
Mam konto w mBanku już ładne parę lat i wszystko mi pasuje oprócz 0-wego oprocentowania na ekoncie, na szczęście mam emax plus i tam przerzucam co się da. Do tej pory nie miałam problemów z bankiem (tfu tfu).
Wiktoria nie widziałam nic takiego (banner)
Cosmo życzę CI, żeby spotykały Cię tylko dobre rzeczy i dobrzy ludzie
U nas pada ale byłyśmy na dworze przed deszczem.
Mam konto w mBanku już ładne parę lat i wszystko mi pasuje oprócz 0-wego oprocentowania na ekoncie, na szczęście mam emax plus i tam przerzucam co się da. Do tej pory nie miałam problemów z bankiem (tfu tfu).
Wiktoria nie widziałam nic takiego (banner)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
joanna poczytalam juz wszystko wiem chyba ;-) jakies reklamy itd
kwiateczek
majowa mama `08
Wiki mialam pisac ze penie jhakies bzdury:baffled;juz kilka razy mialam tak ze wchodze na strone a tam jestes 999999 uzytkownikiem,WYGRALES tylko wyslij troche kasy......podaj danea nie podaj konto a ci wyslemy
Cosmo ja kawusie mam mozemy lyknac razem;-)
mielismy isc do znajomych ale oczywiscie G przyjechal chory:zawsze jak gdzies mamy isc to cos,jak nie urok to sraczka i nie idziemy albo ja sama
Cosmo ja kawusie mam mozemy lyknac razem;-)
mielismy isc do znajomych ale oczywiscie G przyjechal chory:zawsze jak gdzies mamy isc to cos,jak nie urok to sraczka i nie idziemy albo ja sama
reklama
aneteczka
Fanka BB :)
Witam,
Jestem mamą majową 2009:-)mam chrześnice z maja 2008roku.
W związku z tym , że nadchodzą Swięta chciałabym kupić jej jakiś prezent, tylko nie wiem co. Może macie jakies pomysły, co dziewczynce 1,5 rocznej kupić, żeby była zadowolona.Dadam tylko, żeby prezen był w granicach 60-80zł, bo takie ustaliliśmy kryterium cenowe na prezenty z przyjaciółmi.
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam
Jestem mamą majową 2009:-)mam chrześnice z maja 2008roku.
W związku z tym , że nadchodzą Swięta chciałabym kupić jej jakiś prezent, tylko nie wiem co. Może macie jakies pomysły, co dziewczynce 1,5 rocznej kupić, żeby była zadowolona.Dadam tylko, żeby prezen był w granicach 60-80zł, bo takie ustaliliśmy kryterium cenowe na prezenty z przyjaciółmi.
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam