reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2008

Szopek i ja sie dolaczam do zyczen ZDROWKA RADOSCI ZADOWOLENIA Z SYNKA SPELNIENIA WSZYSTKICH NAJSKRYTRZYCH MARZEN
z6901507X.jpg dla CIebie OD KAMILKI I ADASIA:-)

reklama
No Olu ja na masaz chetna jestem tylko zeby to bylo latewe i byloby do was wszystkich blisko;-);-);-):tak::tak::tak:

mojemu dziecku sie nudzi poprostu brak mi ostatnio pomyslow on strasznie chce wyjsc na dwor a ja nie wiem co z nim robic normalnie pewnie bylby w zlobku a potem spacerwek i domek a teraz nudzi mu sie...

Dzień Dobry, ale szary i mokry ;-):-p

Amela wstała dziś wcześnie, bo R zachwycając się nią dosyć głośno obudził o 6:30 :wściekła/y:, ostatnie dni sypiała do 8:00 :szok:

mamita, Amelcia zasypia między 19:30 a 20:00, ale przez to wcześnie wstaje :sorry:, coś za coś :sorry:

Ola, fryzjer i mi by się przydał, nawet tylko po to, by się zrelaksować :tak:

Szopek, Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrówka, szczęścia, radości, spełnienia marzeń, wytrwania w swoich założeniach i postanowieniach

Witam
Dotkass mi Kondzio tez zasypia o 20ej:tak:czeka na kolysanke w mini mini i idzie sapc,spi do 8ej-9ej ale czasem i 7ej.tylko ze ma pobudki w nocy jak dzisnp.12 i 4 rano i pewnie dlatego dluzej spi:sorry:
Kamilka to mala odskocznia cie czeka,zawsze cos innego,inni ludzie beda:tak:i papierek bedzie;-)
Iwonka ja ja widzialam w jakims programie ale miala dluzsze wlosy:tak:teraz tez ladnie wyglada :sorry:
Szope wszystkiego najlepszego,buziaki od nas:-)
yg55.gif

Szopek wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ,spelnienia marzen i duzo duzo zdrowka!
img.php
takie piekne kwiaty wiec na beszczela sie podlacze :-)

kamilka oj to wkurza moj jak na cos czeka przezywa tez go nosi a mnie wtedy to tak drazni ze on chodzi jak nakrecony wtedy udusic to malo :-D

panistepelek dziekuje

Nasz maly idzie spac 19, 19:15 i spi do 6, bo o tej porze juz wstajemy :sorry:

KUrcze nie obejrzalam Uli ech bede czekac do soboty

Dziewczyny

u mnie to biega o to z tym samochodem ze to juz bedzie pierwszy samochod na wlasnosc mojego meza:-):-):-) ja tez sie ciesze a on to jzu nie mam slow:sorry::sorry: w sumie meczace bylo to pozycznie samochodu od tesciow o wiele latwiej ze swoim...

ja ogladalam Ule i zaczyna sie wreszcie krecic bo ostatnio nudne byly te odcinki... podoba mi sie ta zmiana ale pewnie bedzie lepiej:tak::tak::tak:

Ja wczoraj obejrzałam brzydulę, mimo, że nie oglądam i mi się też Ula podobała w tej odsłonie. Bardzo ładna i sympatyczna dziewczyna.

Iga zaliczyła wczoraj pierwszą kupę na spacerze. Wpadła na trawnik w liście i pierwsze co, to wdepnęła w kupsko, a potem położyła się na ziemi i śmiała do rozpuku.:-D Oczywiście kurtka już nie jest taka czysta. A ostrzegałyście mnie, że będzie się brudzić :-p:sorry:

reklama
Zupka juz prawie ugotowana i wiecie co,chyba ide spac razem z Klaudia ,bo oczy same mi sie zamykaja:sorry:na drugie danie kupie pierogi wracajac z przedszkola:tak:

Kamilko oby auto trafilo sie dobre i sie nie psulo.:tak:Wiadomo ze swoje to zawsze swoje:-)
Migotka moja Klaudia juz kilka kupek psich zaliczyla,a we mnie sie az pieni jak wszedzie obsrane sa te trawniki:wściekła/y:

Do góry