reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Dzień dobry!

Kwiateczek, współczuję awarii auta, mam nadzieję, że jakoś w miarę szybko uda się naprawić... i niedrogo... ;-)

Madzia, fiu fiu to się musiało dziać ;-) Zazdroszczę wyjścia na imprezkę!

Gloria, już tak niewiele Ci zostało do porodu, niesamowite! Wybraliście imię dla maluszka? Super, że mama przylatuje...!!

Historia z tym dzieciaczkiem w wózku przerażająca... i naprawdę cud, że nic mu się nie stało!!!

U mnie nic nowego = praca praca :-(

reklama
Witajcie.

Przede wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Wiktorii :happy:

Gloria, ja Ci polecam takie rolety podgumowane, które nie przepuszczają światła. Dzięki nim moja potrafi nieraz do 11-tej spać. No właśnie, macie już imię dla synusia?

Kamilka, zdrówka dla Adasia :tak:

Kwiateczek, podesłałabyś taką rybkę priorytetem :-p

Ja dziś już na bank muszę kupić kurtkę zimową. Chociaż może być ciężko, bo już schodziłam całą galerię i syf jak nie wiem. Albo jakieś wory bezkształtne, albo jakieś pokryte błyszczącą warstwą czegoś dziwnego :eek:

Witam! Siedze przy garach bo goscie na obiad na 13. A. wybył z Zuzia. Nie gadam z nim od wczoraj. Od rana juz fochy miał. Ide włoski myc.

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Wiktorii:-)

Dzień dobry!

Kwiateczek, współczuję awarii auta, mam nadzieję, że jakoś w miarę szybko uda się naprawić... i niedrogo... ;-)

chyba sie tak nie da:-(

Wszystkiego najlepszego dal Wiki:tak:

Gloria juz nie dlugo...fajnie:tak:wspolczuje troche bo przy upalach to przerabane:baffled:

a ja tez wloski umylam,oczywiscie z Kondziem:sorry:ja mokra on mokry:baffled:
G dzwonil,juz jedzie:tak:szybko skonczyl:-p

Olu, Panno Migotko bedzie Oliver, no chyba ze wyjdzie dziewczynka,bo kiedys pisalam ze moj radiolog jakis zakrecony byl,kto wie,co tam zobaczyl! Najwyzej bedzie Olivia:tak: No i juz nieduzo zostalo,nie wiem,gdzie te miesiace sie podzialy.

Jutro z rana beda miezryc okna,oby szybko te rolety zalozyli.
Oj,bardzo sie cieszymy z przylotu mojej mamy,bedzie z kim Isabelle zostawic,jak bede w szpitalu, bo tak to nikogo dobrze nie znam. Tak to jest jak sie pracuje 7 dni,praktycznie caly dzien, turystow pelno,a miejscowych zadnych nie znam:no:

Zlozylismy podanie w zeszlym tyg o zlobek,ale tu tyle dzieciaczkow,ze pewnie dlugo bedziemy czekali... Super by bylo,niunia by miala kontakt z dziecmi, na pewno sie jej czasem nudzi ze mna caly dzien w motelu.

Kwaiteczek, oby wam szybko auto naprawili, nasze czeka na decyzje z ubezpieczenia, znajomy zostawil na biegu i bez recznego,zapomnial, auto wyrwalo do przodu i bach w sciane...!:szok: Dobrze ze ma tzw bull bar wiec tylko blotnik i swiatla poszly.

Uciekam pozmywac naczynia,a potem DVD czeka.

Mileg dzionka

witam sie DZIEKUJE za zyczonka :-):-):-) my dzis dopiero wrocililismy caly wekend u teciowow, wogole ttak mam uche bolalo ze bylam z nia wczoraj na pogotowi na szczescie juz lepiej :-p

lece was poczytac bo wogole niewiem co piec ;-)

hej dziewczyny

ja dzis troche pospalam Adas juz lepiej ale zostaje do konca miesiaca w domu :-:)-( no szkoda znow sie odzwyczaji od zlobka ale musze go juz doleczyc... a poza tym dzis mialam caly dom ludzi najpierw moja mama z bratem potem tesciowie a na koniec siostra:tak::tak::tak: jeszcze mial chrzestny adasia przyjechac ale nie dotarl widocznie musial wracac do Warszawy:cool2::cool2:

a dzis wybralismy samocho i w przyszla sobote bedzie:-):-):-) Opel astra kombi kupuja nam tesciowie bo maja juz dosyc dzielenia sie swoim samochodem :-D:-D:-D dla mnie super nie trzebba bedzie sie spowiadac gdzie sie jedzie po co i za ile sie wroci:laugh2::laugh2:

a na dodatek dzis przy robieniu kawy dla gosci szczelilo mi w szyji i nie moge sie skrecic w jedna strone:crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Po za tym ok
DOLACZAM SIE DO ZYCZEN DLA AURELI I WIKI ZDROWKA DZIEWCZYNY I WYTRWANIA WE WSZYSTKIM I SPELNIENIA MARZEN:tak::tak::tak:

Dziewczyny za mna caly weekend chodza takie kielbaski..:-):-):-)

_8302278.jpg

witam wieczorkowo
O rany ja dziś sie narobiłam ( jak to przy niedzieli) pół dnia spedziłam w piwnicy porzadkując kartony z cuchami podzieciach , tych malutkich ( trzymam dla siostry - jak sie doczeka potomstwa) i tych duzych po Zuzi które poczekaja na Filipa i Ritkę. Mówię Wam roboty że hej, no ale zrobione, kurtki zimowe poprałam i znalazłam nawet karton zabawek po Zuzi, wyprałam i wymyłam ale dzieciaki będą jutro miały miny ja zobaczą cały karton nowych zbawek:tak:
no jutro do pracy a wieczorkiem na imprezkę;-)
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Wiktorii:biggrin2:
Dobrej nocki majóweczki;-)

reklama
Witam.My dzis w gosciach,moja mama juz w pociagu wraca do domu do Pragi :-(Wczoraj z kolezanka wypilysmy 0,7 wodki.Wszystko bylo ok a jak sie polozylam to samoloty w glowie mialam takie ze szok i do kibelka fru.........:sorry:juz sie szybko nie napije:-p
Wiki STO LAT STO LAT:-)

img.php

Ostatnia edycja:
Do góry