reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień Dobry

kamilka zdrówka chorowitko :tak:

Migocia, to złoty medal Ci się należy za pomysłowość w gotowaniu ;-):-D:-D:-D

sylwia, współczuję zaginionego płaszcza, pamiętam jak mi było szkoda, gdy kiedyś ukradziono mi moją ukochaną kurtkę skórzaną, była zima, 4 nad ranem, ale ja nie miałam niczego by zalożyć w zamian, do dziś pluję sobie w brodę, że w niej poszłam :-(

Iwonka, no tak, pisałaś kiedyś o tych sąsiadach, to musiałaś mieć wesoło ;-):dry:

My wczoraj posżłyśmy na zakupy, wchodze do mięsnego, taki mały sklepik, jak jest ciasno a ja z Ami to nie wchodzę, bo nie ma jak z wózkiem, ale wczoraj było pusto, oprócz jeden kobiety też z wózkiem :sorry:, weszłam, bo się zmieściłyśmy, ale tylko my :tak:, po chwili wchodzi emerytka i nagle marudzenie, "o matko aż dwa wózki, ble ble ble..." nie wytrzymałam, i poinformowałam panią, że kobieta z dzieckiem też czasem musi zrobić zakupy, pani się sfochowała i wyszła, potem weszły trzy też emerytki na siłę i tamta z wózkiem wyjść nie mogła, więc mówi: "przepraszam, bo chciałam wyjść", na to jeden babsztyl- sklerotyk, który już zapomniał, że też miał kiedyś małe dziecko "to co z tego?", ja :szok:, tamta też :szok:, sprzedawczynki :szok:, kręci głową z niedowierzaniem, więc ta z wózkiem mówi :"to to, że chciałam wyjść, a nie przefrunę", a tamta "i co z tego?", no qwa, więc jak ta z wózkiem powiedziała " no to, że będziemy w takim razie tak stać", więc łaskawie się wycofały, ale tak by tylko kolejka się nie pomieszała, boszzzzzzzzzzz...wymagają od "młodzieży" a same zachowują się gorzej niż małpa w buszu :wściekła/y:

Dziś R w pracy, jak wróci jedziemy do domku na noc, Amela zostaje z moją Mamcią. To ostatni weekend który spędzimy tam przed remontem :tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Moja malzonek tez w pracy,wroci kolo 15ej.A ci moi sasiedzi cala noc robili huki,ja tak bardzo nie slyszalam,ale ci co mieszkaja na jednymm korytarzu to im wspolczuje.Gdym to ja tam mieszkala to wezwala bym policje i byla by cisza bo W .wyladowal by na kolskiej i koniec.Ale nie chcialam dzwonic bo wiedzialam ze ma przy sobie pieniadze i naopweno by mu zabrali na wytrzezwialce....To sa chorzy ludzie,alkoholicy,staram sie im czasami pomoc.Np trzymaja u mnie pieniadze zeby nie przepili.A jak ja jestem w markecie to poprostu zawsze im tam cos kupie.Nie pija caly czas,ale jak rusza to tydzien nie wyjety....ech.Dzis im zrobie pranie mozgu jak tylko ich spotkam,wiazanka posle im na caly blok.
Strasznie mi paruja okna,musze kupic ten Metylan stop wilgoci,nie mam jeszcze grzejnikow pod oknami i to pewnie dlatego,mieszkanie wietrze codziennie i to pozadnie.

Migotka a to biedne te dzieci u tych twoich sasiadow,ile maja lat? A ta matka nad ranem wraca? Boszzzzzz to jest patologia ,bo ci moi sasiedzi to przynajmniej dzieci nie maja,bo juz dorosle i na swoich mieszkaniach.

Kamilko duzo zdrowka zycze!

Dotkass milego weekendu :-)a na babcie to szkoda slow! Ja tez mialam kilka razy podobne akcje z nimi.

Mamita,faktycznie sie czxesto klocisz ze swoim mezem,ja tez dosc czesto,nie powiem.Ale moj mnie strasznie denerwuje zwyklymi glupotami,a ja jestem taka ze musze wszystko skomentowac....Czasami jest mi szkoda tego mojego meza ale nie umiem sie powstrzymac.Najgorsze jest to ze ja gadam i gadam a on i tak zrobi swoje.

O to sie rozpisalam.

Witam My bulismy na cmentazru u Babci A. To jest ze 30km w jedną strone. My opiekujemy się grobem poza nami nikt tam nie jeździ... Jesteśmy na miejscu otwieram bagażnik i pytam męża gdzie kwiaty, zabrał tylko świerk, kwiaty zostały w piwnicy. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A pytam go wczesniej zapakuj to i to a ja ubieram Zuzę. No i niby wszystko co kazałam zabrał. Musi pojechać jeszcze raz i weź potem sie nie kłóć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kamilka na temp. najlepsza jest pyralgina
Pewnie zajrze dopiero w pon bo właśnie goście jadą do nas:dry:

hejo

u nas dzieciaki tez pomału rozkłada, juz mają gile do pasa i pokasłują, nie mam juz siły na te choroby :wściekła/y:

Michałowi wychodzi jeszcze trzecia trójka i od samego rana zanosi sie płaczem... nieciekawie, czopek dostał i dopiero przed chwila zajął się zabawą, wcześniej tylko na mnie wisiał. Biedny mój!

migotka bosko ;) dobrze, ze już nie śmierdzi :tak:

mamita chłopy takie własnie sa, słyszą to co chcą, no moze z małymi wyjątkami :-D

Buziam Wsje!

Witam
Ja wczoraj do 23 ej pracowalam:sorry:
Migotka :-D:-D:-D teraz musisz jakos pozbyc sie smrodku:sorry:
Kamilka duzo zdrowka:sorry:oby Adas nie zlapal.Musisz niestety sie starac nie przytulac do niego dla jego zdrowia:sorry:
Cosmo dla was tez zdrowka:tak:
Sylwia wczoraj byl piatek,moze po weekendzie ktos wroci do osrodka.Moze ktos poprostu wzial plaszcz w reke i do auta i jeszcze niezauwazyla ze to nie jej:sorry:badz dobrej mysli i zapytaj po wszystkich swietych:tak:kazdy teraz taki zalatany....
Iwonka mi to takich co pija i sie dziecmi nie przejmuja to nie szkoda:angry::angry:chlop to jeszcze do przezycia ale jak matka tez pije to domu juz nie ma:no:
Mamita wspolczuje rotargnienia mezowego:baffled:tez bym sie zdenerwowala:no:
Dotkass ja bym chyba taka babe zjadla:angry::angry:same oczekuja ze im miejsca ustapisz ale od siebie tojuz nie bardzo i jeszcze zeby bylo o co:angry:jakby dupska ruszyc nie mogly:angry::angry:

A w tej Ukrainie to masakra jakas.boshhh jak ja sie boje ze Kondzio takie cos zlapie:no:co sie z tym, swiatem dzieje:no:

A u mnie stalo sie.....zosytalam sama,G juz pojechal i az mi lzy stanely.Normalnie szok:no:byle do piatku:sorry:najgorsze to ze spaniem:sorry:

acha zapomnialam.Do mam ktore maja konto na NK.G dostal wiadomosc zeby wyslac maila w takiej postaci jakiej jest.Chodzi o dziewczynke,poparzona:no:zdjecie jej tez jest:baffled:oni dostana 3 gr za kazzde wyslanie ale ja nie bardzio wiem jak to zrobic.G nie mial czasu:baffled:nie wiem czy jakos to wyslac dalej na nk czy mailem...:confused:nie wiem czy zdjecie tez musi byc...pogubilam sie:eek::sorry2:

kwiateczek dziękuję... i tak mi się przypomniało, ze ta polska która byla w Brnie to nie ta twoja znajoma bo tamta to Ala... więc Cię wkręciła, więcej polaków tam nie było :-D no za to w Bratysławie i Berlinie pewnie będzie wysyp :szok:

Iwonka już dawno miałam zapytać, ale zapomniałam... czemu nie mieszkacie już w tym domku?

acha zapomnialam.Do mam ktore maja konto na NK.G dostal wiadomosc zeby wyslac maila w takiej postaci jakiej jest.Chodzi o dziewczynke,poparzona:no:zdjecie jej tez jest:baffled:oni dostana 3 gr za kazzde wyslanie ale ja nie bardzio wiem jak to zrobic.G nie mial czasu:baffled:nie wiem czy jakos to wyslac dalej na nk czy mailem...:confused:nie wiem czy zdjecie tez musi byc...pogubilam sie:eek::sorry2:

Kwiateczek, nigdzie nie przesyłaj ani nie wklejaj tego zdjęcia. To jest jedno wielkie oszustwo!! Mówili nawet o tym w panoramie. Ta dziewczynka ma już 5 lat i czuje się dobrze, a te zdjęcia sprawiają tylko wielką przykrość jej rodzicom :no:

Iwonka, o dzieciach tych ludzi napiszę na zamkniętym. Kto wie, kto może tu czytać.

Właśnie byliśmy na this is it michaela jacksona - szczerze polecam. Ale to by był show, gdyby doszedł do skutku :zawstydzona/y: Uwielbiam tego faceta!

Kwiateczku nie wysylajcie nikomu tego maila,To jedno wielkie oszustwo.Ten mail krazy po necie juz kilka lat

Migotko niedawno widzialam w Kr w sklepie/galerii z prezentami (przy Jozefa) kolczyki z michaelem jacksonem. Chyba cos dla Ciebie :-)

reklama
Kurcze dziewczyny nie widzialam tego nigdy:no:czyli wypadalo by napisac do NK aby to sprawdzili:baffled:ale ta dziewczynka miala poparzona twarz:no:ciekawa jestem jak teraz wyglada.To w takim razie ktos na tym korzysta ale przeciez chyba nie tak latwo to zalatwic bo to jednak z tego kasa jest.komus sie nabija:baffled;
G jest juz w PL:sorry:ale mi sie teskni:baffled:
Migotka tu tez jest w kinie,chcialam isc ale nie mam jak:baffled:chociaz wielka fanka nigdy nie bylam,mialam ulubione jego piosenki ale jestem ciekawa jak to mialo wyglkadac.Tv raczej zadna nie kupi bo to bedzie za drogie:no:

Do góry