reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień Dobry,

My niestety żadnego grobu nie odwiedziliśmy, przykro mi z tego powodu, ale tłumaczę sobie, że w tygodniu albo w następny weekend pojadę :tak:

Migocia smutne, jak człowiek spojrzy na taki gró uśwaiadamia sobie, że życie tak szybko przemija, a koniec następuje nie wiadomo kiedy, myślisz sobie, że masz całe życie przed sobą, a tu wypadek i już Cię nie ma :-:)-:)-(

Byłyśmy na specerze ponad godzinę, słoneczko dziś ślicznie świeci, niestety jest ogromny wiatr, ale Amelci nie mogłam zaciągnąć do domu...teraz śpi, weszłyśmy do domu, a Ona w butach i ubraniu zaczęła pakować się do łóżeczka, wystarczyło, że ją rozebrałam, zmieniłam pieluchę, a mój mały brzdąc się przytulił i zasnął...śpi już godzinę, ciekawe czy zaraz się obudzi czy trochę pośpi?

reklama
Dotkass u nas tez nawet ladnie,sloneczko swieci:tak:Kondzio sie tyroche wybiegal nad morzem ale zaczal uciekac i poszlysmy z kolezanka do parku:tak:nie moge ostatnio dac sobie z nim rady:no:
teraz spi,padl w wozku ale wczesniej jeszcze w sklepie scene zrobil bo zaczepial ludzi,wolal:sorry:a przy placeniu prawie wlazl na lade jak placilam:angry:dalam mu pudelko ale nie:no:musialam lapac w jednej chwili jego,placic ludzie czekaja:angry:portfel mi upadl,wysypaly sie pieniadze:angry::angry:i tak dosc czesto mam:baffled:nie da sie go przypiac bo i tak wylezie:no:

Znalazlam rozwiazanie do tej cholernej cyfry:angry:znajomy ma skaner i sprobuje mi wyslac ten list mailem:tak:

Rzeczywiście pustki, tego co wkleiłaś nie przejżę, bo głos wyciszyłam :sorry:, nie piszesz kwiateczku sama ze sobą, ja się już pojawiłam, z R się pocięłam jak cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam wieczorkiem,
oj jakie dzisiaj pustki, z tego mojego przeziębienia juz troche wychodzę, al eide jutro z sobą i dzieciakami do lekarki, niech lepiej posłucha i zobaczy to zawsze pewniejsze.
wczoraj Ritka skończyła 1,5 roczku jeszcze pół i mamy urodzinki:tak:
Może uda mi sie ja jutro zwazyc to napiszę dokładne wymiary.
Wiecie co ceny powariowały, kupiłam dziś 2 piżamki dla dzieciaków zwykłe bawełniane po 20 zł z groszami i dwa body na Filipka( żeby miał plecy zakryte na zimę) po 14 z groszem i zapłaciłam 70 zł. :szok: Normalnie szok, mi sie wydaje, ze to duzo:wściekła/y: w końcu na co ta wypłata ma wystarczyć:wściekła/y:
a przed zima chcemy ogrodzić działkę i to będzie nas kosztowac około 3 tyś kupa forsy normalnie szok. :eek:

Madzia wszystkiego najlepszego na poltora roczku:tak::-)
co do cen to naprawde drogo a jak juz ma sie kupic dla trojki to masakra,tyle pieniedzy pewnie trzeba miec bo dzieci przeciez rosna:sorry:zdrowka zycze,oby przeszlo szybko:tak:

reklama
Dzień dobry!!
Madziu, wszystkiego najlepszego na półtora roczku dla Ritki (ależ ona ma śliczne imię, swoją drogą!!)

U mnie dziś potwornie trudny dzień pod względem ilości pracy, poza tym mam ostatnio trochę za wysokie ciśnienie i potwornie boli mnie głowa już od kilku dni. Czeka mnie spotkanie z lekarzem bo tak się nie da....

Do góry