reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek, Iwonka... dzięki za pamieć i życzenia!!!!
A byłam pewna że już zostałam zapomniana z racji swojej nieobecności. Miło czuć się nadal Majóweczką, nawet co jakiś czas :sorry:

Ja ekspresowo - obcięłam włosy (dla mnie szok), "kupuje" dom bliżej Krakowa i go remontuje (koszmar, jazda bez trzymanki) i musze sie do niego przeprowadzic do konca miesiaca bo w grudniu ide do roboty! Mój chłop pracuje juz pod inną "ręką" więc wszystko jest reorganizowane wlacznie z naszym zyciem...
Szaleństwo, pogoń, zajebisty stres, ogromne wydatki - mam juz nieraz takie jazdy ze sama sie dziwie...

A Nikolka.. ech rośnie mi dziewczyna, ładnieje, mądre to takie i sprytne że hej!
Zresztą co innego może matka o swoim dziecku powiedzieć :-p

Dla przypomnienia co nieco ze spacerku z dogami (jeszcze z długą czupryną moją):
glg_jesien09%20141.jpg

glg_jesien09%20137.jpg

glg_jesien09%20114.jpg

Fotek samej Niki juz dawno nie obrabiałam - mam zaleglosci wiec wybaczcie :zawstydzona/y:

ściskam Was serdecznie!!!!

reklama
Kangurko witaj po przerwie i zagladaj czesciej
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Masz super fryzure. Gdzie teraz bedziecie mieszkac?

Cosmo, Kangurka, życzenia spóźnione, ale mam nadzieję, ze przyjmiecie -
k004.jpg
bukiet17.jpg

Mati dalej spi w swoim drewnianym szczebelkowym łóżeczku, ma wyjęte na stałe 2 szczebelki (taka opcja łóżeczka) i sam wychodzi z niego kiedy ma na to ochotę - np. dzisiaj o północy przyszedł do nas z misiem, który z nim spał i powiedział "sisio be", rzucił nam na łóżko, pociągnął mnie za rękę i kazał się zaprowadzić do swojego pokoju....i spokojnie poszedł spać dalej..szkoda, ze dwie godziny później przyczłapał znowu, że chce aaaaa = pić, ale po opróżnieniu prawie 100 ml wody zasnął i podobno dopiero przed chwilką wstał na dobre...

hej dziewczyny

kangurka witaj!!! i szybko wracaj::-):-)

u nas dzisiaj ok Adas przespal cala noc grzecznie w swoim lozeczku:-D:-D ale jestem happy pierwsza noc od 4 tyg znow przespana u siebie w lozeczku ehhh chyba vchoroba wreszcie mija:tak::tak::tak: ale za to rano cos mu sie snilo obudzil sie z takim placzem ze serce wali mi do teraz:crazy::crazy:

teraz glupek maly sie wyglupia i wscieka :sorry::sorry:ja juz sniadanie zjadlam wypilam kawe i cala sie telepie znowu przed pujsciem do pracy:sorry::sorry::confused2::confused2::confused2:

i zaczelam sprzatac prac i zmieniac posciele... wczoraj moja mama przyniosla Adasiowi malego kotka i to" cos" jak wychodzili juz do domu zesral sie w Adasia lozeczku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslalam ze zamorduje moja /matke za tego KOTA nienawidze kotow:no::no::no:

Witam
Szopek ja mysle o takim lozku albo o calym komplecie niestety jest bez materaca:sorry:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0984834/c_1/1|category_root|Home+and+furniture|14417894/c_2/3|15701155|Children%27s+furniture|14418110/c_3/4|cat_14418110|Children%27s+beds|14418119.htm#tab3
albotakie,tylko ze to co ja widzialam w katalogu tro z serii THOMAS ,fajne ma szuflady:tak:ale tu jest za pol ceny tylko ze akurat to:sorry:
http://www.argos.co.uk/static/Product/catalogId/1500001801/partNumber/0986526.htm
Kamilka wspolczuje kotka,ja mialam kiedys tez kocice,tandardowo zalatwial sie w domu:baffled:
oki uciekam na spacer bo piekne sloneczko:tak:
Kangurka witaj spowrotem:-)

Ostatnia edycja:
Wiki ja ostatnio juz podalam link na temat WHO i tych szczepionek.coraz wiecej jest tych filmow,ludzi ktorzy sie tym zajmuja.Nie wiem czy jest taki plan zeby zabic czesc ludnosci,ze jest nas za duzo na swiecie ale jak do tej pory kilka panstw juz zmusza do tych szczepionek wiec powoli staje sie to rzeczywistoscia:no:dlaczego zmuszaja???przeciez kazdy moze zaszczepic sie dobrowolnie i jesli ta szczepionka ma pomoc ludzie sami pojda.Jesli chca zabic tyle ludnosci to w sumie nie powinni sie przejmowac ze ludzie nie chca sie szczepic bo moga umzec po zarazeniu na te grype chyba ze wiedza ze szczepionka jest gorsza od grypy...samo mowi za siebie....:no:USA jeszcze nie zmusza,zobaczymy co bedzie u nas:baffled:nie rozumie tego zmuszania,jesli ktos nie chce(wedlug WHO)niech choruje,umiera....co sie dzieje ze ludzie zostaja ubezwlasnowolnieni:no:a jak sie nie zglosza to co im grozi ktos wie????

oki lece obiad przygotowac bo do pracki dzis i jeszcze w piaek i jestemznowu bezrobotna:baffled:a tu swieta itd....:baffled:

Witam! mamy pożyczonego laptopa na pare dni. niestety nasz komp raczej nie do zrobienia bo naprawa ok 500zł więc lepiej dolożyc i kupic nowego:-:)-(
do szpitala nas nie przyjeli bo nie ma miejsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kazali nam jutro przyjechac wiec po 6 musimy wyjechac i moze zrobią Zuzi cystografie i pozwola nam do domu jechac-mam taka nadzieje.
Byłam dzisiaj złozyc papiery na komisje na pilegnacyjne bo mamy do konca listopada. papiery do fundacji tez wysłane.
Pare dni bez komputera a ja porzadki porobiłam jak na świeta-szafki pomyte, boazeria też,wszystkie drzwi...:szok:

reklama
Dobry wieczór,

Przejrzałam Was, ale "po łebkach" za co z góryt przepraszam, jeżeli coś przeoczyłam. Weekend bardzo intensywny, w niedzielę przerwany poważniejszą kłótnią z R, z której wyszłam wygrana, bo zostałam przeproszona, ale ile nerwów zjadłam i łez wylałam to moje :no:

Dziś weszła ekipa i od razu zaczęli robić :szok::szok::szok:, tylko dwóch ludzi, a byłam pozytywnie zaskoczona jak pojechaliśmy dogadać szczegóły, w związku z tym przeprowadzka się przeciągnie, bo od razu robimy dół :tak:

szopek, masz rację, dobrze, że krowy ni srają na trawnikach, bo utąć by się dało :no:;-)

kwiateczek, widzisz, nie pomyślałam, a teraz żałuję, bo może i bym wygrała w tego totka :sorry:, ale w sumie nic straconego, może zagram jutro? :tak:;-)

cosmo, liczę, że to wdepnięcie to na szczęście :tak:;-):-)...co do życzeń nie będę pisała, że składam, bo życzyłam Ci na gg ;-):-)...jeżeli chodzi o łóżeczko, my mamy wyjmowane szczebelki, ale takie, że można wkładać i wyjmować, więc na noc jeszcze zakładam, w dzień łóżeczko otwarte :-);-):tak:

kangurka, spóźnione życzonka urodzinowe :-)

Do góry