reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

reklama
No hej

wracam do zycia pomalu Jej ale sie ciesz ze nie mam temperatury ale pewnie na noc znow cos bedzie:-:)-(

u mnie kuba pojezdzil po cmentarzach i siedzimy w domu... chodzi dzisiaj z amna cos dobrego i nie wiem co:dry::dry: chyba zjadlabm ciasko kapuccino:-D:-D

Kwiateczek tak sobie przypominam,te kupowanie wozka,calej wyprawki.Ile to radosci bylo w tym....porod i wogole.

Kamilka ja jestem caly czas glodna,ciagle mam na cos chec.Sklepy zamkniete bo bym zaraz swojego wyslala po cos,a mzoe pizze zamowic? Ale chyba dzis tez zamkniete.. Dobrze ze lepiej sie czujesz.

no Iwonka bo to tak jest jak sklepy zamkniete to wtedy wszystko by sie zjadlo i chcialo...:-):-) a tu na zlosc nic nie ma...

no wlasnie ciekawe czy pizzerie sa czynne ale pewnie nie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam,,

Ja tak szybciutko, bo zaraz idę w kimono. Jak zwykle mnie wymiata. Poodwiedzalismy groby. Zuzia była zafascynowana wieczornym spacerem po cmentarzu. Śpi juz od 30 min więc mogłam looknąć co u was. ;-)

Kochane wracajcie do zdrówka. Widz że po kolei rozkłąda wszystkie. Ja tosię boje tej ukraińskiej grypy bo to niedaleko nas. Zuzi idą teraz ząbki więc ma troszkę osłabiony organizm i szybciej może takie chole....two złapać:-(

Madziu sto lat w szczęściu i zdrowiu!!!:-)

Dobry wieczór,

Weekendzik udał się bardzo, bardzo :-), R ma we wtorek urodziny, więc potajemnie wpadłam na pomysł, że zaproszę kilkoro naszych znajomych nie mówiąc nic o tym R, tymbardziej, że to był ostatni weekend przed remontem, więc trzeba było wykorzystać, a i upiekłam diwe pieczenie na jednym ogniu, a nawet trzym, bo miałam straszne parcie na spotkanie się ze znajomymi, napicie się i wyluzowanie...udało się, R powiedział, że to był najwstapanialszy prezent jaki mogłam mu dać, więc jestem szczęsliwa, że był zadowolony, dziś trochę "zdychamy", ale jak się wypiło to się ma :cool2:, wzięłam oczywiście laptopa ze sobą, a że mam programik do KARAOKE (muszę tylko uzupełnic kawałki, bo już mam stare, z przed dwóch lat :dry:), wszyscy śpiewaliśmy, wyliśmy, było śmiechu, mówię Wam...najlepsze to to, że żaden sąsiad nie zapukał, że za głośno, ach to jest plus domu :tak::-);-)

kwiateczek, oby do piątku, dasz radę, pomyśl, że sobie odpoczniesz, a jak G wróci jaka będzie Twoja radość :tak:;-):-);-)

Migocia, chciałam przejść się na ten film, ale bałam się, że będzie przereklamowany, ale skoro polecasz to chyba jednak się wybiorę :tak:

Madzia,
W dniu Twoich urodzin życzę Ci wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas

Witam sie wieczornie
Kondzio wykapany,nakarmiony,zalekowany:sorry:myje teraz zabki i czeka na kolysanke:tak:a potem lulu a mam odpocznie:sorry:
Dziubek ale masz spiocha:-)ja toi wogole nie moglam spac a teraz Kondzio nie moze:baffled:
ale bym sobie tez poszla na cmentarz:baffled:

reklama
Witam.
Madziu - wszystkiego najlepszego.

fajnie, ze bilans 30 masz na +
birthday_cake.jpg

Do góry