reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek ,bo moja corka wpadla w szalenstwa z Hello Kitty i wszystko co jest z tym kotkiem chce miec:sorry: majteczki,posciel,spineczki,ubrania....:eek:nawet na scianie mamy ozdoby z kitty:-D:-D:-D:sorry:

A tak wogole to dzis pierwszy raz zostala na caly dzien w przedszkolu(bylo lezakowanie) ale wszytsko super poszlo,bo ma swoje hello kitty ze soba(posciel,pizame) i zadowolona.Tak wiec do 16ej mam spokoj.:tak::tak:zeby tak Klaudia mogla isc do przedszkola w przyszlym roku bylo by fajnie.

reklama
Witam wieczorowo TU ;-)

Bo na wz już się Wam wyżaliłam...czekamy na odzew i wycenę :tak::-)...

Amela już śpi od godziny, R też się przed chwilą położył, coś Go łamie, kaszle strasznie jakby płuca mu wyrywało :no:

Po krótce pogoda po południu piękna, więc wyszłyśmy na spacer, nosy czerwone obie miałyśmy :tak:

Miłego wieczoru

Witam wieczorowo drogie Majówki, biorę się do pracy :-(

Iwonko, a u Maksia leżakuje tylko najmłodsza grupa (3-4-latki). Maksio jest w grupie 4-latków i te dzieci już nie mają leżakowania. Fajnie, że Vanesska ok w przedszkolu!

Witam! Zuza zasnęła jakieś pół godz temu. Bylismy na hipoterapii-Zuza siedziała bez piskniecia:tak:Chyba juz sie przyzwyczaiła. :-):-) A. robi auto do środy maja skończyc potem powypadkowy przegląd (znowu 100zł:wściekła/y:). Jakos pod koniec roku ciężko z kasa nie wiem czy to tylko u nas?:-( W listopadzie mamy szczepienia płatne, prąd (co 2 m-ce), i opony trza kupic do auta:no:

Dotkass-wczesnie Amelka zasypia:tak:

Dobry wieczór

Na początek spóźnione zyczenia dla Wiktorii :)

kwiateczek - Ja dziś specjalnie obejrzałam wyjątkowo brzydule wieczorem (bo takto zawsze rano oglądam powtórki) by zobaczyc ją po przemianie (choć w sumie widziałam już w necie wcześniej) i sama nie wiem czy mi się podoba.

iwonka - Fajnie, że córcia tak ładnie sprawuje się w przedszkolu :)

mamita - Najgorzej jak kilka wiekszych wydatków wypada w jednym miesiącu :-/

U mnie wczoraj i dziś całkiem ładna pogoda, choć zimną. Nawet plac zabaw dziś odwiedziłyśmy.

hej dziewczyny

witamy sie z Adasiem z wami bo wlasnie jemy sniadanko... Adas od rana broi w mieszkaniu wiec musialam wstac juz go przypilnowac...

zaraz pije kawke kto jest juz na nogach zeby wypic ze mna???:-):-)

Witam :-) Kamilka ja dopiero zasiadlam do kompa ze sniadankiem:-p,bylismy odprowadzic Vanesske do przedszkola:tak:.Deszcz leje i zmoklam:sorry:

Olu no widzisz a u nich jest lezakowanie jeszcze w 2 grupie,ale nie trzeba spac tylko leza sobie dzieci i sluchaja bajek.

Kwiateczek ja tez widzialam wczesniej juz Ule jak bedzie wygladac w krotkich wlosach,Zrobili niespdzianek bo na ogol one wszystkie dlugo wlose,ale tez ladnie wyglada:tak:

Szopek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ,spelnienia marzen i duzo duzo zdrowka!
img.php

Ostatnia edycja:
Dzień dobry, ja odprowadziłam Maksia do przedszkola, mam kawkę, więc chętnie się z Tobą napiję, Kamilko, no i biorę się do pracy!
Mam dziś sporo spraw do załatwienia, na szczęście pan z serwisu usłyszawszy, że muszę przyjechać do Poznania pociągiem podpisać zlecenie naprawy i odbioru odszkodowania (męża nie ma przez parę dni, rzecz jasna), powiedział, że absolutnie nie będzie mi robił problemu i mogę mu odesłać odpowiednie zeskanowane dokumenty emailem.
Muszę dziś zamówić sobie nowy telefon (przedłużyć umowę) bo obecny się rozlatuje i częściej nie działa niż działa....

Miłego dnia kochane!

Ula z Brzyduli baaaardzo mi się podoba w nowej wersji! Co mi przypomina, że muszę się umówić z fryzjerką....

Uuuu wlasnie ogladam DDTvn i pokazywali jak leje w Warszawie u nas narazie pogoda zawieszona.. a my siedzimy w domku tzn Adas bo chory a ja na 2 zmiane do pracy... wczoraj zapisalam sie na kurs masazu bo potrzebny mi kwitek:tak::tak::tak:

a moj maz chce mnie juz zatruc normalnie w sprawie samochodu bo pieniazki juz sa ale trzeba czekac do soboty zeby po auto jechac i tak go nosi ze ja nerwowo nie wytzrymam:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kamilko, to miłej nauki na kursie, choć pewnie temat jest Ci już dobrze znany i jak mówisz idziesz tam dla papierka. Gdybyś chciała na mnie poćwiczyć, to ja bardzo chętnie - jakaś taka jestem ostatnio skostniała ;-)
Ja też już tęsknię za moim autem...

Do góry