reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Mm, chyba sobie dam spokój z kolczykami, bo chyba głupio bym się czuła w takich, a ja nie lubię rzucać się w oczy :sorry2: Poza tym ja zazwyczaj nie noszę kolczyków, bo dziecko mi chce uszy pourywać :-) Ale dzięki za cynk, może sobie kupię i będę paradować w domu, jak mała będzie spać :-p

A tak w ogóle to mj jest jedynym artystą spoza nurtu muzycznego, którego słucham. Ja siedzę w klimatach hardrockowych i metalowych. Ale on urzekł mnie nie tylko swoją muzyką, ale przede wszystkim osobowością.

Kwiateczek, taka rozłąka dobrze robi :tak: Szybko minie.

Dzisiaj kupiłam w H&M fioletową kurtkę z kapturem przecenioną ze 149 zł na 75 :happy2:

reklama
cześć wieczorkiem
no to sie doprawiłam jestem przeziębiona ( kupiłam od dzieciaków) i do tego mam straszny ból w lewej nodze, problemy z krążeniem, mam juz zastrzyki mam nadzieję, ze zakilka dni bedzie lepiej .

We wtorek idę po receptę na kolejną serię zastrzyków i z dzieciakami bo ciągle brzydko kaszlą, niby katary trochę ustały, gorączki nie ma a kaszel okropny, taki mokry i z "głębi" jak ja to nazywam.

Jutro kończę 30 lat, to chyba rzeczywiście jakiś przełom w życiu kobiety, i to chyba prawda, że dopiero w tym wieku kobieta wie czego chce od życia. :tak:Ja jeszcze nigdy nie czułam sie bardziej pewna swoich planów, siebie, jasne że mam wiele zastrzeżeń ale czuję, że teraz żyję jakoś pełniej, mocniej... no dobra kończę te moje nocne rozważania,
mamita, z tym mężem to bardzo dobrze Cię rozumiem, ja ma też takiego który słyszy co chce i potem robi po swojemu, tzn. źle:dry:
migotka, ale się uśmiałam z Twojej przygody kulinarnej:-D
dotkass miłego weekendu w domku
kamilka zdrówka życzę
Iwonka ja mam podobnych sąsiadów - koszmar
pozdrawiam wszystkie majóweczki

hej dziewczyny

weszlam na chwile bo musialam sie podniesc zeby isc do toalety czy zjesc cos boli mnie wszystko jestem bardzo slaba wczoraj caly dzien i noc mialam 40st goraczki.. wczoraj przyjechala do nas ciocia jest lekarzem i chciala mnie do szpitala brac:szok::szok: na szczescie to zwykla grypa.. i musze wylezec i leki na zmiane brac:dry::dry:

mezus moj objedzie cmentarze z moja mama i siedzimy w domu:sorry::sorry:

Madzia spelnienia marzen i duzo duzo zdrowka :-)
tort.gif

Iwonka to fajnie:-)nie idziesz na cmentarz?kurcze ja musze isc kupic nowy telefon stacjonarny bo nawet z G nie moge pogadac,teraz rozmawialam z mama i ona mowi ze mnie nie slyszy:angry::angry:szkoda mi bylo kasy zeby kupic a teraz nie mam nawet jak pogadac i do tego leje:angry:

Nie nie ide bo dziewczynki chore,biora leki od poniedzialku i to antybiotyk a ja nie widze u nich poprawy.Jutro kontrol.A na c,mentarz sie chodzi nie tylko 1 listopada wiec.....

reklama
Ale pustki nie ma co......

Ja sobie siedze i przegladam zdjecia moich dziewczynek z ich pierwszych dni,miesiecy...az mi sie zapragnelo przytulic takie malenstwo :-)

Do góry