reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek caluski dla Kondzika na 1,5 roczku :-)

Szopek jak na razie bez zarzutow,najlepiej to wogole sprawdzic czy ma sie zasieg.Z tego co ja wiem to mozna bylo odstapic od umowy w ciagu 7 dni . Jak sie ma slaby zasieg komorki play to interenet tez bedzie zle dzialal.Jesli chodzi o szybkosc to nie wiem jaka mam,bo to jest liczone w ilosci danych (10GB ktorych nie wykorzystuje) .jak dla mnie internet chodzi normalnie,strony otwieraja sie odrazu a moi znajomi ktorzy czesto cos sciagaja ,przewaznie filmy to mowia ze jak wykorzystaja swoj limit to potem wolno sie wszystko otwiera.

Na dole cos mi pokazuje ze mam 3,6 szybkosc.

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie, ale gafa...kwiateczku dla Kondzio wszystkiego naj....

Iwonka, tak jest teraz z netem, że można wypożyczyć nie odpłatnie na tydzień, żeby sprawdzić, wiem, że w Erze tak jest, więc podejrzewam, że u innych też :tak:. Ja mam teraz prędkość 36 Mb/s a przed chwilą miałam 56 Mb/, więc necik chyba mi śmiga ;-)tymbardziej, że łączę się bezprzewodowo :tak:

Ostatnia edycja:
Wychodzi, ze mam liche to połączenie ale klikam wyskakuje, problemów nie mam. No ale ja hurtem filmów nie ściągam.
Pamiętam jeszcze jak mieliśmy internet z telefonu z TPsa i jak tam zdjęcia ładowało:szok: wychodziło 5 zł za godzinę ( a telefon zajęty), pół godziny by mi się ta strona ładowała przypuszczam:-p.

No właśnie nie wiem czy tak to dział, ze jak jest zasięg w komórce to i net śmiga. Znajomi mieli komórki w Orange a net im chodził tylko w jednym miejscu w kuchni, krok w bok i mogiła.

Ostatnia edycja:
Kwiateczek caluski dla Kondzika na 1,5 roczku :-)

Właśnie, ale gafa...kwiateczku dla Kondzio wszystkiego naj....

dzieki Kobiety,ucaluje jak wstanie:tak::-):-)stary kon juz nie:-D:-D:-D
U nas zawsze sie wyswietla 7,1 ale jak sprawdzalismy to jest 5,6 ale zeby jakas roznica byla w otwieraniu to :no::no:teraz po tej naprawie pokazuje na tescie 5,6 ale wolniej sie strony otweiraja niz kiedys:confused:do tego na dole,na pasku juz sie nie wyswietla jaka jest predkosc tylko ze polaczono z internetem:no:i nie wiem czemu.G szukal zeby sprawdzic jakie mamy teraz polaczenie ale nie moze znalezc procz tego speed testu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czemu???

No właśnie, buziaczki dla Kondzia :-)

Byłyśmy na spacerze tylko 40 minut, bo kropiło, a jak przyszłam do domu, to już dość dobrze zaczęło padać. Ale nudy w tym domu - czasem już z Iguśką z nudów chodzimy po ścianach :dry:

Szopek nie wiem jak to jest ,ale szanowny pan w punkcie PLAY powiedzieal ze jak sie nie ma zasiegu kom. to i interentu tez nie zlapie.Widac z zasiegiem wogole sa problemy na bezprzewodowych interentach. Mojego tescia laptop z iPlusem u nas w domu dziala koszmarnie i strasznie dlugo sie czeka na otwarcie strony,zasieg jak zlapie to na jedna kreske.

Moje dziewczyny sie nie nudza,same soba sie zajmuja:tak: a dzis z kolorowego papieru robilismy wydzieranki a potem to naklejalismy na kartke i wyszly nam fajne obrazki :-) Klaudia tylko co chwila "pytala" jaki jest dany kolor karteczki :tak::-D

reklama
Ale i Klaudia nsama bawi sie tez,naprawde .Ja tylko musze jej cos podpowiedziec ze np idz uluz wieze z klockow,po ustawiaj zwierzata. Daj lali jesc.Albo zrobie jej zjazd dla samochodow i tez na dlugi czas ma zajecie, ogladanie ksiazeczek.

To ze one sa we dwie to napewno duzy plus,ale jak Vanesska jestw przedszkolu to do 16ej Klaudia sie sama tez potrafi zabawic,wiadomo ze ja tez tam troszke z nia po bawie sie.Razem jak sie bawia to czasto tez sa klotnie i potrafia sie odpychac czy klepac,bo jedna drugiej rozwala lub najczesciej jedna i druga w tym samym czasie chca sie bawic jedna zabawka. Ale sa na oglo chwile ze sie ladnie razem bawia :-)

Tak wiec dziewczyny ,brac sie do roboty i majstrowac rodzenstwo,zeby nie bylo za duzej roznicy wieku bo potem to starsze z maluchem bawic sie napweno nie bedzie .

Do góry