kwiateczek
majowa mama `08
Iwonka, wklej zdjęcia obrazków, które dziewczynki powydzierały :-)
Jeżeli chodzi o jedzenie, Amela ostatnio na okrągło mogłaby jeść paluszki rybne, albo pierogi...ruskie , z mięsem nawet do ust nie weźmie
Dziś rano dosypiałam i w sypialni włączyłam jej bajkę, przysnęłam mocniej i nagle się budzę, bo słyszę hałas, patrzę a Ona mi na łóżko poznosiła zabawki ze swojego pokoju, słodka, kochana, bawiła się grzecznie obok mnie :-)
Tez mialam napisac by Iwonka dodala te rysunki
Dotkass corcie masz kochana,Kondzio zazwyczaj rano idzie do mnie spac wiec budzi sie kolo mnie a wtedy nie ma szans,ciagnie mnie i mowi tu tu tu i mam isc do pokoju a on wlaczy oczywiscie sam tv i dekoder
Co do jedzenia to nie chce jesc chleba,wyciaga kilebasejak jest pusta kanapka(tzn.np ser topiny)nie jemyziemniakow od dosc dawna nie jemytylko w zupce.LUBIMY KOTLETY SAME OCZYWISCIE, ostatnio nawet kaszki jemy chetnie co mialam nadzieje ze skonczymy w koncu z codziennym jedzeniem.acha i zje parowke jeszcze.tak nie mam pojecia co mu dac nabiad bo nic nie chce,czasem jakas zupe skubnie,drugie oczywiscie ziemniaki nie bardzo.Kasze ze sosem nawet.ryz srednio.a ostatnio robilalam nalesniki ale sa be bo chyba sliskie,to samo z pierogamiboshhhh i co mu dac do jedzeniakatastrofa.
oki ide sie kapac bo woda czeka
a Panistepelek wlasne takie plamki mamy ale troche mniej,bardziej punktowe